Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

QUOTE(Soni @ 2009 01 04, 16:49)
Čia visos rankdarbių mėgėjos mielai priimamos- tiek pradedančios, tiek pažengusios  biggrin.gif  visada malonu pamatyti mamų darbelius, juk rankų darbas  visada būna šiltas ir mielas, nors šiais laikais kai kurių nelabai vertinamas  4u.gif

oi nesakyk nesakyk bigsmile.gif , kad pamatytum kainas ranku darbo megztuku pas mus, Airijoje, pas mus bent jau jis laabai vertinamas thumbup.gif , tokiu groziu prisiziuriu, ir aisku tokiu kainu prisiziuriu, kad noras tik dar didesnis sukyla imt ir nusimegzti biggrin.gif

Zavin, Mime dekui 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
gal schemute kas kelnyciu panasia turetu?
Atsakyti
Imen labai grazus modeliukas ir darbelis thumbup.gif

Soni pasakiskos kelnes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 06, 16:58)
gal schemute kas kelnyciu panasia turetu?

Man atrodo čia labai paprasta- dėkit per vidurį pynę, o raštas - ripsas arba išvirkščios akys. Mezgat 2 stačiakampius ir priėję iki klynos paplatinat truputį- paskui susiūsit ir gausis kelnės biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
bet kaip pradet megzt nuo virsaus i apacia ar tavirksciai nuo apacios i virsu? kaip klyna padaryt.. man e tokie dalykai domina, o rastas tai matai kad nieko sunkaus smile.gif
Atsakyti
Vaikams rūbus geriau megzti iš viršaus į apačią, rankoves nuo peties žemyn, kad išaugus būtų galima prailginti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 09, 12:27)
bet kaip pradet megzt nuo virsaus i apacia ar tavirksciai nuo apacios i virsu? kaip klyna padaryt.. man e tokie dalykai domina, o rastas tai matai kad nieko sunkaus smile.gif

taigi ir aiškinu- kad mezgat 2 stačiakampius, prieinat prie klyno truputį paplatinat- ir vėl tiesiai. tada susiūsit ir gausit kelnes biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mamytės. Kiek čia daug auksarankių, kiek daug gražių darbelių 4u.gif , o kiek daug spalvelių. Jau ir aš idėja pasigavau smile.gif
Šaunuolės mamytės thumbup.gif
Atsakyti
Labutis Mamytes. ir as jau begsiu megzti mazylei suknyte, tik kazin sios ziemos galo ar bespesiu biggrin.gif , bet bus kitai ziemai kaip tunika ax.gif
Atsakyti
SUPER aciu uz idejas, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti