Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žinote, kad bedarbiai turi teisę į

Na,o kaip dabar? smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2015 09 10, 07:35)
Na,o kaip dabar? smile.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsistoji i birza... nori C ar CE ( as apie girdeta atveji rasau,del kitu kat. nezinau) issimokini... BET.. turesi atidirbti imoneje puse metu -vairuotoju tos kat.
Bet cia tik nuogirdos.
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2015 09 10, 20:30)
Atsistoji i birza... nori C ar CE  ( as apie girdeta atveji rasau,del kitu kat. nezinau) issimokini... BET.. turesi atidirbti imoneje puse metu -vairuotoju tos kat.
Bet cia tik nuogirdos.


Nesvarbu kokios kategorijos, bet ta ka jus pasakojat vadinama trisale sutartim. Taip, kad pirma ne i birza, o susirast darbdavi paciam kuris velsis i visa sita avantiura, tada jau eit i birza ir tai dar gali jie tu kursu visiems norintiems neisduot. O kategorija galima nors ir motociklo laikyt, jei tik imonei tokios reikia ir ji sutinka mokymo sutarti pasirasyt.
Atsakyti
Nebutina paciam ieskotis darbdavio, va musu direktorius daznokai tupi birzoje ir ieskosi sau darbuotoju smile.gif Kursai- nemokami, puse metu privalai atidirbti. Jei ateisi ne per birza, kursai taip pat nemokami, bet atidirbti reikes tris metus (gali iseiti ir anksciau, tik reikes sumoketi ta dali kursu uz kuriuos dar neatidirbta). As atidirbinejau tris metus, o toje imoneje sekmingai dirbu jau 7,5 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 11 rugsėjo 2015 - 11:48
Nieko nemokamo nebuna schmoll.gif ,tiesiog Birža apmoka vairavimo kursus mirksiukas.gif ,o jai per 15 pamoku neišmoksti 4u.gif ,tai toliau už papildomas pamokas moki iš savo kišenes g.gif ,už egz. Regitroj irgi moki pats g.gif .Bet blogiausia tai doh.gif : jai nesugebesi išlaikyti teorijos ir vairavimo egz. Regitroj ir mesi, tai Birža išieško iš taves visa suma kuria sumokejo už vairavimo kursus vairavimo mokyklai ir jnai nemaža doh.gif ,nes išješko anstoliu kantora taip kad labai reiktu pagalvot g.gif
Atsakyti