Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 15:11)
tai cia ne as bandysiu, cia Dute gal bandys, nes ji orkaites neturi. mirksiukas.gif o tik mikrobange

oi, susimaisiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 18, 12:49)
oi, susimaisiau  blush2.gif

va mano drugelis vakarykstis
drugelis
tik biski kreivokas, nes modelinas ko tai suminkstejo nuio tokio karscio doh.gif

ir dar vienas laumzirgiukas

laumzirgiukas
tik ko tai ir biski g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš pabandžiau su modelinu.Tik man tai per daug paprasta,norėtusi rimtesnio,su lėlėmis išbandyti{negaunu pirkt}.O šiuos tai sesės mergaitei dovanosiu
user posted image

user posted image
Atsakyti
mergaitės, gal kuri turit prisipirkusi lako? hihihi.gif Tikros spalvos neturi, o man jau badas doh.gif Jeigu negausiu, teks iš Anglijos užsisakinėt... dry.gif
Atsakyti
tai tu neuzsisakinek, nes sake tikros spalvos pacioje rugpjucio pradzioje gaus siunta tai visko tures smile.gif
dabar beveik nieko nera sad.gif
tai klausimas kol is anglijos tau atvez tai neaisku kas greiciau bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 18 liepos 2007 - 15:04
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 18, 16:04)
tai tu neuzsisakinek, nes sake tikros spalvos pacioje rugpjucio pradzioje gaus siunta tai visko tures smile.gif
dabar beveik nieko nera sad.gif
tai klausimas kol is anglijos tau atvez tai neaisku kas greiciau bus g.gif

rugpjūčio pradžia man vėlu labai jau doh.gif Visi užsakymukai vietoj stovės... verysad.gif
Atsakyti
Tai pamąsčiau pamąsčiau , kad turbūt tau svarbesnis tas lakas šiuo metu , nei man, tai galiu padovanot savo pradėtą butelaitį (su raudonu dangteliu) , jei tinka. O aš jau palauksiu tos rugpjūčio pradžios...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 18, 16:10)
Tai pamąsčiau pamąsčiau , kad turbūt tau svarbesnis tas lakas šiuo metu , nei man, tai galiu padovanot savo pradėtą butelaitį (su raudonu dangteliu) , jei tinka. O aš jau palauksiu tos rugpjūčio pradžios...

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tu auksas wub.gif Bet dovanoti nereikia - perpirksiu, ir dar saldainių pridėsiu hihihi.gif
Galiu prilėkti nors ir šiandien - kada tik tau patogu blush2.gif
Atsakyti
nu bet rimtai, kaip ispirko viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif
anei juodos anei baltos smile.gif, nu tuscia kaip isluota yra 2 buteliukai lako su melynu dangteliu i vsio smile.gif

reiks eit budeti ph34r.gif gun_smilie.gif gun_smilie.gif o tai ir vel bus po to mega_shok.gif mega_shok.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. balansyte wub.gif wub.gif labai grazu thumbup.gif thumbup.gif spalvinga ir zaisminga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 18 liepos 2007 - 15:36
QUOTE(Jutare @ 2007 07 18, 14:33)
mergaitės, gal kuri turit prisipirkusi lako? hihihi.gif Tikros spalvos neturi, o man jau badas doh.gif Jeigu negausiu, teks iš Anglijos užsisakinėt...  dry.gif

galiu parduoti pradėtą mėlynu dangteliu - tik tik pradėjau, bet man labiau tinka su juodu ax.gif

blanšyte, kaip spalvinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 18, 21:52)
galiu parduoti pradėtą mėlynu dangteliu - tik tik pradėjau, bet man labiau tinka su juodu ax.gif

blanšyte, kaip spalvinga thumbup.gif

su mėlynu man nepatinka biggrin.gif VilmaM turi, sakė, prastas... ax.gif Nenoriu rizikuoti...
Atsakyti
žinau, kad prastas, tai ir prastuminėju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 18, 22:37)
žinau, kad prastas, tai ir prastuminėju lotuliukas.gif

nu ot kokia doh.gif dry.gif
Atsakyti