gal yra praktikuojančių ar šiaip ką žinančių apie su džok taškinį masažą (ar kaip kitaip jis ten vadinasi).gal kur yra informacijos apie tai
Na aš nepraktikuoju, bet labai domiuosi ta tema. šiaip yra daug knygų, tame tarpe ir lietuviškų. O šiaip norint pradėti praktikuoti vien knygų neužtektų, reikia ir kokiam seminare apsilankyti. Beje, Kaune Žinijoj šią savaitę, tiksliai kada nežinau, bus paskaita apie Su Džok.
as praktikuoju su dzok, bet kazkokiu pasikeitimu dar nepastebejau.
turiu toki ratuka pirstam masazuot ir lazdele.
turiu toki ratuka pirstam masazuot ir lazdele.
lazdelė skirta yra sudirginti tam tikrus taškus.... o ratukas sudirginti tam tikras zonas, bet jei ten vieną kartą pamasazuosi ir savaitę nieko nedarysi tai vargu ar bus koks rezultatas
beje galima juk dirginti taškus prie kokio nors susirgimo ir sėklomis... ir dar tokios yra su džok žvaigždutės, ir mopsai....
http://www.holistine...php?id=34&cat=a

http://www.holistine...php?id=34&cat=a

man kasdien mama masazuoja, ir su ratuku ir su ta diagnostine lazdele.
nes esu susilauzius ranka.
per tv maciau kai moteriskem masazavo, kam galva skauda kam dar ka, tai jos sake po keliu min, kad skausmas praejo.
mane irgi amuoja galvos skausmas daznai, taciau pamasazavus kelias min tikrai nepraeina.
gal ka ne taip darau?
ar jums kam nors padeda?
po kiek laiko tiketis rezultatu?
nes esu susilauzius ranka.
per tv maciau kai moteriskem masazavo, kam galva skauda kam dar ka, tai jos sake po keliu min, kad skausmas praejo.
mane irgi amuoja galvos skausmas daznai, taciau pamasazavus kelias min tikrai nepraeina.
gal ka ne taip darau?
ar jums kam nors padeda?
po kiek laiko tiketis rezultatu?
o man praėjo skaudėti galvą bežiūrint laidą aš ant nykščio galo radau tokią skaudžią vietelę kad net saldu darėsi.kitą dieną galva įsiskaudėjo iš naujo aš vėl už to nykščio net pipirą ant nakties priklijavau galvą prėjo bet jau kelios dienos nejaučiu nykščio galo ,visas apmiręs,gal žinot kaip jį "atgaivinti"?bet užtat galvos neskauda
nejaugi taip mažai besidominčių su džok
negi niekam neteko kažką"pagydyti"spaudant taškiukus
Vat butent kad man irgi galva nesenai skaudejo, o atvaziavusi giminaite pasieme pleistra, grikiu kruopu, surado ant pirsto skaudesne vietele ir uzklijavo.Zinot ka...Praejo!
Dabar nusipirkau knyga.Tai va, visai idomu.Isivaizduoji savo ranka kaip kuna visa, yra kiekviena plastakos dalis suskirstyta i tam tikras kuno vietas.Pvz nykstys yra galva ir kaklas:)Idomu kurioj tiksliai vietoj yra antras galas:)))Gal ir ji patobulint galima vyrui:D
Dabar nusipirkau knyga.Tai va, visai idomu.Isivaizduoji savo ranka kaip kuna visa, yra kiekviena plastakos dalis suskirstyta i tam tikras kuno vietas.Pvz nykstys yra galva ir kaklas:)Idomu kurioj tiksliai vietoj yra antras galas:)))Gal ir ji patobulint galima vyrui:D
taigi tas antras galas yra tarp didžiojo ir bevardžio piršto,galima sakyt tarpupirštyje.paieškok vyrui ten skaudžių vietelių ir priklijuok šaukštą grikių košės
QUOTE(Milde @ 2005 03 21, 00:24)
Vat butent kad man irgi galva nesenai skaudejo, o atvaziavusi giminaite pasieme pleistra, grikiu kruopu, surado ant pirsto skaudesne vietele ir uzklijavo.Zinot ka...Praejo!
O kurioje nykscio vietoje yra galva
Visada skeptiskai ziurejau i netradicine medicina, bet kai mano mama,gydytoja su 30 m stazu eme praktikuoti sudzok, neatsilaikiau ir as. Pora sykiu taip issigydziau persalima. Tiesiog su smailiu daiktu (naudojau neastru trikampio formos galunes iranki is manikiurines - visai nebutina tureti spec sudzok lazdeles ar ka ten) masazavau nosies sriti ant kiekvieno pirsto kelis sykius per vakara. Kita ryta jau jauciausi sveika. Buna gi stebuklu...
Beje, pries kelias dienas turejau labai skausminga pirma menesiniu diena. Jau ketinau eiti gerti vaistu, bet pabandziau pamazuoti ant delno apatines pilvo srities taska. Nesumeluosiu - skausmas praejo po 3 min. Dabar pati skaitau is sono - atrodo, kaip bobuciu pasakos
Bet kad ir kaip ten atrodytu, juk jei imanoma issiversti be vaistu, kodel nepabandzius?