Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

o mes turbut orange,kadangi dar neperkam,tai svarstom rolleyes.gif ir paveikla zadam pirkti,bet tik viena,nes ir taip musu voniai+tualetui+kriauklei=30kv.,o dar grindys... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 09 07, 07:40)
manau kad grazus,tik mes zadam imti oranzini atspalvi,beje internete ir naturoje splavos labai skiriasi blush2.gif patariu nuvaziuoti ir gyvai paziureti rolleyes.gif

O as butent melynos-zydros vonios noriu, o vyras - baltos tongue.gif Tai manau, cia bus iseitis. O sias plyteles tai as realiai irgi esu macius, tik kad rimtai nebuvau pamascius, jog jos gali taip gerai atrodyt, kol neatradau internete sito vaizdelio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 07, 14:56)
O as butent melynos-zydros vonios noriu, o vyras - baltos  tongue.gif  Tai manau, cia bus iseitis. O sias plyteles tai as realiai irgi esu macius, tik kad rimtai nebuvau pamascius, jog jos gali taip gerai atrodyt, kol neatradau internete sito vaizdelio  thumbup.gif  thumbup.gif

tai tu isiskaityk ka pati ka tik parasei- realiai nepagalvojai kad jos gali buti tokiso grazios, kaip kad paveiksliuke ... ax.gif gali buti kad realiai jos ir nebus tokios grazios kaip paveiksliuke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 07, 15:25)
tai tu isiskaityk ka pati ka tik parasei- realiai nepagalvojai kad jos gali buti tokiso grazios, kaip kad paveiksliuke ...  ax.gif gali buti kad realiai jos ir nebus tokios grazios  kaip paveiksliuke  rolleyes.gif

blush2.gif as norejau pasakyt, kad kai jas maciau pirma karta Senukuose dar nebuvau pagalvojus apie galimybe daryti tokia kompozicija ax.gif O jau si savaitgali reiks issirinkti ir nusipirkti plyteles, tai tada prie ju sustojus ir mastysiu, ar jos yra tokios grazios kaip paveiksliuky mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites rolleyes.gif norejau paprasyti, gal zinote kur Vilniuje galima uzsisakyti arba dar geriau is karto nusipirkti imontuojamas spinteles praustuvei, vonios kambariui. Prasau pagelbekit ax.gif
Atsakyti
Labukas, na siandien su vyru lekem i Dvarcioniu keramika paziuret, kaip tos plyteles realiaiatrodo ir man nerealiai patiko thumbup.gif thumbup.gif Tikrai tikrai darysim tokia vonia tongue.gif
Atsakyti
oi brangiosios-kokias fainas plyteles mačiau senukuose: tokios šviesios žalios laukų spalvos su gėlytėm-susilydžiau thumbup.gif ir tos tokios matinės thumbup.gif bet mes vis dėlto klijuojam plastiku, nes už visų daiktų jų nesimatytų sad.gif
užtat grindims nusipirkom fainas, irgi tokias ale iš kolekcijos blush2.gif wub.gif oi, pasigyriau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 08 rugsėjo 2007 - 19:06
As irgi siandien Megos senukuose maciau tokia faina vonia irengta bigsmile.gif sakes biggrin.gif net su telefonu nusifotkinau tongue.gif juodai-balta wub.gif

Tai dabar esu tarp triju spalvu pasimetusi g.gif ar daryti juodai balta ir keli raudoni akcentai, ar visa zalia ivairiu jos atspalviu 4u.gif

Gal patarsit, ir imesit kokiu pavyzdeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 08, 19:46)
As irgi siandien Megos senukuose maciau tokia faina vonia irengta bigsmile.gif sakes biggrin.gif net su telefonu nusifotkinau tongue.gif juodai-balta wub.gif

Tai dabar esu tarp triju spalvu pasimetusi g.gif ar daryti juodai balta ir keli raudoni akcentai, ar visa zalia ivairiu jos atspalviu 4u.gif

oi, tokia grafitinė pilkai juoda su raudona tai nereali mano akimis thumbup.gif
juoda balta su raudonais, man regis, bus ekstravagantiškesnė, o žali tonai šiaip ramūs, žaismingi, čia jau kaip padarysi... man asmeniškai Senukuose pamačius žalia pirmi žodžiai buvo "kaip gražu", o tokią grafitinę su raudonu - OHO thumbup.gif

Gal kas matėte vonios baldų su pilku akcentu? Kiek žiūrėjom arba grynai balti arba su rudu, o man reik su pilku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 08, 20:46)

prasau viena zalia
user posted image
Atsakyti
mes vat šitas pirkom, na mums jos laaabai ir prie interjero turėtų tikt wub.gif
o sienoms derinti su šitokiom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 08 rugsėjo 2007 - 20:15
QUOTE(AŠA @ 2007 09 08, 22:12)

Graziai atrodo... Mes tokiom irgi savo vonia issiklojom... Graziai atrodo, kai ne tiesiai jos dedamos o isilgai... Dar yra tokiu ir su rastu viduje... tokiu nebandysite pamaisyti?
Atsakyti