Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

QUOTE(Silwa @ 2006 06 01, 18:41)
Va cia yra gera bureja jei reikia,852453178(Vilniuj)
kuri ir apie praeiti  pasakys,ir dabarti isanalizuos ir ateiti pasakys taip,kad po kuriuo laiko tik stebesies kaip viskas (ar bent dalis) pildosi.Sakau is patirties,ne tik savo smile.gif Ir ima nedaug.

Sveika, o koks tos būrėjos vardas ir kokiam rajone ji dirba? O kiek pas ją kainuoja?

Beje gal kas neseniai buvo pas p. Virginija Vilniuje (Karoliniškėse)?Norėčiau sužinoti kiek pas ją dabar kainuoja, nes pas ją buvau prieš kokius 5-6 metus, tai sakau gal jau įkainiai pasikeitė smile.gif Labai faina ji ir norėčiau dar kartą pas ją apsilankyt, nes buvau nuėjus pas Svetą, tai už tuos 20 lt ir pati tą galėčiau sau pasakyt ką ir ji. Nors reikia pripažint kai ką vis dėl to pataikė biggrin.gif

Tai jei kas nors buvo pas p. Virginije, būkit gerutės, parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai iki ispranasautu vestuviu tik trys men liko, o jokio vyro dar net nepazystu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 06 05, 12:41)
Sveika, o koks tos būrėjos vardas ir kokiam rajone ji dirba? O kiek pas ją kainuoja?
Beje gal kas neseniai buvo pas p. Virginija Vilniuje (Karoliniškėse)?Norėčiau sužinoti kiek pas ją dabar kainuoja, nes pas ją buvau prieš kokius 5-6 metus, tai sakau gal jau įkainiai pasikeitė  smile.gif  Labai faina ji ir norėčiau dar kartą pas ją apsilankyt, nes buvau nuėjus pas Svetą, tai už tuos 20 lt ir pati tą galėčiau sau pasakyt ką ir ji. Nors reikia pripažint kai ką vis dėl to pataikė biggrin.gif

Jos vardas Galina,ji is Karoliniskiu.Ima 20 lt.,ne daugiau.Tikrai pabadyk,gal ji tau netgi labiau patiks nei virginija ax.gif Po to parasyk kaip sekasi. smile.gif
Tai jei kas nors buvo pas p. Virginije, būkit gerutės, parašykit  mirksiukas.gif

Atsakyti
[quote=kiseliova,2006 05 31, 13:10]
thumbup.gif mielos merginos zinau labai gera uzkalbetoja paskambinkit man duosiu jos koordinates tel 864364989

O ar ta uzkalbetoja gali uzkalbet ,kad nustotu vartot alkoholi? mano brolis labai geria ,triuksmauja,seniems tevams ramybes neduoda.LAbai prasau,jei kuri zinot uzkalbetoja ar burtininke,kuri galetu padet,parasykit .
Atsakyti
Silwa, o gal gali man plačiau truputi papasakoti: kaip ji būria - kortomis, iš rankos, iš nuotraukos ar dar kaip nors. Kiek maždaug trunka jos seansas tongue.gif ? Kokia kalba kalba? Nu žodžiu papasakok smulkiau jei nesunku. Labai sudominai čia mane ta Galina, tai dabar klok viską apie ją biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na siaip ji buria paprastomis kortomis,pas save namie,yra paprasta moteriske,kuri niekur save nesireklamuoja,o tiesiog matyt turi dievo dovana ir ja naudojasi jei ja papraso.Siaip ji yra nelietuve,bet lietuviskai manau irgi susisneketu.Na seanso kaip tokio nustatytos trukmes nera,kai viska pasako ka mato,paklausi jei ka nori suzinot ir viskas,na gal kazkur apie 30-40min.Na siap ji labai idomiai pasisneka,paaiskina viska.Vienu zodziu nesinori man daugiau nieko rasyt cia,nes iseis kaip reklama.Geriau pati paskambink jai,susitark del susitikimo,zinoma jei ji dar tave priims,nes pastaruoju metu girdejau jai su sveikatele negerai,tai nelabai nori burt kam nors.Bet jei paprasysi graziai gal priims.
P.S.Ir nepamirsk po to parasyt savo ispudzius ir nuomone. smile.gif Nes kaip sakoma,tas pats vaistas ne visiems tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwa @ 2006 06 06, 12:33)
Na siaip ji buria paprastomis kortomis,pas save namie,yra paprasta moteriske,kuri niekur save nesireklamuoja,o tiesiog matyt turi dievo dovana ir ja naudojasi jei ja papraso.Siaip ji yra nelietuve,bet lietuviskai manau irgi susisneketu.Na seanso kaip tokio nustatytos trukmes nera,kai viska pasako ka mato,paklausi jei ka nori suzinot ir viskas,na gal kazkur apie 30-40min.Na siap ji labai idomiai pasisneka,paaiskina viska.Vienu zodziu nesinori man daugiau nieko rasyt cia,nes iseis kaip reklama.Geriau pati paskambink jai,susitark del susitikimo,zinoma jei ji dar tave priims,nes pastaruoju metu girdejau jai su sveikatele negerai,tai nelabai nori burt kam nors.Bet jei paprasysi graziai gal priims.
P.S.Ir nepamirsk po to parasyt savo ispudzius ir nuomone. smile.gif Nes kaip sakoma,tas pats vaistas ne visiems tinka smile.gif

