QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 16, 14:01)
Mano mažulei jau 8,5 mėn. Mūsų ūgis tik 8 kg., o ūgis 71cm. Gimė 4,200, 51 cm. mums jau 4 mėnesiai beveik nebeauga svoris tik po kokius 200g. Gydytoja visai nekreipia dėmesio, negi tai normalu kad 8,5 mėn. vaikas sveria tik 8kg? O kiek sveria Jūsų mažyliai?
sveikos mamytes! saules mamyte, mano maziukas svori priaugineja taip pat kaip Tavo Saulyte!daktare man irgi nieko nesake, tik paminejo, kad vidurkis.visi aplinkui grauze, kad vaiko nedamaitinu, ar valgyt neduodu.. labai baltas atrodo, gal jam mazakraujyste, tu daryk ka nors...tokius zodzius girdziu nuolat

cia neseniai, susirgo Airidas, kazkoki virusiuka pasigavo vienadieni,nusprendem prie to pacio nuvezti ji aprodyti visiskai kitai daktarei, ji padare jam tyrimus kraujo(ko musu daktare nesiteikia) ir pasake, kad vaikas idealus, sveikas, kraujas geras, jokiu mazakraujysciu jam nera.

kadangi jis pas mane valgo neblogai ir yra labai judrus, tai as nebesijaudinu, kad jam tas svoris nelabai auga..

sekmes visoms! p.s. jei daktare nieko nesako, reikia traukti is jos, o jei ir tada nieko nesako, vadinasi viskas gerai!!