Įkraunama...
Įkraunama...

Jagdterjeras

Mano jagdas irgi darbinis. Bet jis labiau mėgsta urvus, jo saskaitoje du barsukai, usurinių šunų net skaičių pamečiau. Nekenčia šeškų. Mėgsta pavaikytį stirnas ir siaubingai mėgsta maudytis. Dėl šernų tai jam pritruksta kantrybės.
Atsakyti
O tai kas domina dėl gyvenimo šeimoje?

Tai šuo kaip šuo: judrus, smalsus, noriai dirba. Jį galima namie laikyti tuo atveju ( be problemų), jei yra garantuojamas užimtumas. Jago atveju užimtumas yra - medžioklė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 05 gegužės 2007 - 11:56
Mane domina tai ar sutars jis su vaiku. Šiaip jis nekreipia į ją dėmesį bet mėgsta pamiegoti jos lovytėje. Jis geras bet vistiek neramu gyditojai prigazdino, negalima o jei įkas.
Atsakyti
O sutars su vaiku ar ne - tai čia kaip ir bet kuris šuo. Reikia auklėti abu smile.gif
Yra ir temų apie šunų sutarimą su vaikais.
Atsakyti
Sveiki. Aš auginų jagdterjera vardu Baikas. Jam beveik trys metai. Jis šaunus medžioja, jis truputi neatitinka standarta, nes yra per didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marva: 05 gegužės 2007 - 12:24
mano pazistama turi jagterjere. gal butu viskas ir gerai: miela, draugiska, bet kad visiskai neisaukleta. Zinoma, tai ne veisles o seimininko trukumas, taciau vos ateina kas nors i svecius arba loja arba sokineja, spurda kaip gyvsidabris. Tokiais atvejais net baisoka, kai soks ant kokio vaiko.... bet kartoju: tai ne veisles o pacio seimininko trukumas, o siaip gal visai ir mieli sunys, bet bruozas: nepatinka-musuosi,- man nelabai prie sirdies schmoll.gif gal cia irgi auklejimo spraga, gal pats suns charakteris nekoks, bet pirmas mano ispudis toks. Atsiprasau, jei ka nors izeidziau ar neteisingai apkaltinau sunis....
sekmes auginant! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 06 birželio 2007 - 16:45
Auginom jagą 3 mėn., bet po to pardavėm, nes nusipirkom nepagalvoję. Šiaip tai užknisdavo tas jo strikinėjimas ir nuolatinis kandžiojimasis, jo neidavo normaliai kaip šuns paglostyti. Baisiai jau judrus ir išdykęs biggrin.gif .
Atsakyti
Is to judrumo isaugoma smile.gif O siaip labai sargus,namu gali nerakinti,mieste labai patogu laikyti nes nedideli,priraisus,bet pasilakstyti butina,kitaip kai nutrunka nepagausi kol nepavargs,zinoma puikus medziotojai del to ir vertinami medziotoju tarpe.O zusta dazniausiai arba po ratais (netoleruoja judanciu daiktu) arba pripjaunamas kokio zveries,nes kovoja iki paskutinio.
O su vaikais labai svelnus,mano mazylis pasoviai islaizytas ir sutvarkytas biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,

netyčia čia užsukau, bet negalėjau nestabtelėti ties tema apie mūsų šeimos narį.
Taigi mūsiškis jau 8 metai gyvena pas mus. Be galo judrus, šoklus nenuorama. Dar neturėjau tokio tiek eibių pridariusio, bet taip pat ir tokio paklusnaus šuns.
Atsakyti
Visus gasdina kad sie sunys puola vaikus.Mano taip niekada nedare,o atvirksciai labai svelnus,o kaip jusu augintiniai suo atzvilgiu?
Atsakyti
Labai ir as gundausi jagais. pirma, kad noriu nelepaus ir sipraus šuniuko, antra protongo ir lengvai dresuojamo, trečia, kad nereikėtų daug priežiūros, ketvirtą gero kompaniono ir mano malinoso draugo biggrin.gif
Tik pasakykit, kodėl jokiose parodose nematau aš jagų, juk jie pripažinti FCI, turi savo standartus.

p.s. parasykit man dėl jagų šuniukų kainos, ar turi ir kokius dokumentus į bosasonil@dokeda.lt
Atsakyti
QUOTE(Linaanila @ 2007 07 27, 17:58)
Tik pasakykit, kodėl jokiose parodose nematau aš jagų, juk jie pripažinti FCI, turi savo standartus.

Todėl, kad juos tik medžiotojai augina. Nėra Lietuvoje jagdterjerų su FCI dokumentais, tik su LMŽD.
Atsakyti