Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žinote, kad bedarbiai turi teisę į

Anksciau autobusu parkas per darbo birza ir su jos apmokejimu ruosdavo vairuotojus,bet dabar jau taip nera,nes zmones gauna teises ir dingsta.Pasiseke tiems,kurie per darbo birza i parka dirbt nuejo,dar ir stipke uz mokslus gaudavo+bedarbio ismoka ir nemokamas transportas.As cia darbo birzoje suzinojau.
Atsakyti
nieko apie tai negirdejau,bet super ideja thumbup.gif
Atsakyti
As zinau, kad darbo birzos gavo didelius pinigus ivairiems projektams, skirtiems bedarbiu isidarbinimo sansams padidini. Pvz, visoje Lt 2007 m. vyko kompiuterinio rastingumo kursai, trunkantys po 5 savaites. Tokius ir as vedziau. Turejau 4 grupes. Bedarbiai pagal si projekta gaudavo stipendijas (menesiui) apie 500 Lt. O mano darboviete irgi gaudavo pinigu uz visus kastus (mano atlyginima irgi tame tarpe smile.gif )
Tai ir apie nemokamus vairavimo kursus irgi teko girdeti, apie juos daugiau info turetumete gauti ne internete, o tik teritorinese darbo birzose, nes vietu kiekis ribotas. Vat!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute: 15 kovo 2008 - 09:24
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 09, 22:38)
nieko apie tai negirdejau,bet super ideja thumbup.gif

super ideja? blink.gif uz musu moketoju pinigus bedarbius mokint vairuot blink.gif cia ziauru
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 15, 16:26)
super ideja?  blink.gif  uz musu moketoju pinigus bedarbius mokint vairuot  blink.gif  cia ziauru

Kas cia ziauraus??? blink.gif Zmones iesko darbo yra uzsiregistrave darbo birzoje, ir taip nera labai laimingi budami bedarbiai schmoll.gif
O kur geriau tuos pinigus panautoti, jusu manymu? Valdziai nusipirkti Versacio WC popieriaus??
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 15, 22:41)
Kas cia ziauraus???  blink.gif  Zmones iesko darbo yra uzsiregistrave darbo birzoje, ir taip nera labai laimingi budami bedarbiai  schmoll.gif
O kur geriau tuos pinigus panautoti, jusu manymu? Valdziai nusipirkti Versacio WC popieriaus??

Pritariu Twiggy, geriau jau mūsų pinigėliai paprastiems nelaimės ištiktiems žmonėms nueina g.gif , nei kokių valdžios pareigūnų "įvaizdžio formavimui" lygtais jiems kyšių būtu maža g.gif (gal ne visi ima, bet dauguma)
Atsakyti
Tikrai Twiqqi teisi,ne viena nezino ir garsiausiai reiskiasi,kad nezino, darbo birzoje pgl.naujus projektus siulomi vairavimo kursai bedarbiams, gali issirinkti kokios kategorijos pageidauji, viskas NEMOKAMAI, bedarbio pasalpa, dar gali gauti papildomu pinigu taloneliams, kad galetum atvaziuoti i paskaitas, kurios vyksta Naujininkuose, jas lankyti butina, gauni teorijos ir vairavimo pamokas, toliau viskas kaip iprasta , Regitra, kurioje sumoki kas priklauso, ir tai jau tavo beda issilaikysi ar ne.
Tik norinciuju nemazos eiles DB.
Atsakyti
nesu girdejus tokio briedo schmoll.gif
Atsakyti
bet visai gerai butu biggrin.gif nors man jau velu biggrin.gif
Atsakyti
nebent noreciau kitas kategorijas issilaikyti blush2.gif
Atsakyti
man tai irgi bredas,nebent kadaise budavo kad texnikumose mokeisi ir galejei islaikt,ta tikrai zinau,bet cia gal 10metu atgal buvo tongue.gif
Atsakyti
nesamone, niekas privačiuose kursuose už dyką nieko nemokina schmoll.gif
Atsakyti