Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Jackoniene

Pries 10 dienu pagimdziau suneli pas sia gydytoja ir galiu tik pacius geriausius zodzius apie ja pasakyti. Labai profesionali gydytoja, rupinosi gimdymo metu, kai kilo problemu po gimdymo is kart ji ziurejo, siuvo ten kazka...sake gerai kad laiku pamate kazkoki kraujavima. Poto kiekviena diena ateidavo i palata apziureti ar grai giju ar viska gerai, gulejau 4 paras ir visas dienas ji ateidavo net sestadieni sekmadieni. Tikrai negaila jai sumoketu pinigu, juk sveikatos negalima matuoti pinigai. Super gydytoja ir visas Mazylio personalas. Taip pat didelis dekui ir anesteziologei J.Ciuciulkienei!
Taip kad nestuke.gif nedevejokit ir rinkites sia gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. Aš taip pat gimdžiau savo antrąjį sūnelį pas šią gydytoją. Tikrai labai profesionali, šilta ir bendraujanti gydytoja. Nieko bloga negalėčiau pasakyti apie ją. Beje, iš anksto nesitarėme ir nesilankiau pas ją. Mano privati gydytoja su ja susitarė, o aš su ja susitikau tik savaitei likus iki gimdymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pykit nepyke, bet man ji neypac maloni pasirode doh.gif pirmiausia apreke, kad vaika paemiau ant ranku, bet ir tik kad paduociau tetei doh.gif Tipo nesisaugau doh.gif O veliau, kad atejau su skausmais doh.gif sako iesko tokio mazo netumo doh.gif Nors ten echoskopai tai caro maro laiku vos ne doh.gif doh.gif kazkaip pabuvus kur geriau, labai krito mano nuomone apie mazyli, bei kaikuriuos ju gydytojus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Adnietė @ 2008 05 07, 20:28)
Pykit nepyke, bet man ji neypac maloni pasirode doh.gif pirmiausia apreke, kad vaika paemiau ant ranku, bet ir tik kad paduociau tetei doh.gif Tipo nesisaugau doh.gif O veliau, kad atejau su skausmais doh.gif sako iesko tokio mazo netumo doh.gif Nors ten echoskopai tai caro maro laiku vos ne doh.gif  doh.gif kazkaip pabuvus kur geriau, labai krito mano nuomone apie mazyli, bei kaikuriuos ju gydytojus cool.gif

lotuliukas.gif nieks cia nepyksta, ne aukso gabalas ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka galiu pasakyti: Jackoniene - ne doleris ir visiems patikti negali. biggrin.gif Man asmeniskai ji laaaaabai patiko. Ir daugeliui mano draugiu, kurios pas ja savo vaikelius gimde, taip pat. Visos labai gyre ir dziaugesi, kad buvo ir priziuretos, ir ji rupinosi tiesiog motiniskai. As manau, kad Jackoniene tikrai puiki gydytoja ir labai siltas mielas zmogus.
Taciau jeigu kazkas mano kitaip, gerbiu jusu nuomone. Kaip sake Seneka: "Kiekvienas i pasauli ziuri is savo skausmo varpines".
Atsakyti
QUOTE(Linuke777 @ 2008 05 07, 22:19)
Na ka galiu pasakyti: Jackoniene - ne doleris ir visiems patikti negali.  biggrin.gif  Man asmeniskai ji laaaaabai patiko. Ir daugeliui mano draugiu, kurios pas ja savo vaikelius gimde, taip pat. Visos labai gyre ir dziaugesi, kad buvo ir priziuretos, ir ji rupinosi tiesiog motiniskai. As manau, kad Jackoniene tikrai puiki gydytoja ir labai siltas mielas zmogus.
Taciau jeigu kazkas mano kitaip, gerbiu jusu nuomone. Kaip sake Seneka: "Kiekvienas i pasauli ziuri is savo skausmo varpines".

drinks_cheers.gif As irgi gerbiu kitokia nuomone, gal kokie biolaukai nesutapo, o gal tiesiog nesumokejau (cia manau svarbiausia priezastis, del kurios nebuvo nei motinisko rupescio nei silumos) lotuliukas.gif . Turiu artimu pazistamu, kurioms Jackoniene yra super super, o man kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
uhu as ir nemokejau nestumo prieziuros metu ir jokio ypatngo demesio nesulaukiau, anaiptol - jutau atzagaruma, saltuma ir skubotuma..
Atsakyti
o man Jackoniene labai patinka,matomai musu biolaukai sutampa,mes puikiai sutarem,ir jokiu pretenziju jai neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
man ji irgi thumbup.gif jokiu nusiskundimu, puikiai bendravom nestumo metu, po gimdymo. ir dabar reikalui esant kreipiuosi pas ja.
Atsakyti
Užrašė mane pirmam apsilankymui pas šią gydytoją.. pasiskaičiau atsiliepimus.. bet gi ji SENA žiauriai..???? Ar nebaisu pas kažkokią babytę..?? Sorry, klausimas gal ir durnas.. bet AMŽIUS ir patirtis man iki tam tikros ribos atrodo normaliai.. o paskui jau vis tiek senatvė savo daro.. ar ne..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta @ 2008 06 19, 14:02)
Užrašė mane pirmam apsilankymui pas šią gydytoją.. pasiskaičiau atsiliepimus.. bet gi ji SENA žiauriai..???? Ar nebaisu pas kažkokią babytę..?? Sorry, klausimas gal ir durnas.. bet AMŽIUS ir patirtis man iki tam tikros ribos atrodo normaliai.. o paskui jau vis tiek senatvė savo daro.. ar ne..? unsure.gif

Nėra ji žiauriai sena ir tikrai nenukvakusi, bet pasipūtimo tai turi (bet čia tik mano nuomonė) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 06 19, 16:09)
Nėra ji žiauriai sena ir tikrai nenukvakusi, bet pasipūtimo tai turi (bet čia tik mano nuomonė)  blush2.gif

Siaubas.. ir sena, ir dar pasikėlus.. doh.gif Na bus matyt po apsilankymo pas ją.. tik sakiau, jei nelabai ji man patiktų.. kaži pas kokią kitą Mažylyje užsirašyt.. nei vienos ten nežinau.. sad.gif
Atsakyti