Galime ir foto idėti
Labas visiems
Gal tesiam tema toliau?
ar yra auginanciu siuos grazuolius?Pasidalinkime patarimais ir seip smagiai paplepėkim
Galime ir foto idėti
Galime ir foto idėti
negi niekas neaugina siu grazuoliu?
QUOTE(Linikė @ 2009 09 16, 15:53)
Mes auginam
Rugsėjo 7 ir mūsų kalytė atsivedė gražuolių jagdterjerų.
Bandome ieškot jiems naujų šeimininkų.
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 09, 12:53)
Mes auginam
Tai tikrai puikūs šuneliai ir labai gražūs 
Mes planuojam isigyti.
Lauktume papildomos informacijos ir foto i catalog@dtiltas.lt
QUOTE(paspausk @ 2009 11 11, 13:55)
Mes planuojam isigyti.
Parašiau į až.
Na, nejaugi niekas neauginat jagdterjeriukų, kad nėra čia su kuo bendrauti?

Keliu temukę į viršų ir laukiu pašnekovų
Keliu temukę į viršų ir laukiu pašnekovų
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 23, 23:03)
Auginu negrynaveisli jagdterjeriuka(8 men), pasiutes kaip velnias
I lauka isejus ne as ji vedzioju, o jau greiciau jis mane. Praverstu patarimas kaip ismokinti bent kiek ramiau elgtis
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 27, 13:37)
fainuolis, draugelis mano, tik kad nervu daug kainuoja
stebiuosi ir kaimynu kantrybe
triuksmadarys kaip reta
megstamiausias zaidimas "imk, bet neduosiu", jei nepasirasai zaist, prasideda triuksmas
I lauka isejus ne as ji vedzioju, o jau greiciau jis mane. Praverstu patarimas kaip ismokinti bent kiek ramiau elgtis
Ir dar viena beda, po laikrodzio persukimo pradejo keltis ir i lauka prasytis 5 valanda
kai seniau keldavosi 6 ar puse 7... niekaip nesugebu ipratint prie senojo rezimo... tai irgi help help, ka daryt?? 
Pas mane jagiukė lauke, voljere gyvena tai problemų su vedžiojimu kaip ir neturim
QUOTE(raimuxe @ 2009 12 09, 23:34)
Pas mane jagiukė lauke, voljere gyvena tai problemų su vedžiojimu kaip ir neturim
O kas dėl triukšmo tai
Lojikė didžiausia. Dabar jai ramybė, nebeliko vaikiukų.
Lyg ir ramesnė patapo, o tai slampinėdavo iš vieno voljero galo į kitą pikta tokia

Pradejau galvot apie kastracija, gal kiek ramesnis pataptu..? Na ir aisku rimtu dresavimu uzsiimt jau reikia, kol nevelu
QUOTE(Kristina12345 @ 2009 11 27, 13:37)
fainuolis, draugelis mano, tik kad nervu daug kainuoja
stebiuosi ir kaimynu kantrybe
triuksmadarys kaip reta
megstamiausias zaidimas "imk, bet neduosiu", jei nepasirasai zaist, prasideda triuksmas
Ir dar viena beda, po laikrodzio persukimo pradejo keltis ir i lauka prasytis 5 valanda
kai seniau keldavosi 6 ar puse 7... niekaip nesugebu ipratint prie senojo rezimo... tai irgi help help, ka daryt?? 
As su saviske del kelimosi rytais problemu neturiu - labai kantri mano kalyte, pradeda aktyviau kelt seimininka, kai isgirsta, kad sis jau atsibudes ir paskui sedi prei duru ir laukia, kol isvesi
Bet jau energijos sie suneliai kiek turi
Tik problema viena, neprisileidzia jokiu kitu sunu, didelis ar mazas, jai nesvarbu - puola ir viskas. Kai mazesne buvo, kaiptik leidau bendrauti , zaisti su kitais sunimis, bet tik suejo kazkur 1 metai kalytei - pasikeite jos elgsena 100%
Labutis visosms
mes ir pries pora dieneliu ysigijom jagdterjieriuke(2men)
aktyvumu nesuskundzia,grauzia viska kas papuola
bet uz tai labai sargi,jau nuo pirmos dienos
tik dabr niekaip negaliu yprantint daryt jos y viena vieta(ant laikrasciu)
buvo kelis kart padarius,tai pagyriau,daviau skanesta,bet tuo viaks ir pasibaige
y lauka nebandom vest,nes dar neskiepyta ir nenukirminta
Negi nera daugiau auginciu jagdterieriujus?