QUOTE(stazyte @ 2005 11 12, 21:34)
. Tuo labiau iš kur tos triušienos ar tikrai geros veršienos gabaliuką gaut?
O mums paisekė, seneliai triušius augina, tad kai jau mėsytę valgysim, bus iš kur paimti, tikrai geros ir kokybiškos, natūraliai kaime augintos

.
Dar norėjau paklaust, gal kas žinot, kaip žiemai pasiruošt visokių tyrelių, daržovių košyčių?
Gyvenam kaime, tai daržovių per akis, o tom pirktinėm nelabai noris vaikį maitint, o be to pinigėlių susitaupo

Tai gal kas žinot?
O dėl druskytės, tai kas kaim išmano tas taip daro, mano mama pvz mus su broliu augindama į daržovienę truputį druskytės dėdavo, ir sakė lapnojom, net ausys linkdavo

, o teta savo dvyniam, net prieskonių dėdavo, nors nemanau, kad tai gerai

, o ji sakė, kad kitaip jos vaikai nevalgo, nors man atrodo nesąmonė

, kažkur ir knygoj skaičiau, kad galima truputį, bet aš tai manau, saviškiui nieko nedėsiu, lai pratinasi taip valgyt