as tai pagalvojau, kad labai butu grazios gumeles i plaukus mergaitem - tik reikia prisiuti zieda prie paprastos gumutes
super gelytes
jei ne paslaptis, tai po kiek tokias pardavinesit ? nes pas mus irgi nusimato mokykloj kaziuko muge - kita penktadieni - tai nelabai isivaizduoju kokiom sumom prekiauja vaikai ten
Grįžo mano "Kaziukas" iš mugės, beveik viską pardavė. Pirmiausiai tai išėjo karoliai ir apyrankės iš saldainių. Pardavė 3 atvirutes, grybukų ir keletą boružėlių.
Grįžo mano "Kaziukas" iš mugės, beveik viską pardavė. Pirmiausiai tai išėjo karoliai ir apyrankės iš saldainių. Pardavė 3 atvirutes, grybukų ir keletą boružėlių.
aciu uz grazius zodzius, mums Kaziuko muge pirmadieni, pirks/parduos uz saldainius, tai kiek sūnelis užsiprasys tiek Gal ir pasinaudosiu jusu patarimu, dar laiko yra, nes man kaip gelyciu pateikimas nekaip žiurisi, kazkiek linksta i prieki ziedas.
Ilgus karolius pardavė po 1 lt, apyrakes po 50 ct, boružėles po 25ct, atvirutes taip pat po 1 lt. Ir grybus didelius po 1 lt, kiti mačiau mažiukus pardavinėjo po 50 ct.
Ilgus karolius pardavė po 1 lt, apyrakes po 50 ct, boružėles po 25ct, atvirutes taip pat po 1 lt. Ir grybus didelius po 1 lt, kiti mačiau mažiukus pardavinėjo po 50 ct.