Įkraunama...
Įkraunama...

Sangeriukui reikia pagalbos

QUOTE(Siata @ 2007 11 04, 17:15)
Po dvieju savaiciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
wub.gif

Oho, kaip greitai bigsmile.gif
Atsakyti
Ziurejau siandien laidele apie Sangeruti. wub.gif wub.gif wub.gif
koks mielas vaikutis.
tikrai,kad bardakus daro. lotuliukas.gif
labai nuostabi semyna.
kaip puiku,kad dar dadejo jums pinigeliu ir dar Sangerutis DOVANU gavo. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš irgi šiandien mačiau tą laidą wub.gif ir Sangeriuką wub.gif gražuolis berniukas dideliom akytėm wub.gif
o bardakus tai tikrai daro biggrin.gif stalčius vaikis krausto wub.gif
Atsakyti
Ir akinius naujus mociutei lauzo biggrin.gif
Dekui jums brangiosios,Sangeriukas musu tikrai labai mielas,geras vaikutis.Kaip mano mamyte ir sako,vien jo sypsena visus skausmus atperka 4u.gif
Atsakyti
Nemačiau verysad.gif verysad.gif Negalėjo vyras TV pataisyti su LTV programa verysad.gif

SIATA, o kuri firma taip smarkiai finansiškai padėjo? Kad žinotume, pas ką apsipirkinėti? bigsmile.gif

p.s. tai panaikinu jus iš paramos sąrašo gerai? Tema liks. Nes labai įdomu kaip toliau jums seksis operacija ir visa kita. Jei dar kada reikės pagalbos finansinės, vėl įrašysim į paramos sąrašą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 05 lapkričio 2007 - 10:43
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 05, 12:42)
Nemačiau  verysad.gif  verysad.gif Negalėjo vyras TV pataisyti su LTV programa  verysad.gif

SIATA, o kuri firma taip smarkiai finansiškai padėjo? Kad žinotume, pas ką apsipirkinėti?  bigsmile.gif

p.s. tai panaikinu jus iš paramos sąrašo gerai? Tema liks. Nes labai įdomu kaip toliau jums seksis operacija ir visa kita. Jei dar kada reikės pagalbos finansinės, vėl įrašysim į paramos sąrašą.

Daugiausia,9 tukstancius litu dave ne firma,o moteris.Buvo,kas tik zadejo,tai tik ir liko pazadais... smile.gif Bet tiek to,svarbu kad jau surinkti pinigeliai.
Jo,gerai,gali panaikinti,nes mes jau viska toliau savo jegytemis darysime.Dabar reikia manau padeti labiau tiems,kam is tikro labai labai reikia. 4u.gif wub.gif
O jus mamytems dar karta didelis dekui.Ir toliau mes graziai manau bendrausime,mes jus informuosime kas kaip kur. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Paprasta moteris bigsmile.gif Duok Dieve jai sveikatos wub.gif Kokių gerų žmonių būna wub.gif

O jūs tik jokiu būdu nedinkit iš čia: pasakokit apie SAngeriuką toliau. Viskas rūpi: kaip operacija, kaip vėliau, kaip pasiruošimas ir t..t ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal žinote mamyčių,kurių finansinė situacija bloga,kurios turi mažus vaikučius,nuo 1mėn iki 1,5metukų.Galėtume mes paremti jas drabužėliais vaikiškais,žaislais.Taip pat galėčiau ir aš savo garderoba pamažinti smile.gif Sangeriukas sakė pasidalins viskuom 4u.gif .Galėtume ir atvežti jei kas gyvena Šiauliuose ar Šiaulių raj.Kitą mėn aš gryžtu,tėtis mano gryžta,tai galėtume su mašina juos atvežti.
Atsakyti
ČIA YRA VISA INFO 4u.gif
čia yra Šiaulių sandėliukas - skelbiasi kas ką atiduoda ir kas kam reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siata @ 2007 11 05, 13:15)

Kas nutiko?
Atsakyti
jau radau thumbup.gif
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siata: 05 lapkričio 2007 - 13:11