Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

Šiandien mačiau vardą Remvyda. kažin, čia klaida ar koks nors perdirbinys mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedai @ 2007 09 21, 14:44)
viename susiėjime girdėjau mergaitę vadinant Afrodite  blink.gif , o berniuką - Gratas. man tai nei grafas, nei granatas kažkoks...  g.gif

buvo čia ir į šitą temą užsukus viena mamytė, kurios dukra Afroditė biggrin.gif . berods, iš Rokiškio g.gif . agresyviai taip nusiteikusi mamka buvo - matyt sulaukia nemažai neigiamų komentarų gyvenime apie tokį savo pasirinkimą, todėl ir įsijungia iškart gynybinė pozicija ax.gif

QUOTE(Mijux @ 2007 09 21, 16:35)
mano draugo vardas ERINIJUS, bet mazai zmoniu is pirmo karto ji prisimena biggrin.gif
siaip berniukui man visada labai grazus vardas buvo VILIUS, o mergaite tai pavadinciau ERINA- butu ir tevo garbei ir tecio ir mamos pirmu vardo dvieju raidziu junginys biggrin.gif

na man asmeniškai tai Erina nepatinka - labai jau nelietuviškas. bet be abejo geriau už Afroditę. šiaip gal reikia priprast prie tokio vardo g.gif . o kaip tavo MB vardą žmonės trumpina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 21 rugsėjo 2007 - 18:02
QUOTE(MrsRAT @ 2007 09 20, 19:49)
Mano močiutė buvo Marcelina   mirksiukas.gif

Marcelė Marcelina man tai gražūs senoviniai vardai.Tik reikšmė kariška. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutė07: 21 rugsėjo 2007 - 18:27
QUOTE(laimutė07 @ 2007 09 21, 19:23)
Marcelė Marcelina man tai gražūs senoviniai vardai.

drinks_cheers.gif man taip pat drinks_cheers.gif

o žinot tos žurnalistės Rūtos Grinevičiūtės antros dukros vardą? Ulijona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 19:26)
o žinot tos žurnalistės Rūtos Grinevičiūtės antros dukros vardą? Ulijona  doh.gif
biggrin.gif na, kodėl doh.gif ?
savo vaiko taip nepavadinčiau, bet man visai simpatiškas vardukas...bet....aš jau turiu išsirinkusi biggrin.gif neprireiks smile.gif tiesa, berniukiškų variantų tik vienas, o mergaičių...bene 4 laukia savo eilės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 21, 20:09)
biggrin.gif na, kodėl  doh.gif ?
savo vaiko taip nepavadinčiau, bet man visai simpatiškas vardukas...bet....aš jau turiu išsirinkusi biggrin.gif neprireiks smile.gif tiesa, berniukiškų variantų tik vienas, o mergaičių...bene 4 laukia savo eilės 4u.gif

ai, nu man toks iš karto storos pagyvenusios moteriškės vaizdas prieš akis rolleyes.gif toks truputį šaržuotas...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 19:26)

o žinot tos žurnalistės Rūtos Grinevičiūtės antros dukros vardą? Ulijona  doh.gif

nu man tai baisus vardas. toks grubus, neskambus, nemergaitiškas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 19, 16:34)
lotuliukas.gif taigi čia dvigubas sandas- an... ant a riestinis niekada nebus, tik ant n gali būti mirksiukas.gif

Labai atsiprašau, ne riestinis, o dešininis ant a. Sumaišiau, nes pakankamai ilgas kirtis.
Atsakyti
negi pasitvirtina televizijos laidų, serialų teorija? Tik pasirodė penktokų šou, kuriame dalyvauja mergaitė, vardu Džiuga, o forume užmačiau mamytę, kuri savo neseniai gimusią dukrytę taip pavadino...beje, viršuje gyvenantys kaimynai pasigyrė, kad jų savaitės amžiaus anūkė irgi Džiuga unsure.gif

Ulijona.... g.gif hm...na pakolkas vienas iš man labiausiai nepatinkančių vardų yra Uršulė blush2.gif atleiskit, bet man jis toks grubus, daug grubesnis už Ulijoną unsure.gif
Atsakyti
Vaikų eurovizijoje dalyvavo 12-metė DOVALDĖ. man labai gražiai ir įdomiai nuskambėjo šis vardas.
Atsakyti
Poliklinikoje belaukdama prie gydytojo kabineto, išgirdau mažų - broliuko ir sesutės vardus: Melanija ir Dankanas. Melanija nėra iš tų, kurie labai patiktų, bet šiaip visai nieko vardas. Na o Dankanas, blink.gif blink.gif ...
Atsakyti
Šiandien girdejau varda Ornela g.gif
Atsakyti