Šiandien mačiau vardą Remvyda. kažin, čia klaida ar koks nors perdirbinys

QUOTE(Sedai @ 2007 09 21, 14:44)
viename susiėjime girdėjau mergaitę vadinant Afrodite
, o berniuką - Gratas. man tai nei grafas, nei granatas kažkoks... 

buvo čia ir į šitą temą užsukus viena mamytė, kurios dukra Afroditė

QUOTE(Mijux @ 2007 09 21, 16:35)
mano draugo vardas ERINIJUS, bet mazai zmoniu is pirmo karto ji prisimena
siaip berniukui man visada labai grazus vardas buvo VILIUS, o mergaite tai pavadinciau ERINA- butu ir tevo garbei ir tecio ir mamos pirmu vardo dvieju raidziu junginys

siaip berniukui man visada labai grazus vardas buvo VILIUS, o mergaite tai pavadinciau ERINA- butu ir tevo garbei ir tecio ir mamos pirmu vardo dvieju raidziu junginys

na man asmeniškai tai Erina nepatinka - labai jau nelietuviškas. bet be abejo geriau už Afroditę. šiaip gal reikia priprast prie tokio vardo

QUOTE(MrsRAT @ 2007 09 20, 19:49)
Marcelė Marcelina man tai gražūs senoviniai vardai.Tik reikšmė kariška.

QUOTE(laimutė07 @ 2007 09 21, 19:23)
Marcelė Marcelina man tai gražūs senoviniai vardai.

o žinot tos žurnalistės Rūtos Grinevičiūtės antros dukros vardą? Ulijona

QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 19:26)
o žinot tos žurnalistės Rūtos Grinevičiūtės antros dukros vardą? Ulijona 

savo vaiko taip nepavadinčiau, bet man visai simpatiškas vardukas...bet....aš jau turiu išsirinkusi

QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 21, 20:09)

savo vaiko taip nepavadinčiau, bet man visai simpatiškas vardukas...bet....aš jau turiu išsirinkusi

ai, nu man toks iš karto storos pagyvenusios moteriškės vaizdas prieš akis

QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 19:26)
nu man tai baisus vardas. toks grubus, neskambus, nemergaitiškas

QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 19, 16:34)

Labai atsiprašau, ne riestinis, o dešininis ant a. Sumaišiau, nes pakankamai ilgas kirtis.
negi pasitvirtina televizijos laidų, serialų teorija? Tik pasirodė penktokų šou, kuriame dalyvauja mergaitė, vardu Džiuga, o forume užmačiau mamytę, kuri savo neseniai gimusią dukrytę taip pavadino...beje, viršuje gyvenantys kaimynai pasigyrė, kad jų savaitės amžiaus anūkė irgi Džiuga
Ulijona....
hm...na pakolkas vienas iš man labiausiai nepatinkančių vardų yra Uršulė
atleiskit, bet man jis toks grubus, daug grubesnis už Ulijoną

Ulijona....

Vaikų eurovizijoje dalyvavo 12-metė DOVALDĖ. man labai gražiai ir įdomiai nuskambėjo šis vardas.
Poliklinikoje belaukdama prie gydytojo kabineto, išgirdau mažų - broliuko ir sesutės vardus: Melanija ir Dankanas. Melanija nėra iš tų, kurie labai patiktų, bet šiaip visai nieko vardas. Na o Dankanas,
...

Šiandien girdejau varda Ornela