Įkraunama...
Įkraunama...

Su-džok

QUOTE(inc @ 2006 05 03, 12:21)
sakau, gal atgaivinkim šitą šaunią temą?

kaip sekasi praktikuoti su jok? gal labai į priekį pasistūmėjote, a?  visai neblogai būtų pasidalinti patirtim.

beje, gal kur kokie kursai būna apie šią metodiką?

Labutes, kiek gi pinigu visa tai kainuoja....Paprasciausiai nusipirkit rutuliuka toki kaip eziuka,ji parduoda is rusijos parveza turguose.tai va as karts nuo karto kai blogai pasijuntu ir spaudau tuo dygliuotu rutuliuku po visa delna ir pirstus,aptikau butent kur labiausia skauda, bet nenustojau masazuot,tai praejo o ir piva beveik nebeskauda,o paastrejimas gali buti ir visa men, priklsomai nuo ligos rimtumo ir senumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 05 03, 11:21)
beje, gal kur kokie kursai būna apie šią metodiką?

Klaipėdoj Arūnas Jonuškis gal du mėnesius kas sekmadienį praktinius užsiėmimus vedė plačiajai visuomenei nemokamai. Į vieną buvau nuėjus thumbup.gif , tik salėj jauno veido nepamatysi, vien pensininkai biggrin.gif Žadėjo rudenį pakartot visą tą malonumą.
Atsakyti
iki Klaipėdos šiek tiek toloka... schmoll.gif

o gal ir Vilniuje tokius "labdaringus" seminariukas kas nors veda?
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2005 03 15, 10:26)
nejaugi taip mažai besidominčių su džok schmoll.gif negi niekam neteko kažką"pagydyti"spaudant taškiukus g.gif

aš buvau pradėjusi, bet kadangi labai neturiu kantrybės, tai mečiau blush2.gif bandžiau masažuotis pusiaujo taškus, nes mano ten labai jautri vieta, negaliu normaliai išsitiesus sėdėti, tuoj ten ima skaudėti, pasilenkus ilgai neišbūnu, nu ir ką - man padėjo, pamasažavau kelis kartus ir praėjo kuriam laikui, bet kai nustojau su savim dirbti, vėl atsinaujino doh.gif nu tiesiog žmogus visko nebespėji... aš labiau noriu pasilikti laiko jogai...
Atsakyti
mano mama praktikuoja na tiesa db apleido..bet shiaip nusipirko knygute paie su dzok seklu terapija..tei dejosi pipirus ir praejo galva skaudet o pipirais net sutrupedavo atseit ishsiurdami skausma ar kaip ten..kai broliui buvo beprasidedaneti angina irgi kazhkur uzhdejo praejo...bet chia reik labai gilintis ir rasti laiko sau..uzhsiimt savim o ne tik pasizhaist..gal.. ax.gif
Atsakyti
o gal gali internete gera puslapi rekomenduoti apie tai pasiskaityti?

vakar netycia isgirdau ta zodi, siandien interenet per paieska radau paveiksliuka plastakos ir kitu kuno daliu tasku atitikima ir mane suintrigavo toks dalykas... 4-5 menesius turiu problemu su keliu, ir tiek pat su pirstuku... zodziu pagal ta paveiksliuka, ta pirsto dalis ir ta kojos dalis kaipo ir atitinak vienas kita.... g.gif vat ir sudomino toks dalykas....sutapimas, ar ne.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutem: 18 balandžio 2007 - 12:32
Girdejau, kad tikrai geras dalykas sitas gydymas. Mama turi specialu zieda ir voleli metalini, knygute irgi su grikiu arba pipiru rekomenduojama taskus spaudyt, bet ji nelabai uzsiima tuom, kantrybes pritruko.
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 04 18, 16:27)
Girdejau, kad tikrai geras dalykas sitas gydymas. Mama turi specialu zieda ir voleli metalini, knygute irgi su grikiu arba pipiru rekomenduojama taskus spaudyt, bet ji nelabai uzsiima tuom, kantrybes pritruko.

yra pirkti knyga knygyne''su dzok terapija'',ten viskas labai aiskiai paaiskinta.as pirkau kaune centriniam knygyne.internete nelabai ka ir radau.knyga geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 18, 15:52)
yra pirkti knyga knygyne''su dzok terapija'',ten viskas labai aiskiai paaiskinta.as pirkau kaune centriniam knygyne.internete nelabai ka ir radau.knyga geriau. mirksiukas.gif

Nusipirkau "Su Dzok kiekvienam", knygele pradedantiesiems - paveiksleliu daugiau nei teksto smile.gif O siaip maciau ju gan ivairiu yra, bet matyt visose tas pats. O tu bandzius ka nors daryt siuo metodu, rjolancik?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 20, 09:56)
Nusipirkau "Su Dzok kiekvienam",  knygele pradedantiesiems - paveiksleliu daugiau nei teksto  smile.gif O siaip maciau ju gan ivairiu yra, bet matyt visose tas pats. O tu bandzius ka nors daryt siuo metodu, rjolancik?

aha bandziau.kai labai skaudejo nugara[dar nejau pas masazista],tai masazavau tuos reikalingus taskus,ir lyg praeidavo.dar kai mano mergaitei skaudedavo pilva,tai ir masazuodavau delna jai,arba dedavau pipiru seklas-na ir lyg pageredavo.man atrodo reikia labai tiksliai surasti atitinkamus taskus.tik reikia dideles kantrybes. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 04 18, 13:29)
o gal gali internete gera puslapi rekomenduoti apie tai pasiskaityti?

vakar netycia isgirdau ta zodi, siandien interenet per paieska radau paveiksliuka plastakos ir kitu kuno daliu tasku atitikima ir mane suintrigavo toks dalykas... 4-5 menesius turiu problemu su keliu, ir tiek pat su pirstuku... zodziu pagal ta paveiksliuka, ta pirsto dalis ir ta kojos dalis kaipo ir atitinak vienas kita.... g.gif  vat ir sudomino toks dalykas....sutapimas, ar ne.... blink.gif

Įdėk nuorodą
Atsakyti
rusu kalba:

http://sant.narod.ru/sy.htm
http://www.sujokmed.ru/prod/2/
Atsakyti