Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 03, 18:08)
O as isimyleti nebenoriu, rasiau anksciau kad va isimylejau viskas ok, atrode o tas grazuolis susitaike su savo buvusiaja....taip kad nusivyliau vel ta meile ir susizavejimais....pykciausia, kad jis man laaaabai patiko....o dabar kai nieko nenoriu ,tiek su manim norinciu but mirksiukas.gif  nu ir gyvenimo ironija bigsmile.gif  kazkaip noris, kad trauktu....o dazniausiai, kai man kazkas patinka, baigiasi blogai..... unsure.gif

Papildyta:
O as isimyleti nebenoriu, rasiau anksciau kad va isimylejau viskas ok, atrode o tas grazuolis susitaike su savo buvusiaja....taip kad nusivyliau vel ta meile ir susizavejimais....pykciausia, kad jis man laaaabai patiko....o dabar kai nieko nenoriu ,tiek su manim norinciu but mirksiukas.gif  nu ir gyvenimo ironija bigsmile.gif  kazkaip noris, kad trauktu....o dazniausiai, kai man kazkas patinka, baigiasi blogai..... unsure.gif

Papildyta:

mano lygiai tokia pati situacija doh.gif
Atsakyti
man irgi.. kai patinka blogai baigiasi doh.gif dabar jau bijau kad patiktų.. bet tuo pačiu ir norisi... doh.gif

netgi pradedu galvoti, gal čia manyje problema? gal jeigu atrodai vyrui abejinga, jam būni visuomet neatskleista paslaptis ir tuomet jiems įdomu?
vienu žodžiu, mistika man tai šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
penktadienio vakaras... o aš žiūrėsiu teliką doh.gif

ar norėtumėt įsimylėt tokį, kuris skaitytų jūsų mintis? g.gif
Atsakyti
ne, norėčiau įsimylėti tokį, kurį žavėtų viskas ką aš darau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 03, 15:24)

Kas kur kaip ką kada?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

bijau savo šnekomis išblaškyti tai, kas dabar yra. o yra gerai. senokai taip nesijaučiau. bet keista, jog nieko nesitikiu. anksčiau susipažinusi, pabendravusi su vaikinu per daug prisisvajodavau, o visi mano lūkesčiai neišsipildydavo. dabar gi leisiu viskam tekėti sava vaga. kol kas viskas gerai. smile.gif o susipažinau su juo visiškai netikėtai, net negalvojau, kad kažką galėsiu sutikti būtent tą dieną.
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 03, 20:15)
penktadienio vakaras... o aš žiūrėsiu teliką doh.gif

Aš pvz- plyteles klijuoju penktadienio vakarą namie ir skype su alibabom bendrauju... Visiškai smukau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 03 rugpjūčio 2007 - 21:51
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 03, 19:20)
man irgi.. kai patinka blogai baigiasi  doh.gif  dabar jau bijau kad patiktų.. bet tuo pačiu ir norisi...  doh.gif

netgi pradedu galvoti, gal čia manyje problema? gal jeigu atrodai vyrui abejinga, jam būni visuomet neatskleista paslaptis ir tuomet jiems įdomu?
vienu žodžiu, mistika man tai šiek tiek  biggrin.gif

Man irgi gal giliai sirdyje norisi, bet man geriau vienai, nei su betkuo, o vyro belekokio , kad tik vyras butu tai tikrai nereikia....atrodo kad visko kaip ir uztenka, ir rodos norisi tiek nedaug, tik kad myletu ir butu geras ax.gif ax.gif Mistika man irgi, tie santykiai vyru ir moteru..ieskau kaciuko pirkt:) busiu tikra senmerge biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Katinas gerai. Visada pamurks, pasimeilins, o jei kastruotas ir pas svetimas neis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Svarbiausia kad pas svetimas neis, biggrin.gif lauks manes, kad dar nezinau kokio noriu, broliene lyg ir zadejo padovanot... mirksiukas.gif ka gero veikinejat penktadienio vakara?dingusios visos kazkur... unsure.gif

Atsakyti
Matyt mergiotės į pasimatymus išsilaksčiusios g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti