Įkraunama...
Įkraunama...

Jagdterjeras

Labas visiems 4u.gif Gal tesiam tema toliau? smile.gif ar yra auginanciu siuos grazuolius?Pasidalinkime patarimais ir seip smagiai paplepėkim smile.gif 4u.gif
Galime ir foto idėti rolleyes.gif
Atsakyti
negi niekas neaugina siu grazuoliu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2009 09 16, 15:53)
negi niekas neaugina siu grazuoliu? unsure.gif

Mes auginam mirksiukas.gif Tai tikrai puikūs šuneliai ir labai gražūs mirksiukas.gif
Rugsėjo 7 ir mūsų kalytė atsivedė gražuolių jagdterjerų.
Bandome ieškot jiems naujų šeimininkų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 09, 12:53)
Mes auginam  mirksiukas.gif Tai tikrai puikūs šuneliai ir labai gražūs mirksiukas.gif
Rugsėjo 7 ir mūsų kalytė atsivedė  gražuolių jagdterjerų.
Bandome ieškot jiems naujų šeimininkų. wub.gif

Mes planuojam isigyti.
Lauktume papildomos informacijos ir foto i catalog@dtiltas.lt
Atsakyti
QUOTE(paspausk @ 2009 11 11, 13:55)
Mes planuojam isigyti.
Lauktume papildomos informacijos ir foto i catalog@dtiltas.lt

Parašiau į až. mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, nejaugi niekas neauginat jagdterjeriukų, kad nėra čia su kuo bendrauti? g.gif unsure.gif

Keliu temukę į viršų ir laukiu pašnekovų blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 23, 23:03)
Keliu temukę į viršų ir laukiu  pašnekovų blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Auginu negrynaveisli jagdterjeriuka(8 men), pasiutes kaip velnias bigsmile.gif fainuolis, draugelis mano, tik kad nervu daug kainuoja smile.gif stebiuosi ir kaimynu kantrybe biggrin.gif triuksmadarys kaip reta biggrin.gif megstamiausias zaidimas "imk, bet neduosiu", jei nepasirasai zaist, prasideda triuksmas biggrin.gif
I lauka isejus ne as ji vedzioju, o jau greiciau jis mane. Praverstu patarimas kaip ismokinti bent kiek ramiau elgtis smile.gif Ir dar viena beda, po laikrodzio persukimo pradejo keltis ir i lauka prasytis 5 valanda blink.gif kai seniau keldavosi 6 ar puse 7... niekaip nesugebu ipratint prie senojo rezimo... tai irgi help help, ka daryt?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 27, 13:37)
Auginu negrynaveisli jagdterjeriuka(8 men), pasiutes kaip velnias  bigsmile.gif  fainuolis, draugelis mano, tik kad nervu daug kainuoja  smile.gif  stebiuosi ir kaimynu kantrybe  biggrin.gif  triuksmadarys kaip reta  biggrin.gif megstamiausias zaidimas "imk, bet neduosiu", jei nepasirasai zaist, prasideda triuksmas  biggrin.gif
I lauka isejus ne as ji vedzioju, o jau greiciau jis mane. Praverstu patarimas kaip ismokinti bent kiek ramiau elgtis  smile.gif  Ir dar viena beda, po laikrodzio persukimo pradejo keltis ir i lauka prasytis 5 valanda  blink.gif  kai seniau keldavosi 6 ar puse 7... niekaip nesugebu ipratint prie senojo rezimo... tai irgi help help, ka daryt??  4u.gif

Pas mane jagiukė lauke, voljere gyvena tai problemų su vedžiojimu kaip ir neturim biggrin.gif O kas dėl triukšmo tai doh.gif doh.gif doh.gif Lojikė didžiausia. Dabar jai ramybė, nebeliko vaikiukų. unsure.gif Lyg ir ramesnė patapo, o tai slampinėdavo iš vieno voljero galo į kitą pikta tokia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 09 gruodžio 2009 - 22:34
QUOTE(raimuxe @ 2009 12 09, 23:34)
Pas mane jagiukė lauke, voljere gyvena tai problemų su vedžiojimu kaip ir neturim biggrin.gif  O kas dėl triukšmo tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif Lojikė didžiausia. Dabar jai ramybė, nebeliko vaikiukų. unsure.gif Lyg ir ramesnė patapo, o tai slampinėdavo iš vieno voljero galo į kitą pikta tokia doh.gif  biggrin.gif

Pradejau galvot apie kastracija, gal kiek ramesnis pataptu..? Na ir aisku rimtu dresavimu uzsiimt jau reikia, kol nevelu unsure.gif Na o jeigu iki siltesniu oru nesugebesiu su juo susitart kad graziau elgtusi, teks kalbint mama kad priimtu pas save salia nomo i voljera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 27, 13:37)
Auginu negrynaveisli jagdterjeriuka(8 men), pasiutes kaip velnias  bigsmile.gif  fainuolis, draugelis mano, tik kad nervu daug kainuoja  smile.gif  stebiuosi ir kaimynu kantrybe  biggrin.gif  triuksmadarys kaip reta  biggrin.gif megstamiausias zaidimas "imk, bet neduosiu", jei nepasirasai zaist, prasideda triuksmas  biggrin.gif
I lauka isejus ne as ji vedzioju, o jau greiciau jis mane. Praverstu patarimas kaip ismokinti bent kiek ramiau elgtis  smile.gif  Ir dar viena beda, po laikrodzio persukimo pradejo keltis ir i lauka prasytis 5 valanda  blink.gif  kai seniau keldavosi 6 ar puse 7... niekaip nesugebu ipratint prie senojo rezimo... tai irgi help help, ka daryt??  4u.gif

As su saviske del kelimosi rytais problemu neturiu - labai kantri mano kalyte, pradeda aktyviau kelt seimininka, kai isgirsta, kad sis jau atsibudes ir paskui sedi prei duru ir laukia, kol isvesi smile.gif Zinoma, kantrumu jos nepiknaudziauju, bet retsykiais pravercia.
Bet jau energijos sie suneliai kiek turi doh.gif namie judejimo netruksta, apie lauka jau nekalbu.
Tik problema viena, neprisileidzia jokiu kitu sunu, didelis ar mazas, jai nesvarbu - puola ir viskas. Kai mazesne buvo, kaiptik leidau bendrauti , zaisti su kitais sunimis, bet tik suejo kazkur 1 metai kalytei - pasikeite jos elgsena 100%
Atsakyti
Labutis visosms smile.gif mes ir pries pora dieneliu ysigijom jagdterjieriuke(2men) smile.gif aktyvumu nesuskundzia,grauzia viska kas papuola doh.gif lotuliukas.gif bet uz tai labai sargi,jau nuo pirmos dienos thumbup.gif tik dabr niekaip negaliu yprantint daryt jos y viena vieta(ant laikrasciu) doh.gif buvo kelis kart padarius,tai pagyriau,daviau skanesta,bet tuo viaks ir pasibaige huh.gif y lauka nebandom vest,nes dar neskiepyta ir nenukirminta huh.gif ax.gif
Atsakyti
Negi nera daugiau auginciu jagdterieriujus? verysad.gif g.gif
Atsakyti