Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 31, 13:36)
o koks skirtumas nuo juodu dangteliu? g.gif

jokio tongue.gif Tik kiekis ir kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 31 liepos 2007 - 12:38
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 31, 13:01)
freja3, jeigu cia pirmosios tavo lelytes, tai tu genijus  blink.gif  blink.gif
Bruksniuk, vakare parodysiu kas gavosi man bebandant kopijuoti mamos_gulbes laumzirgius arba sraiges  doh.gif  lotuliukas.gif

taip..pirmosios, bet dar gana neteisinga technika atliktos. malonu, kad jums patinka bigsmile.gif ..kitos lėlininkės negamina iš ore stingstančio molio,o ši kaip tik tokia... jūs su modelinu dirbat, žinot visus jo privalumus,apdirbimo techniką.Forumo pradžioje šnekėjote apie šlifavimą, bet taip ir nesupratau, kaip? su kuo?jei kuri netingit, brūkštelkit unsure.gif
Atsakyti
freja3, mes čia daugiausia su fimo dirbam... Vat *MAGIC* lyg su ore stingstančiu dirba, gal ji tau ką patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 07 31, 13:34)
geras biggrin.gif
Su baltu? mastau.gif Eberhard`o? Neteko matyti...

na kiek as aiskinausi, tas "su baltu " tai ne visai lakas , o kazkas panasaus i lako ir kliju misini?
na folikai klijuoti, na bent man taip aiskino ax.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
freja3, kaip supratau tu nori jau padarytą lėlę padailinti, pašlifuoti? Bet tada nutrinsi tą dažų sluoksnį (kaip supratau iš nuotraukos, tai lėlė jau nudažyta)
Ir dar kaip supratau tu tą ore stingstantį modeliną kepei orkaitėje? (jei taip, tai jis gal nuo karščio pakito ir trapus tapo), šiaip jį reikia palikt džiūti savaime.Kai pilnai išdžiūva gali patrint, palygint įvairaus grubumo švitriniu popierium, tada dažyt, lakuot, jei reikia.
O lėles tai tikrai turbūt patogiau, gražiau ir lengviau lipint iš polimerinio modelino.
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 31, 13:53)
na kiek as aiskinausi, tas "su baltu " tai ne visai lakas , o kazkas panasaus i lako ir kliju misini?
na folikai klijuoti, na bent man taip aiskino  ax.gif  ax.gif  g.gif

nu tai tą aš žinau, bet ten tikrai ne lakas. Ten gruntas darbui su metalo folija ax.gif ax.gif
Atsakyti
o tai koks kainų santykis tarp juodu dangteliu ir raudonu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 31, 13:58)
o tai koks kainų santykis tarp juodu dangteliu ir raudonu? g.gif

nu natūralu, kad kai kiekis didesnis, gaunasi pigiau biggrin.gif Tikslių kainų nepasakysiu - parduotuvėj pažiūrėk, kai nueisi. Bet raudonas labiau apsimoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 31, 12:01)
freja3, jeigu cia pirmosios tavo lelytes, tai tu genijus  blink.gif  blink.gif
Bruksniuk, vakare parodysiu kas gavosi man bebandant kopijuoti mamos_gulbes laumzirgius arba sraiges  doh.gif  lotuliukas.gif

butinai lauksiu ka pagaminai ir nepamirsk parodyti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 07 31, 13:56)
nu tai tą aš žinau, bet ten tikrai ne lakas. Ten gruntas darbui su metalo folija  ax.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nu taip, tik as neatiminiau kaip tai vadinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif ax.gif
o tikro lako baltu dangteliu tai ir as nemaciau ax.gif

juodo/raudono kaina daug maz ta pati tik kiekis skiriasi, jei nepainioju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 31 liepos 2007 - 13:02
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 31, 14:56)
freja3, kaip supratau tu nori jau padarytą lėlę padailinti, pašlifuoti? Bet tada nutrinsi tą dažų sluoksnį (kaip supratau iš nuotraukos, tai lėlė jau nudažyta)
Ir dar kaip supratau tu tą ore stingstantį modeliną kepei orkaitėje? (jei taip, tai jis gal nuo karščio pakito ir trapus tapo), šiaip jį reikia palikt džiūti savaime.Kai pilnai išdžiūva gali patrint, palygint įvairaus grubumo švitriniu popierium, tada dažyt, lakuot, jei reikia.
O lėles tai tikrai turbūt patogiau, gražiau ir lengviau lipint iš polimerinio modelino.

ačiū tau labai ,kad paaiškinai,.. aš taip pat manau, kad jei dabar šlifuočiau viskas nusitrintų,,, tik aš jos nekepiau, nors gal taip atrodo:) dažiau ant sustingusio modelino ir lakavau, bet nosis pradėjo luptis,, gal dar lako??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 31, 13:53)
na folikai klijuoti, na bent man taip aiskino  ax.gif  ax.gif  g.gif

Čia žiūriu su ta dangtelių spalva biškį kažkokia maišalienė gavosi smile.gif
Apžiūrėjau "Tikrų spalvų" prekių katalogą, ogi ten tas lakas , kur turėjau raudonu dangteliu- fotkėj su juodu (kaina, kiekis atitinka), o Jutare turbūt turi galvoj tą juodu dangteliu mažą buteliuką, kur su teptuku, kaip nagų lako.
Taip pat ir tas glitas metalo lakštui- fotkėj baltu dangteliu, o aš turiu su juodu (ten pats tas glitas baltos spalvos)
Atsakyti