Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 5dalis

QUOTE(jolita23 @ 2007 12 13, 20:54)
sveikos mamytės,
aš jau sulaukiau savo mergytės, jai jau 5 dienos 4u.gif. Gimdžiau Klaipėdos GN. Esu labai patenkinta ir dėkinga medikams. Su nieko nesitariau ir niekam nemokėjau. o po gimdymo kazkaip nebebuvo progos. Nors viskas ėjos sklandžiai, šalia buvo trys medikai. Labai didelis ačiū gydytojuui Šatkui ir akušerei Dianai, jie labai padejo greičiau ir lengviau mano mergytei ateiti i šį pasaulį.

nuosirdingi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
aš abi savo pupas gimdžiau, oj, tiksliau su vyru gimdėm lotuliukas.gif KlGN smile.gif Ir abu kartus netyčiom pasitaikė ta pati superinė akušerė - Egidija Kupčiūnienė thumbup.gif Didžiulis ačiū Jai aciuks.gif
Atsakyti
ačiū visoms už sveikinimus. mergytė ištisai miega, o mamai ašaros byra į mažą angeliuka žiūrint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2007 12 16, 19:21)
ačiū visoms už sveikinimus. mergytė ištisai miega, o mamai ašaros byra į mažą angeliuka žiūrint wub.gif

Ir ko gi dabar tos ašarėlės byra? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 15, 00:01)
aš abi savo pupas gimdžiau, oj, tiksliau su vyru gimdėm lotuliukas.gif  KlGN smile.gif  Ir abu kartus netyčiom pasitaikė ta pati superinė akušerė - Egidija Kupčiūnienė thumbup.gif Didžiulis ačiū Jai aciuks.gif

as jai irgi dekinga, uz gimdyma...tik vat po dvieju menesiu po ginekologines paziuros rado placentos dali gimdoje, dekoju dievui kad negavau kraujo uzkretimo, bet rytoja jau antras gimdos valymas laukia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta25 @ 2007 12 16, 23:28)
as jai irgi dekinga, uz gimdyma...tik vat po dvieju menesiu po ginekologines paziuros rado placentos dali gimdoje, dekoju dievui kad negavau kraujo uzkretimo, bet rytoja jau antras gimdos valymas laukia... verysad.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
taigi is laimes asareles byra tokio stebukliuko sulaukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta25 @ 2007 12 16, 23:28)

vajei unsure.gif
kaip laikais?
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2007 12 11, 19:17)
Gimdziau klaipedoje ...pas Rasa Dargiene vaiksciojau pries nestumo ir po jo...su ja nesitariau nei del nieko ...ta diena kai prasidejo gimdymas turejau pas ja vizitui apsilankyti 13val taciau lygiai 13h as pagimdziau dukryte... ji atejo net i palata mane pasveikinti ir paklausti ar pati pagimdziau ir ar dukryte sveika nes nestumas buvo gan sunkus dukrytei svoris neaugo,prieslaikinis buvo prasidejes ir t,t...
man ji superrr .jei galvosiu apie antra eisiu tik pas ja ...

As taip pat dar iki siol pas ja vaikstau, bet jau kitas apsilankymas ko gero paskutinis, nes zada nuo Kaledu nebedirbt. O gaila....tiek nedaug liko. Net nezinau pas ka eit. Kiek supratau tai ji irgi laukiasi leliuko.
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2007 12 16, 18:21)

cia ta mamu meile thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwvilma: 17 gruodžio 2007 - 17:20
QUOTE(Jonsi @ 2007 12 17, 18:14)
As taip pat dar iki siol pas ja vaikstau, bet jau kitas apsilankymas ko gero paskutinis, nes zada nuo Kaledu nebedirbt. O gaila....tiek nedaug liko. Net nezinau pas ka eit. Kiek supratau tai ji irgi laukiasi leliuko.

tai paprasyk, kad ji rekomenduotu koki gydytoja... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airishka @ 2007 11 24, 16:29)
user posted image bet tai ziuriu kursuose tikrai ne su kiekviena grupe tas pacias temas liecia  doh.gif    na jei nebutina - tai kam ji reikalinga tada ....

O tai kam nescioms visu tyrimu reik??? tam kad zinoti kad jokiu blogumu nenesiojam savo organizme, vyras gali nieko nejausti o buti nesiotojo kokio tai viruso. o tik gime leliukai juk jokio imuniteto neturi, negi norit rizikuoti??? Man tai keistas toks poziuris, jei nepatikrins tai galim ir nedaryti stupid.gif taigi ne del ligonines o del savo ir del kitu tame skyriuj esanciu leliuku
Atsakyti