QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 16:58)
Vat dėl kriauklės ir aš suabejojau... O gal čia dar ir nuo krano priklauso?

O kabykla rankšluoščiams tai Tu turi omenyje tą laikiklį, kuris prilaiko sienelę?
Už komplimentus

Malonu, kad nuotaiką pakelia!
Kranai Hansgrohe. Vonia Ravak. O unitazas cekiskas, bet firmos neatsimena. Kranai kazkaip reguliuojas, bet mes buvom grize tik atostogoms, tai labai nesigilinau. Aciu Zivilei (dizainerei), nes man viskas patiko.
As, tipo, estete

Man svarbu, kad pavirsius butu idealiai sutvarkytas,o spintose net velnias gali galva nusilauzti
Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 13:46)
Ziuriu kad vonia pas mus lygiai tokia pat ROSA II jeigu neklystu.
Norejau pasiklaust kaip su tuo uzdengimu, nes parduotuvej man aiskina kad jie visi vienodi tiek kairines, tiek desinines vonios. pas mus atvirkstinis variantas nei jusu, ir matau kad gal irgi ne toje vietoje uzdetas dangtis. Kaip jus ji dejot gal galetu man paaiskint.
Nes mes turim turmpinti, bet tas islenkimas gaunasi ne toje vietoj kur turetu but
Jei kalbi apie ta uztvara, tai ne. Jie skiriasi. Mes labai dideliu bedu del to turejom, nes ir mums ta pati sake, bet kai preke atveze pasimate skirtumas. Turejom vel 3 men laukt kol pakeite. <senukai> ka padarysi

Konsultantu truksta...
Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 15:40)
apie panele
sorry gal nelabai aiskiai isdesciau
Nepasiskaiciau iki galo jusu postu

Vonia pas mumi Ravak. Kokiapirkom tokia pastate. Tik man nepatinka, kad nuo sienos iki sienos liko 3-4cm tarpas. Bet nieko, priprasiu. Tik valymo bus daugiau.
Butu Susienos avataras Etiopijos vaikai, manau, ir as pasipiktinciau. Bet kadangi to dokumentinio nemaciau-man juokinga. Pasauly daug neteisybes