MB neturėjo, o akušerė parašė, kad turėjo

Nepanikuokit del tos vyro plauciu pazymos
Ileis ir be jos
Kai jau reikalas eigoje, ten niekas net neuzsimena apie jokias pazymas

Ileis ir be jos

Kas nenori darytis rengeno, tegul ir nesidaro
Jei jums nesvarbu, leis vyrui būti, ar neleis būti gimdyme
Niekas jokios pažymos ir neprašys, tiesiog pažiūrės į nėščiosios kortelę ir jei ten nebus įrašo apie rentgeną, gali paklausti daktarė (as) apie tai. Nu, būtų nemalonu, jei vyrą išprašytų mandagiai lauk
Bent jau aš nenusiteikus taip rizikuoti

Niekas jokios pažymos ir neprašys, tiesiog pažiūrės į nėščiosios kortelę ir jei ten nebus įrašo apie rentgeną, gali paklausti daktarė (as) apie tai. Nu, būtų nemalonu, jei vyrą išprašytų mandagiai lauk

QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 16:36)
Nepanikuokit del tos vyro plauciu pazymos
Ileis ir be jos

Ileis ir be jos

o zinok mano padruskei bajeris buvo,vyras neturejo,ir rupkes gi neileido

Vat vat juk nezinosi ant kokio daktaro papulsi vieni reikalauja tos pazymos kiti ne, del sventos ramybes geriau persisviesti tuos plaucius ir viskas, juk nera taip sunku tai padaryti vien zinant kad dalyvausi gimdyme savo mazo stebuklelio atejime

QUOTE(rasiuksvan @ 2007 11 24, 19:34)
Vat vat juk nezinosi ant kokio daktaro papulsi vieni reikalauja tos pazymos kiti ne, del sventos ramybes geriau persisviesti tuos plaucius ir viskas, juk nera taip sunku tai padaryti vien zinant kad dalyvausi gimdyme savo mazo stebuklelio atejime

Dar sykį kartoju, kad pažymos neštis į gimdymą nereikia. Tiesiog, kai vyras pasidarys tą rengeną, jūs atnešite tą pažymą jus prižiūrinčiam gydytojui, o jis įrašys į kortelę, kad rentgenas atliktas. Vat, jei nebus to įrašo, gali kilti nesusipratimų ir gimdysite vienos

Čia tos, kur rašė, kad per gimdymą niekas neprašė jokios pažymos, tai turbūt gimdykloje gydytojas (a) pamatė įrašą kortelėje ir nebeklausė apie rentgeną

QUOTE(bulbita @ 2007 11 24, 17:56)
o zinok mano padruskei bajeris buvo,vyras neturejo,ir rupkes gi neileido
Paliko uz duru stovet
Taip kad maza ka...

Tokiu atveju imeti i kisene ir varai kiaurai

QUOTE(hereja @ 2007 11 25, 00:55)
Labai geras požiūris

QUOTE(Krisma @ 2007 11 25, 14:00)
Nealpk, tokia realybe

O siaip jei jau taip nutinka, kad vyro kazkokia akusere neileidzia i gimdykla, tai negi jis ir stoves kaip zeme pardaves uz duru ir lauks kol pagimdys zmona???? Taigi idejai tai akuserei i kisene 50Lt ir pamirsta jinai, kad kazkokios pazymos reikalavo

O pas mus buvo kitaip. Planuotas ir bevek garantuotas cezaris, vyras nedalyvauja ir pazymos nereik

QUOTE(hereja @ 2007 11 25, 00:55)
pinigai valdo

Jo,turi korteleje buti irasas
mano vyras jureivis,jam nereikejo daryti rentgeno,nes kiekvienais metais arba dar dazniau praeina medkomissija
Dar si taisykle galioja kareiviams,jeigu neklystu

nieko nesuprantu... jokios pazymos nereikalauja jau seniai...negi per 7 menesius viskas pasikeite???
negi vel pradejo reikalauti...