Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

QUOTE(neringata @ 2008 04 04, 15:01)
Peperoni, nu čia ir pavarei blink.gif Ir visi tokie superiniai  thumbup.gif Ačiū 4u.gif

biggrin.gif ai, metosi pas mane jie pc jau seniai... niekaip as nepisiruosiu jais pasinaudot - tai gal jums kuriai pravers... ax.gif

dar turiu ir suaugusiems modeliu is Otto - bet nzn ar cia tik vaiku modeliai, ar ir suaugusiems galima det... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 04 04, 15:17)
biggrin.gif ai, metosi pas mane jie pc  jau seniai... niekaip as nepisiruosiu jais pasinaudot - tai gal jums kuriai pravers...  ax.gif

dar turiu ir suaugusiems modeliu is Otto - bet nzn ar cia tik vaiku modeliai, ar ir suaugusiems galima det...  ax.gif

Kad tik laiko būtų daugiau, tai pasinaudotume drinks_cheers.gif Dabar jau ir pas mane kompe mėtysis hihihi.gif
Nežinau g.gif Temos pavadinime parašyta, kad vaikiški rolleyes.gif Gal raiktų atskirą temelę sukurt mirksiukas.gif Tikiuosi, nieks neprieštaraus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 balandžio 2008 - 14:36
Super modeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 04 04, 15:33)
Kad tik laiko būtų daugiau, tai pasinaudotume drinks_cheers.gif Dabar jau ir pas mane kompe mėtysis hihihi.gif
Nežinau  g.gif Temos pavadinime parašyta, kad vaikiški rolleyes.gif Gal raiktų atskirą temelę sukurt mirksiukas.gif Tikiuosi, nieks neprieštaraus ax.gif

Tai vat, kad to laiko vis ner ir ner... unsure.gif

einu pabandysiu parankiot tu drabuziuku ir atidaryt dar viena tema...
Atsakyti
na stai ir nauja tema ax.gif
Atsakyti
Peperoni, dėkui už vargelį 4u.gif
Bet naujoj temoj tarp nuotraukyčių Enter nepaspaudei, kad foto rodytų vieną paskui kitą. Labai temukė išsiplėtė doh.gif verysad.gif Jei dar gali- pakoreguok, jei ne- reikėtų prašyt kieno iš moderatorių g.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 04 04, 21:39)
Peperoni, dėkui už vargelį  4u.gif 
Bet naujoj temoj tarp nuotraukyčių Enter nepaspaudei, kad foto rodytų vieną paskui kitą. Labai temukė išsiplėtė  doh.gif  verysad.gif  Jei dar gali- pakoreguok, jei ne- reikėtų prašyt kieno iš moderatorių  g.gif

jau negaliu... unsure.gif bet pas mane rodo normaliai g.gif specialiai taip dejau, kad atsiskirtu modeliai... g.gif reiksias negerai taip... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 balandžio 2008 - 21:52
Toj vietoj, kur tamsiai violetinė nerta kiaura tunika (pries kitą ružavą, megztą) man net 5 ar 7 foto vieną šalia kitos rodo doh.gif Įsivaizduok maždaug temos plotį lotuliukas.gif (p.s. čia aš nepiktai mirksiukas.gif ) Nežinau, kaip kitoms susidėlioja nuotraukytės.
Atsakyti
KELIU TEMĄ Į VIRŠŲ 4u.gif
Atsakyti
4u.gif SUPER TEMUTE 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kiek grozybiu
NUOSTABU bigsmile.gif FANTASTIKA wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austes mamyte: 19 rugpjūčio 2008 - 14:38
Keletas idėjų 4u.gif mergaitės- atgaivinkim tokią super temutę thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif