Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Sophi @ 2008 01 18, 13:39)
Nereikia smile.gif Jei dedamas įklotas, vadinasi, yra šaknis ax.gif

ax.gif ta as suprantu. bet neisivaizduoju blush2.gif , ar dedant karunele, svifuojami du(is sonu esantys) dantukai!!
Atsakyti
QUOTE(J.Mama @ 2008 01 18, 13:54)
ax.gif ta as suprantu. bet neisivaizduoju blush2.gif , ar dedant karunele, svifuojami du(is sonu esantys) dantukai!!

Dedant karunele ant implano gretimi dantys NESLIFUOJAMI. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Mama @ 2008 01 18, 13:54)

Jeigu daromas iklotas, reiskias , kad yra saknis, i kuria bus icementuotas iklotas, o ant jo vainikas. Jokio tilto nereikia schmoll.gif .Bus tik 1 vainikas.
Tilta daro, jeigu istrauktas dantukas, tada, salia vietos, kur buvo tavo dantukas (kad butu aiskiau) slifuojami gretimi dantys, ant kuriu daro vainikelius ir jie tarpusavi sujungti. Bus tada taip: Vinikas+tarpine dalis+ vainikas ( t.y tiltas). ( po vainikas dantukai gali buti ir givi)
Atsakyti
Sveikutės,
labai reikėtų informacijos... blush2.gif
Gal kas žinote kur Šiauliuose galima būtų įsidėti implantus? Arba gal kuri šiaulietė važiavo į kitą miestą ir sėkmingai implantavimo būdu susitvarkė dantukus?

Iš anksto ačiū už bet kokią informaciją wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2008 01 24, 05:27)
Sveikutės,
labai reikėtų informacijos... blush2.gif 
Gal kas žinote kur Šiauliuose galima būtų įsidėti implantus? Arba gal kuri šiaulietė važiavo į kitą miestą ir sėkmingai implantavimo būdu susitvarkė dantukus?

Iš anksto ačiū už bet kokią informaciją wink.gif

Prisidedu ir as prie klausimo drinks_cheers.gif Visa tema atidziai perskaiciau,bet apie Siaulius neradau nei zodzio.Negi cia dar niekas neuzsiima dantu implantavimu? g.gif Paieskoj radau,kad gyd.Bugarevicius implantuoja,bet jokiu jo koordinaciu neradau.Gal kas zino ar jis dirba privaciai?
O kurios kalbejot apie implantavima KMUK,gal galit pasnibzdet kaip ten reikia pradet visa ta reikala? bigsmile.gif Ta prasme,ar priima is kitu miestu,ir kaip ten pas juos registruotis?Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Tiesa,jei apie dantis,tai jie pas mane baisiai netike,genai matyt doh.gif Pries 7 metus suprotezavo metalo keramika,padare dideli tilteli,apvilko net 3 kad geriau laikytusi,o ju tarpe istate 2,nes nebuvo 2 dantuku is eiles.Tai jau kokie metai kaip paskaudineja galini apvilkta(beje jis protinis)danti.Padare nuotrauka,tai gyd pasake,kad perspektyvos nekokios,jis smarkiai sugedes,ir nuemus tilteli,matyt kad beliks ji tik israuti verysad.gif Taigi tada neliktu gale 3 dantu is eiles,kaip baisu blink.gif Patarkit zinancios,ar galima butu i to israuto dantuko vieta isregt implanta ir ant jo tvirtint tilteli?Tai mano paskutine viltis turet su kuo kramtyt,bet neturet isimamu protezu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 01 29, 21:49)
Prisidedu ir as prie klausimo drinks_cheers.gif Visa tema atidziai perskaiciau,bet apie Siaulius neradau nei zodzio.Negi cia dar niekas neuzsiima dantu implantavimu? g.gif Paieskoj radau,kad gyd.Bugarevicius implantuoja,bet jokiu jo koordinaciu neradau.Gal kas zino ar jis dirba privaciai?
O kurios kalbejot apie implantavima KMUK,gal galit pasnibzdet kaip ten reikia pradet visa ta reikala? bigsmile.gif Ta prasme,ar priima is kitu miestu,ir kaip ten pas juos registruotis?Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Tiesa,jei apie dantis,tai jie pas mane baisiai netike,genai matyt doh.gif Pries 7 metus suprotezavo metalo keramika,padare dideli tilteli,apvilko net 3 kad geriau laikytusi,o ju tarpe istate 2,nes nebuvo 2 dantuku is eiles.Tai jau kokie metai kaip paskaudineja galini apvilkta(beje jis protinis)danti.Padare nuotrauka,tai gyd pasake,kad perspektyvos nekokios,jis smarkiai sugedes,ir nuemus tilteli,matyt kad beliks ji tik israuti verysad.gif Taigi tada neliktu gale 3 dantu is eiles,kaip baisu blink.gif Patarkit zinancios,ar galima butu i to israuto dantuko vieta isregt implanta ir ant jo tvirtint tilteli?Tai mano paskutine viltis turet su kuo kramtyt,bet neturet isimamu protezu verysad.gif

