QUOTE(Siata @ 2007 11 16, 13:28)
Sveikutė,sesė sakė kad viskas gerai.Sangeriukas žvalus,kaip nieko nebūtų buvę.Ir valgo jau gerai.Sesė tik labai pavargusi.Na mūsų kūdikis nėra iš tų kur nusedėtų vietoje,tai sesė įsivaizduoju kad nespėja paskui jį lakstyti.O dar žinai,baisu kad nepargriūtų,nesusitrenktų.Ant rankų jo nepanešiosi,vietoje nepasedės.Jam viskas įdomu.....Ir lekia net nežiurėdamas kur
Už savaitės lyg ir siūlus išims iš galvytės,o po mėnesio jau aparačiukus prijungs.Mėnuo turi praeiti po implanto operacijos,kad būtų galima dėti aparačiukus.Tai va,gal jau mes su vyriškiu galėsime nuvažiuoti Kaunan su Sangeriuku.Sesei sakiau,kad jinai susiderintu tas dienas,būtų gerai, kad paskirtų datą tada ,kai mes būsime grįžę.Nes brangoka kas kart samdytis žmogų kad nuvežtų,parvežtų.Ir nepatogu.....Kitą mėnesi jau ir mes būsim,ir tėvelis griš iš svetur.Būsime visa šeima kartu
oi kaip laukiu,negaliu
važiuosime su Sangeručiu pirkti didelės eglutės gyvos,po to ją mudu puošime.Kalėdų senelis jau man ir dovaną idavė Sangeriukui(didelį traktorių)
ir dar daug visokiausių skanumynų,malonių daikčiukų) Maniškis dar ir sako,ar kas beliks iš eglės,kaip jis su tuo traktoriumi pravažiuos
Nes traktoriukas tai ne mažas,sveria 17,5 kg.ten vaikui iki kokiu tais 6 metų
Mano vyriskis šiemet net pasisiūlė būti kalėdu seneliu,Žiūrinėjamės mes dabar čia Anglijoje senelio apdarus(barzdą jau nusipirkome)
Aš būsiu snieguolė
Norim Sangeriukui padaryti ypatingą šventę,na aišku ir kitiems šeimos nariams.Manau visiems turėtų būti labai smagu. 

Už savaitės lyg ir siūlus išims iš galvytės,o po mėnesio jau aparačiukus prijungs.Mėnuo turi praeiti po implanto operacijos,kad būtų galima dėti aparačiukus.Tai va,gal jau mes su vyriškiu galėsime nuvažiuoti Kaunan su Sangeriuku.Sesei sakiau,kad jinai susiderintu tas dienas,būtų gerai, kad paskirtų datą tada ,kai mes būsime grįžę.Nes brangoka kas kart samdytis žmogų kad nuvežtų,parvežtų.Ir nepatogu.....Kitą mėnesi jau ir mes būsim,ir tėvelis griš iš svetur.Būsime visa šeima kartu

važiuosime su Sangeručiu pirkti didelės eglutės gyvos,po to ją mudu puošime.Kalėdų senelis jau man ir dovaną idavė Sangeriukui(didelį traktorių)

Ar gerai supratau: tik po mėnesio bus galima žinoti, ar operacija sėkminga, ar jis girdi?