Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

QUOTE(rasve @ 2007 08 28, 16:35)
Mes mokėjom apie 2000  ax.gif

aišku, kaip sako, per gerai, kad būtų tiesa (ar ten kažkaip panašiai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 28, 15:32)
g.gif o tai gal galit pasakyti, kiek šitokios kabinos kainuoja

Dugera , o Euroliuxo nežinau kainų
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 28, 15:32)
g.gif o tai gal galit pasakyti, kiek šitokios kabinos kainuoja

Ech tai po tokių atsiliepimų ar dar yra noro tokias pirkti, kiek jos ten bekainuotų ? g.gif
Tikiuosi nagingi vyrai padarys jas tinkamomis ilgam laikui ir šie pirmi įspūdžiai pasimirš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 28, 16:36)
aišku, kaip sako, per gerai, kad būtų tiesa (ar ten kažkaip panašiai) biggrin.gif

Tai aš irgi taip sakiau,kad už tokią kainą ir masažai,ir radijas, ir švieselės lotuliukas.gif Bet vot vyras sako, tai ką,dabar vėl vamzdžius keist doh.gif Tai vat ir pirkom jau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 08 28, 16:42)
Ech tai po tokių atsiliepimų ar dar yra noro tokias pirkti, kiek jos ten bekainuotų ?  g.gif
Tikiuosi nagingi vyrai padarys jas tinkamomis ilgam laikui ir šie pirmi įspūdžiai pasimirš  4u.gif

Pažįstamas tai samdė meistrą kad surinktų,nu maniškis pats rankiojosi tongue.gif Bet manau kai visur užsandarins tai galėsim turkštis,svarbu kad kaimynai nepaskęstų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 28, 15:42)
Ech tai po tokių atsiliepimų ar dar yra noro tokias pirkti, kiek jos ten bekainuotų ?  g.gif
Tikiuosi nagingi vyrai padarys jas tinkamomis ilgam laikui ir šie pirmi įspūdžiai pasimirš  4u.gif

keista, bet yra doh.gif viltis kaip ne kaip... motina blush2.gif nes mes norim su vonia, tai jau šitų kiniškų kainos nuo 3000, be to, brangiųjų aš ir nemačiau atitinkančių visus mano norus ir pageidavimus sad.gif

QUOTE(rasve @ 2007 08 28, 15:43)
Tai aš irgi taip sakiau,kad už tokią kainą ir masažai,ir radijas, ir švieselės  lotuliukas.gif  Bet vot vyras sako, tai ką,dabar vėl vamzdžius keist  doh.gif  Tai vat ir pirkom jau  ax.gif
Papildyta:

Pažįstamas tai samdė meistrą kad surinktų,nu maniškis pats rankiojosi  tongue.gif  Bet manau kai visur užsandarins tai galėsim turkštis,svarbu kad kaimynai nepaskęstų  lotuliukas.gif

o mes pirmame aukšte, tai jei ir paskandinsim, tai tik rūsį biggrin.gif
Atsakyti
Mes Senukuose 1800 Lt mokėjom.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 28, 16:42)

ne , pas many visada būdavo, kad geriau paprastesnį daiktą, bet kokybišką, kaip sako skūpas moka du kartus (norėčiau dirbti pas skūpą lotuliukas.gif ). Aš galvojau, kad jei tokį pirkti, tai su visom garantijom ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 28 rugpjūčio 2007 - 15:54
QUOTE(AŠA @ 2007 08 28, 16:51)
keista, bet yra doh.gif viltis kaip ne kaip... motina blush2.gif nes mes norim su vonia, tai jau šitų kiniškų kainos nuo 3000, be to, brangiųjų aš ir nemačiau atitinkančių visus mano norus ir pageidavimus sad.gif
o mes pirmame aukšte, tai jei ir paskandinsim, tai tik rūsį  biggrin.gif

Manau kai viską sutvarkys,tai galėsim maudytis be problemų ir be radijos lotuliukas.gif Nors gal aš tik įsivaizduoju viską taip blogai,gal viskas bus thumbup.gif Svarbiausia užvaryt silikono,kad niekur nebėgtų ir viskas bus čiki thumbup.gif Tik žinoma,antrą kartą tokios nepirkčiau,vien dėl surinkimo vargo doh.gif Kol naujiena bus įdomu,o paskui manau nusimaudysi ir lauk,nereiks nei šveisikių nei radijos tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 08 28, 16:53)
ne , pas many visada būdavo, kad geriau paprastesnį daiktą, bet kokybišką, kaip sako skūpas moka du kartus (norėčiau dirbti pas skūpą lotuliukas.gif ). Aš galvojau, kad jei tokį pirkti, tai su visom garantijom ir t.t.

Mes kažkaip irgi tokie buvom iki dušo kabinos lotuliukas.gif O dėl garantijų,tai pasikartosiu, bala žino kam jas duodą ir ką garantuoja, gal kas gavo ją,galėtų pasidalint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 28, 15:53)

Man irgi patraukliai atrodė tą visa masažinė būdelė Senukuose ir Ermitaže, bet apsvarstėm visus už ir prieš ir nusipirkom tik duris Ifo ir tos kainavo apie 3600 doh.gif Tikimės, kad apseisim be masažinės dušo kabino, nes masažas bus vonioje ir bus dar pirtelė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 28, 17:00)
Man irgi patraukliai atrodė tą visa masažinė būdelė Senukuose ir Ermitaže, bet apsvarstėm visus už ir prieš ir nusipirkom tik duris Ifo ir tos kainavo apie 3600  doh.gif Tikimės, kad apseisim be masažinės dušo kabino, nes masažas bus vonioje ir bus dar pirtelė  blush2.gif

Oi,tai kai šitiek navarotų,tai žinoma kad neapsimoka masažinės dušo kabinos pirkt tongue.gif
Atsakyti
gal kas kur matėte kokybišką štai tokios alternatyvą?
Atsakyti
Nugis,moteros,mes jau maudomės savo duše thumbup.gif Po pusės metų laukimo,pagaliau maudomės savo duše.Nerealu thumbup.gif O ir ta dušo kabina dabar gerai,kol nauja ir viskas veikia tongue.gif Ir su muzonu maudytis thumbup.gif lotuliukas.gif O ir vaiko iškrapštyt neina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 28 rugpjūčio 2007 - 21:43