Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

Undine- kitas auklėji, o pati išrinkai tau nuoširdžiausią. mirksiukas.gif Na, dėl "gera, kai tu šalia"- veido išraiška gal labiau tiktų kitai nuotaikai- truputis nepasitikėjimo, sukluso, susimąstė, ar viskas bus gerai, gal net- atleidžiu, bet nepamirštu. Nu ką aš žinau. ax.gif Bet pati foto (nežiūrint į pavadinimą) gi miela. 4u.gif Įtariu, kad ten Doma. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 04 vasario 2005 - 14:49
O kaip jum ta nuotrauka, kur nuotaka trumpom rankovėm ant sniego guli blink.gif Brrr net nupurtė, man tai kažkodėl atrodo kad fotografas truputį sadistas. Aišku graži nuotrauka, bet jai gi dar vaikus gimdyt doh.gif
Atsakyti
Ir man šalta pasidarė, kai į ta nuotrauka su sniegu pažiūrėjau. Bet gal nebūtinai ši pora vaikelio anksčiau susilauks, net jei ir žiemą tuokiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 04, 15:09)
Ir man šalta pasidarė, kai į ta nuotrauka su sniegu pažiūrėjau. Bet gal nebūtinai ši pora vaikelio anksčiau susilauks, net jei ir žiemą tuokiasi g.gif

tai kad nebūtinai ankščiau, ant sniego pasėdėjus šitaip apsirengus galima NIEKADA jo nesusilaukti sad.gif tfu, tfu, tfu
Atsakyti
nu as tai pritariu vilko pusei, nes tikrai kai kurios ner i ka ziuret...bet nepykit, o ta nuotrauka ,,ar busi mano" kartais jaunikis ne vedejas is BE TABU? labai jau panasus:)
man irgi atrodo kaip cia kazkuriai kad ta foto Gera buti salia - nieko ypatingo:(
man pvz labai patinka ,,Tik meileje atradom vienas kita", super nuotraukyte:)
Atsakyti
QUOTE(vilko_puse @ 2005 02 04, 15:16)
nu nevyniokit i vata. kai kurios nuotraukos baisios. pavadinimai taip pat  blink.gif

Na ir negrabyla tu, Vilko-puse. Net aš, ir tai laikausi. biggrin.gif
Atsakyti
O man nuotraukyte ant sniego labai grazi 4u.gif Ir visai nepanasu, kad jiems butu salta taip susiglaudus wub.gif Bet ir kandzios jus kritikes, oi oi schmoll.gif
Atsakyti
hah.gif nu bet jau ta foto, kur nuotaka vietoj arklio pakinkyta tai labai juokinga:)
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 04, 13:28)
Na ir negrabyla tu, Vilko-puse. Net aš, ir tai laikausi.  biggrin.gif

nu kad gryna tiesa doh.gif bet juk kiekvienam savo pats pačiausias wink.gif biggrin.gif taip kad.. nors šiaip šiek tiek savikritikos nepamaišytų... sorry, čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Nu padarykit tu nuotrauku perziurejima padoru cry.gif cry.gif

user posted image user posted image

Su rodyklem apacioje... Ar cia as viena tik taip vargstu? g.gif
Atsakyti
aha man irgi enpatinka ivaizdis ,,kokia as gerute man visos foto patinka":)
atvirai tai is vis nesuprantu vestuviu su kapisonu (kaip megztinio nutasyto) ir golfu:)sorry jeigu ka izeisiu, cia mano nuomone:)
Atsakyti
Laseli, ne tu viena taip vargsti, tokia visų dalia cry.gif
Atsakyti