Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

QUOTE(LIUXX @ 2007 08 26, 21:23)
O kazin ar laikui begant neuzsikemsa tie purkstukai nuo kalketo vandens g.gif
Mes jau irgi nusipirkom, tik dabar galvoju ar nepadarem klaidos issirinke masazine (dar nepajungta) Ji dvigule blush2.gif
user posted image

Vauu bigsmile.gif Kokia didelė vonia thumbup.gif mirkčiau ir mirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 08 26, 21:23)
O kazin ar laikui begant neuzsikemsa tie purkstukai nuo kalketo vandens g.gif
Mes jau irgi nusipirkom, tik dabar galvoju ar nepadarem klaidos issirinke masazine (dar nepajungta) Ji dvigule blush2.gif
user posted image

labas rytas
Jei ne paslaptis kiek jums šis gėris kainavo? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
o pas mus tokia vonia.... wub.gif

http://www.ravak.lt/?page=gentiana

is pradziu ir mes norejom masazine statyt,ale kai prisiskaiciau daugiau neigiamu atsiliepimu, nei teigiamu tai kazkaip atsoko noras blush2.gif na kol kas mes negalime sau leist nusipirkt gera masazine vonia uz 10000,o pirkt koki s... uz pora tuskatnciu,kuris pareis po keliu maudyniu, tai tas pats kas imt ir ismest pinigus i bala... schmoll.gif
Atsakyti
LIUXX, aš kartas nuo kartu pripilu kurių nors miltelių nuo kalkių, skirtų skalbimo mašinom ir praleidžiu per visą sistemą.. Manau, kol užsikimš, tai ir pati vonia pasens ir norėsi pasikeist biggrin.gif
Papildyta:
marlena, nebūtina už 10000, nebūtina ir už kelis tūkst. Mes radom aukso vidurį. Kaina proto ribose.. Dažnai naudojamės, ir tikrai po kelių kartų neparėjo.
Bet, aišku, kiekvienas renkasi pagal savo norus. Jei visų poreikiai būtų vienodi, būtų paprasčiausiai- viena parduotuvė su keliom prekėm ir visiems įtinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adele3 @ 2007 08 26, 17:22)
Sveikos 4u.gif
Vis pasiskaitinėju, tikrai radau naudingos informacijos šioj temoj. Dabar iškilo toks klausimas g.gif Ar man tik pasirodė, ar dauguma klijuojat vonioj Dvarčionių keramikos plyteles. O ar turit kas patirties su kokiom kitokiom. Mes nusižiūrėję lenkų gamintojo CERAMIKA PARADYZ. Ar teko kam susidurt, kaip kokybė, kokie atsiliepimai g.gif
Dėkui 4u.gif

pas mus bus Paradyz , dar ir kitas lenkiškas turiu užsakius , bus matyt kaip jos nešiosis g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2007 08 27, 08:13)
labas rytas
Jei ne paslaptis kiek jums šis gėris kainavo? blush2.gif  ax.gif

Ji kainavo kazkur 5300lt. Padare dar apie 600lt nuolaida (kaina isejo 4752lt), kadangi is ten dar pirksim unitazus ir duso kabina (cia Siauliuose, parduotuveje "4 vejai")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUXX: 27 rugpjūčio 2007 - 10:15
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 20, 14:03)
pas mane viena siena visa dažyta, dvi nuo pusės - virš kriauklės ir virš WC. trūkumų jokių  schmoll.gif tik dažų reikia specialių drėgnoms patalpoms
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Labai, labai gražu wub.gif

O sienas dažėte ne specialiais dažais? Man dizainerė aiškina, kad jei dažytume pagal visus reikalavimus , tai kaina gautųsi apie 150 Lt už kv. metrą t.y. greičiausiai brangiau nei plytelės g.gif

Ir gal gali išduoti paslaptį kur pirkai aksesuarus-pintą krepšiuką ir dėželes lentynose? blush2.gif Super vonia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2007 08 27, 14:55)
Labai, labai gražu wub.gif

O sienas dažėte ne specialiais dažais? Man dizainerė aiškina, kad jei dažytume pagal visus reikalavimus , tai kaina gautųsi apie 150 Lt už kv. metrą t.y. greičiausiai brangiau nei plytelės g.gif

Ir gal gali išduoti paslaptį kur pirkai aksesuarus-pintą krepšiuką ir dėželes lentynose? blush2.gif Super vonia thumbup.gif

manau, kad čia ne Ievos-Pievos vonios, bet pintų krepšių gali pažiūrėti Jyske, C&D style", alandeko ir kt. interjero parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 25, 11:27)

Įdomu, kiek tokie baldai kainuoja? MB kategoriškai prieš baltus... schmoll.gif Ir kur nužiūrėjot?
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 24, 11:05)
na, aš neturiu, bet kas turi, tai nesiskundžia. Gal didesnė tikimybė, kad suges, kas turi tas "kinietiškas" tegu pasidalina patirtimi

Kad cia dazniausiai dalinasi patirtim tos, kurios neturi ir nebande lotuliukas.gif O kur turi, tai tik viena kita atsiliepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 27 rugpjūčio 2007 - 16:11
gal kas turite dušo kabiną su garu? kokie jos privalumai? ar tai tokia pati kabina kaip be garo? pagal specifikacijas žiūrint atrodo, kad taip, bet įdomu, ar garas būna nuolat, ar gali jį išjungti, kai nenori?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 08 27, 17:05)
Kad cia dazniausiai dalinasi patirtim tos, kurios neturi ir nebande lotuliukas.gif  O kur turi, tai tik viena kita atsiliepia.

vat matai, aš galvoju, kad tos kurios turi, joms ši tema jau neaktuali ir jos neateina čia paskaitinėti, todėl ir nesidalina smile.gif . O gal tos, kurios turi kinietiškas tikrai pamatė trūkumus ir nenori sakyti, kad apsigavo g.gif . Tai kaip yra g.gif
Atsakyti