Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

Atsiprasau jeigu ka nors izeisiu, bet kai kurie darbeliai mano manymu tikrai nera is parduotuves nukopijuoti g.gif
Atsakyti
mh... o koks skirtumas iš kur nukopijuoti? doh.gif
internetinė parduotuvė, vero moda, humana, ta pati maxima ar kaimynės spinta... koks skirtumas iš kur... nesuprantu tokių žinučių esmės iš tikro... jei kartais taip ir pagalvoju, tai pasilieku šitas mintis sau.. nes mamytės puošdamos savo vaikučius sudeda visą širdį, vat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 16, 01:01)
Atsiprasau jeigu ka nors izeisiu, bet kai kurie darbeliai mano manymu tikrai nera is parduotuves nukopijuoti g.gif

juk nebūtinai turi būti vienas prie vieno- kartais tik pasiskolini kokią mintį nuo matyto rūbelio 4u.gif
Papildyta:
user posted image

čia tik mintį pasiskolinau iš gap 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2008 12 15, 09:47)
user posted image
o cia musu mikimauze, nukopinta is kazkokio paveikslelio

Super thumbup.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 16, 01:01)

Na, manau, daugelio darbu tikslas ir nera padaryti vienas prie vieno. Man asmeniskai smagu pasmalsauti kaip mamytes pritaiko pamatytas idejas praktkoje.

Jei pati sugebi daryti koki rankdarbi, turbut zinai, kad kol nepabaigi, nezinai kaip atrodys galutinis variantas.
Atsakyti
Soni tai turejau galvoje kaip tavo darbai kad pasiskolini ideja ir per save perfiltruoji, o ne is mezgimo zurnalu nukopini. Matem cia daugybe grozybiu kurias pritaike mamos kpijuodamos parduotuviu drabuzelius. Ir nieko nenorejau izeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 16, 15:52)
Soni tai turejau galvoje kaip tavo darbai kad pasiskolini ideja ir per save perfiltruoji, o ne is mezgimo zurnalu nukopini. Matem cia daugybe grozybiu kurias pritaike mamos kpijuodamos parduotuviu drabuzelius. Ir nieko nenorejau izeisti 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kojų šildytuvai- IDĖJOS thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Soni sauni ideja ir pabodusius batus atnaujinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 10 21, 08:55)

user posted image

labo mamytes, prisiziurejau visokiu grozybiu net akys apraibo biggrin.gif
noriu patarimo, va tokio ilgio suknele visa permatoma ir plonyte megzta, ar tinka prie aptemptu dzinsu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2008 12 18, 11:03)
labo mamytes, prisiziurejau visokiu grozybiu net akys apraibo biggrin.gif
noriu patarimo, va tokio ilgio suknele visa permatoma ir plonyte megzta, ar tinka prie aptemptu dzinsu g.gif  4u.gif

manau tikrai tinka, bet tik prie skyni džinsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 12 18, 14:46)
manau tikrai tinka, bet tik prie skyni džinsų  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
man labai gražu 4u.gif ir nieko sudėtingo biggrin.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar smile.gif 4u.gif

user posted image