Priima iš visur 4u.gif Pasiskambini, užsiregistruoji ir eini.O del implantų ir tilto, tai man sakė, kad gali tiltą daryti tik implantas su implantu, tai Tau tikriausiai reikės mažiausiai dviejų .
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 01 30, 00:29)
Priima iš visur  4u.gif Pasiskambini, užsiregistruoji ir eini.O del implantų ir tilto, tai man sakė, kad gali tiltą daryti tik implantas su implantu, tai Tau tikriausiai reikės mažiausiai dviejų .

Dvigubos islaidos blink.gif Na bet ka padarysi,be dantu nebusi..Aciu uz info 4u.gif

Tiesa,pamirsau paklaust vakar,o gal tiesiog gera protezista Siauliuose kas zino,nes ta,kuri protezavo man,pasirodo jau isvykus kazkur i kita miesta.Bet kam patiket tokio svarbaus darbo nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal KMUK tvarketes dantukus, man reiketu implantuoti ir protezuoti, vienu zodziu didele beda burnoje....kiek laiko uztrunka nuo pirmos konsultacijos iki sypsenos biggrin.gif ar ilgai gamina protezus ir implantus?
Atsakyti
ILGOKAI, NES ISTRAUKUS DANTI, reikia palaukt apie menesi, kol uzgis zaizda, paskui apie 4 menesius (jei implantas virsutiniame zandikaulyje), kol prigis implantas. O dar kol sulauksi eiles del pormo vizito. As Klaipedoje laukiau virs menesio. Kaip pasiilgau dantu, atrodo, istisa amzinybe. Vienoj pusej virsuj turiu jau isugta varzteli (implanta), tai po 2 menesiu jau gal dantuka uzdes, jei implantas gerai prigis. O jei ne..
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2008 02 06, 10:32)
ILGOKAI, NES ISTRAUKUS DANTI, reikia palaukt apie menesi, kol uzgis zaizda, paskui apie 4 menesius (jei implantas virsutiniame zandikaulyje), kol prigis implantas. O dar kol sulauksi eiles del pormo vizito. As Klaipedoje laukiau virs menesio. Kaip pasiilgau dantu, atrodo, istisa amzinybe. Vienoj pusej virsuj turiu jau isugta varzteli (implanta), tai po 2 menesiu jau gal dantuka uzdes, jei implantas gerai prigis. O jei ne..

Tai cia dar greitai, as Vilniuje tvarkiausi gal pusantru metu. 2005 m gruodzio men. man istrauke virsutini krumini danti. 2006 m. birzely state implanta. 2007 sausi suko gijimo gaubteli ir tik vasario pradzioje padare danti. Tai vat rytoj mano pirmoji metine implanto patikra (nes jei karta per metus profilaktiskai nepasirodysiu implantologui negalios garantija, o ji pas mane ne trumpa - 10 metu) ax.gif .
Atsakyti
Ir kaip jautiesi su implantu? Ar tau skaudejo, kai isuko varztą? Man tai -ne. O kieno gamybos tavo implantas ir iš kokios medžiagos? Titano? Kiek laiko gijo varztas?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 06, 11:01)
Tai cia dar greitai, as Vilniuje tvarkiausi gal pusantru metu. 2005 m gruodzio men. man istrauke virsutini krumini danti. 2006 m. birzely state implanta. 2007 sausi suko gijimo gaubteli ir tik vasario pradzioje padare danti. Tai vat rytoj mano pirmoji metine implanto patikra (nes jei karta per metus profilaktiskai nepasirodysiu implantologui negalios garantija, o ji pas mane ne trumpa - 10 metu) ax.gif .

schmoll.gif ohoo, o kaip susideda pvd. pop zvaigzdes toks kaip Cicinas ar Riaubiskyte, negi ir jie aip ilgai tvarkesi? blink.gif
Atsakyti