Ačiū tau už info, gal pabandysiu savaitės pabaigoj pasiskambint, bet jei žmogui nelabai su sveikata, kaip sakai, kažkaip nelabai norėtusi trukdyti g.gif Na žiūrėsim, gal ir pasiskambinsiu smile.gif Ačiū dar kartą.
Atsakyti
Nera uz ka g.gif
Nezinau,gal jau ir gerai su sveikata.Nes cia jau girdejau senokai.Bet vistiek geriau paciai pasiklaust del to.
Na gerai.Sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2006 05 30, 17:24)
As pas ja irgi buvau tongue.gif Deja, mano nuomone visiskai kitokia wink.gif Eiline sarlatane ir tiek smile.gif

Rasiau jau anksciau sitoj temoj. Nepatiko man apskritai, kaip ji su zmonem bendrauja schmoll.gif  Viena mergina pradejo jai sakyti, kad viena ausim negirdi, tai "aiskiarege" pasake, kad dziaugtusi, kad viena girdi  doh.gif  Labai paguodzia, ane? biggrin.gif

O man neseniai buvo neisgydoma liga diagnozave, todel pas ja ir ejau. Is isores nieko nesimato, bet viduj pakitimai ryskus. Tai Genute pasake, kad as sveika ir kad nieko ji blogo nemato tongue.gif Tai va tokia "aiskiarege" ir "psichologe". Itariu, kad ir "bureja" is jos panasi  lotuliukas.gif

Na, jooo, mes su drauge prieš keletą metų bandėm tai Genutei prisiskambint, kad užsiregistruotume, niekaip nepavyko, tai nutarem pabandyt nueiti ir uzsiregistruoti tiesiog taip. Na ir ką, išėjo ji išleidinėdama savo klientę, mes prisistatėm, o ji - jei neprisiregistruojat tai ir nereikia, man drėbė, kad man kaip penkiolikmetei, dar nelaikas apie bernus galvot, o man tuo metu buvo 27:))), draugei irgi kazka pasakė, išėjom ir po to visą dieną abi kaip primuštos jautėmės. Nenorėčiau eiti pas tokią....
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2006 06 09, 18:15)
Na, jooo, mes su drauge prieš keletą metų bandėm tai Genutei prisiskambint, kad užsiregistruotume, niekaip nepavyko, tai nutarem pabandyt nueiti ir uzsiregistruoti tiesiog taip. Na ir ką, išėjo ji išleidinėdama savo klientę, mes prisistatėm, o ji - jei neprisiregistruojat tai ir nereikia, man drėbė, kad man kaip penkiolikmetei, dar nelaikas apie bernus galvot, o man tuo metu buvo 27:))), draugei irgi kazka pasakė, išėjom ir po to visą dieną abi kaip primuštos jautėmės. Nenorėčiau eiti pas tokią....
lotuliukas.gif kaip ji dar klientu turi tai elgdamasi biggrin.gif
Atsakyti
Ooo,klijantu tai jai netruksta. biggrin.gif Prisiskambint tai sunkoka,bet imanoma.Siaip tai nesielgia ji taip,gal kad neuzsiregistravusios atejot? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žino Irenos iš Panevėžio koordinates? Kiek girdėjau ji dabar kažkur Nemuno gatvėj yra... Tiesiog ten kur ji gyveno, išsikraustė ir telefoną pakeitė...
Atsakyti