Taip kad
Pries 10 dienu pagimdziau suneli pas sia gydytoja ir galiu tik pacius geriausius zodzius apie ja pasakyti. Labai profesionali gydytoja, rupinosi gimdymo metu, kai kilo problemu po gimdymo is kart ji ziurejo, siuvo ten kazka...sake gerai kad laiku pamate kazkoki kraujavima. Poto kiekviena diena ateidavo i palata apziureti ar grai giju ar viska gerai, gulejau 4 paras ir visas dienas ji ateidavo net sestadieni sekmadieni. Tikrai negaila jai sumoketu pinigu, juk sveikatos negalima matuoti pinigai. Super gydytoja ir visas Mazylio personalas. Taip pat didelis dekui ir anesteziologei J.Ciuciulkienei!
Taip kad
nedevejokit ir rinkites sia gydytoja
Taip kad
sveikos. Aš taip pat gimdžiau savo antrąjį sūnelį pas šią gydytoją. Tikrai labai profesionali, šilta ir bendraujanti gydytoja. Nieko bloga negalėčiau pasakyti apie ją. Beje, iš anksto nesitarėme ir nesilankiau pas ją. Mano privati gydytoja su ja susitarė, o aš su ja susitikau tik savaitei likus iki gimdymo.
Pykit nepyke, bet man ji neypac maloni pasirode
pirmiausia apreke, kad vaika paemiau ant ranku, bet ir tik kad paduociau tetei
Tipo nesisaugau
O veliau, kad atejau su skausmais
sako iesko tokio mazo netumo
Nors ten echoskopai tai caro maro laiku vos ne
kazkaip pabuvus kur geriau, labai krito mano nuomone apie mazyli, bei kaikuriuos ju gydytojus
QUOTE(Adnietė @ 2008 05 07, 20:28)
Pykit nepyke, bet man ji neypac maloni pasirode
pirmiausia apreke, kad vaika paemiau ant ranku, bet ir tik kad paduociau tetei
Tipo nesisaugau
O veliau, kad atejau su skausmais
sako iesko tokio mazo netumo
Nors ten echoskopai tai caro maro laiku vos ne
kazkaip pabuvus kur geriau, labai krito mano nuomone apie mazyli, bei kaikuriuos ju gydytojus 
Na ka galiu pasakyti: Jackoniene - ne doleris ir visiems patikti negali.
Man asmeniskai ji laaaaabai patiko. Ir daugeliui mano draugiu, kurios pas ja savo vaikelius gimde, taip pat. Visos labai gyre ir dziaugesi, kad buvo ir priziuretos, ir ji rupinosi tiesiog motiniskai. As manau, kad Jackoniene tikrai puiki gydytoja ir labai siltas mielas zmogus.
Taciau jeigu kazkas mano kitaip, gerbiu jusu nuomone. Kaip sake Seneka: "Kiekvienas i pasauli ziuri is savo skausmo varpines".
Taciau jeigu kazkas mano kitaip, gerbiu jusu nuomone. Kaip sake Seneka: "Kiekvienas i pasauli ziuri is savo skausmo varpines".
QUOTE(Linuke777 @ 2008 05 07, 22:19)
Na ka galiu pasakyti: Jackoniene - ne doleris ir visiems patikti negali.
Man asmeniskai ji laaaaabai patiko. Ir daugeliui mano draugiu, kurios pas ja savo vaikelius gimde, taip pat. Visos labai gyre ir dziaugesi, kad buvo ir priziuretos, ir ji rupinosi tiesiog motiniskai. As manau, kad Jackoniene tikrai puiki gydytoja ir labai siltas mielas zmogus.
uhu as ir nemokejau nestumo prieziuros metu ir jokio ypatngo demesio nesulaukiau, anaiptol - jutau atzagaruma, saltuma ir skubotuma..
o man Jackoniene labai patinka,matomai musu biolaukai sutampa,mes puikiai sutarem,ir jokiu pretenziju jai neturiu
Užrašė mane pirmam apsilankymui pas šią gydytoją.. pasiskaičiau atsiliepimus.. bet gi ji SENA žiauriai..???? Ar nebaisu pas kažkokią babytę..?? Sorry, klausimas gal ir durnas.. bet AMŽIUS ir patirtis man iki tam tikros ribos atrodo normaliai.. o paskui jau vis tiek senatvė savo daro.. ar ne..?
QUOTE(Saulėta @ 2008 06 19, 14:02)
Užrašė mane pirmam apsilankymui pas šią gydytoją.. pasiskaičiau atsiliepimus.. bet gi ji SENA žiauriai..???? Ar nebaisu pas kažkokią babytę..?? Sorry, klausimas gal ir durnas.. bet AMŽIUS ir patirtis man iki tam tikros ribos atrodo normaliai.. o paskui jau vis tiek senatvė savo daro.. ar ne..? 
Nėra ji žiauriai sena ir tikrai nenukvakusi, bet pasipūtimo tai turi (bet čia tik mano nuomonė)
QUOTE(nesuper @ 2008 06 19, 16:09)
Nėra ji žiauriai sena ir tikrai nenukvakusi, bet pasipūtimo tai turi (bet čia tik mano nuomonė) 
Siaubas.. ir sena, ir dar pasikėlus..