Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 5dalis

O mano sese vieninteles Jukneviciuenes deka dabar turi savo ,jau didele, pirmagime thumbup.gif
Seip pas Jukneviciene su pirmu patologiniam gulejau, tai nieko baisaus nebuvo...geros nuotaikos buvo, bet esu apie ja daug prisiklausius.
Manau nenoriu pakliuti pas Globiene ir Jukneviciene per gimdyma g.gif
Papildyta:
O tai jei gimdai tos sumazintos rizikos gimdymo namuose, tai ir jokiu baisiu daktaru nebelieka lotuliukas.gif
Atsakyti
O del tarimosi, kai suzinojau kiek dabar tai kainuoja - tai uz ta suma jau visai be skausmo turetum pagimdyti doh.gif Perlenkta kaina, juk jeigu ta gydytojas ir buna salia taves gimdymas vyksta taip pat, kaip ir be jos. Beje ir tos gydytojos ne viska gali. Mano drauge pries 3men. gimde Kaune, sumokejo gydytojai is anskto 1000Lt, issikviete ja i gimdyma, ir gydytoja nepamate kad vaisiaus padetis netaisyklinga, mergyte pradejo eiti veiduku i virsu. Ja vargse tiek sukarpe, kaip sakant uz ta tukstantuka gerai palope. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2007 07 23, 15:41)
na grįžau šiandien iš patologinio savaitgalį pagulėjusi, tai gydytoja Matilda Ona Globienė prižiūrėjo, bet nepatiko, taip skaudžiai ir grubiai ant kėdės pažiūrėjo, kad man pirmą kart taip skaudėjo ant lėktuvo lotuliukas.gif  blink.gif Nenorėčiau pas ją per gimdymą pakliūti, tai galvoju ketvirtadienį su Mačiulionyte bandyt tartis(man pas ją apžiūra VK numatyta) Beje, mano palatos kaimynei Globienė irgi labai skaudžiai apžiūrą darė doh.gif Su vedėju Rauba irgi teko susidurti- fainas žmogus thumbup.gif

Naktimis Globiene nebudi(jau rase)Dienos metu pasirinksi kita gydytoja-turi teise

QUOTE(Tuliuke @ 2007 07 23, 15:45)
Gal kuri gimdet pas gyd.Radziminskiene? kaip ji?
Papildyta:

man jukneviciene echo dare.tai specialiai nepasake vaiko lyties.Kad liktu daugiau intrigos! -pasake.nu keista kazkokia zodziu. doh.gif

As dukra gimdziau pas ja.
Pas Jukneviciene gulejau su prieslaikiniu,kai gime sunus.Viskas thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(renatuxre @ 2007 07 23, 18:30)
kur jukneviciene dyrba?Ten tikriausiai nezmogus o monstras

Matyt dar monstru nematei mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man Juknevičienė tai feeee... schmoll.gif Jau tokia gryna boba. doh.gif Ir Globienė tokia pati. doh.gif Dvi draugės susikibusios gali būti. doh.gif Galiu drąsiai tai sakyti nebijodama, kad ji tai perskaitys, nes nuolatos čia skaito. laugh.gif Jos dėka pernešiojau pirmąją dukrytę. Ir gimdymas buvo toks skausmingas po jos skirto nerealau kiekio magnio, kad galėjau nagais plyteles nulupti. Bet net nenoriu tų emocijų prisiminti. Svarbu, kad duktytė sveikar gyva. wub.gif
Atsakyti
Gal kuri gimdėt pas Dargienę? g.gif Norėčiau jūsų atsiliepimus apie ją išgirst ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 24 liepos 2007 - 09:19
Pas Dargienę gulėjau patologijos skyriuje. smile.gif Labai maloni ir tikrai švelni gydytoja. Jei jai kažkas neaišku - visada be baimės kviesdavosi Raubą konsultacijai. Ir niekada nieko nenuslėpdavo, sakydavo taip, kaip yra, be užuolankų, ieškant alternatyviausių būdų spręsti problemą. thumbup.gif Tikrai esu ja patenkinta po gulėjimo patologijos skyriuje ir tikiu, kad ji lygiai taip pat ir gimdymo metu tvarkosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 07 24, 10:19)
Gal kuri gimdėt pas Dargienę? g.gif Norėčiau jūsų atsiliepimus apie ją išgirst ax.gif

O sitai personai savo vaikelio atejimo i pasauly tikrai nepatikeciau schmoll.gif Pries 4 metus ji man rado didelia cista kuria liepe nedelsiant gultis ir operuoti, dar apsauke kad nesirupinu savo sveikata, kad galejau ir anksciau ja pastebeti ir t.t. Deja, po 2sav. kita gydytoja paneige diangoze - jokios cistos net nera. Po sio incidento man pasitikejimas siuo zmogum zlugo. Matyt jai patarimu pas Riauba klausti reikia gan daznai, akizvaidu kad kompetencijos truksta srityje kurioje dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 07 24, 00:02)
man rodos ji visiems intriga palieka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau kelinta karta ta pati girdziu man irgi nesake,tipo tegu buna paslaptis,bet itariu kad nesupranta ka mato blush2.gif

Man tas pats buvo su Juknevičienė, aš paklausiau ar matosi kas nors, o ji tyli ir viskas, nei žodžio neprataria, galėtų pasakyti "nematau" "nesakysiu", o čia tyli ir viskas, pasijutau ne kaip... verysad.gif man kartais atrodo, kad ji tikrai nesupranta ką mato g.gif
Atsakyti
Ir as pas ja antra echoskopija dariaus, tai jei nebuciau paklausus ar tikrai mergyte bus turbut nieko nebutu pasakius, sako 100 procentu duoda tik po gimdymo.
Atsakyti
O į pogimdyminę palatą įleidžia vaikus, kaži mano dukriukas 4 m. galės aplankyti mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 07 24, 13:59)
O į pogimdyminę palatą įleidžia vaikus, kaži mano dukriukas 4 m. galės aplankyti mus  g.gif

Aisku ileidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 07 24, 15:39)
Aisku ileidzia  mirksiukas.gif

Nes rašo, kad kituose miestuose vaikus tik nuo 12 m. įleidžia g.gif
Atsakyti