okkey, nu fainai tau,

QUOTE(marlena24 @ 2007 09 14, 08:53)
nelabai spalvikes matosi...
o ta spintele po lriaukle,tai bent jau man kazkaip labiau virtuve primena,o ne vonios kambari... 

ale kas cia zino, gal kada kokiu sumustiniu ir vonioje pasigaminsiu

ale vistiek idomu kodel tau virtuve primena

QUOTE(AŠA @ 2007 09 14, 08:59)
ai kitaiska kitaiska pas many

okkey, gražu
Ech, kad mano vonia jau būtų tokioj stadijoj
Užsisvajojau

Ech, kad mano vonia jau būtų tokioj stadijoj

QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 10:36)
tai aš ir klausiu, nes panaši, kaip pas mus

Supermamos, turiu klausimuką
Pas mus name vonios patalpa bus pirmame aukšte su langu (į kaimynų pusę). Kokį lango stiklą patartumėt dėtis? Aš nelabai noriu užuolaidėlių vonioje, juk ten pastoviai garai

Kokį lango stiklą patartumėt dėtis? Aš nelabai noriu užuolaidėlių vonioje, juk ten pastoviai garai 
Kai dėjomės langus, tai vadybininkas įkalbėjo įsidėti tonuotą (rusvas su matiniais taškeliais, pats stiklas iš tiesų atrodė labai dailiai|) stiklą į vonią.
Bet vos tik sudėjo langus iš karto pasigailėjau - per tą stiklą praeina tikrai daug mažiau šviesos. Prie tokio lango jau nepasidažysi. Dar neapsisprendėm iki galo, bet manau, kad keisim tą paketą į skaidraus stiklo. Geriau jau dėsiu roletą ir užsitrauksiu, kai reikės.

Kai dėjomės langus, tai vadybininkas įkalbėjo įsidėti tonuotą (rusvas su matiniais taškeliais, pats stiklas iš tiesų atrodė labai dailiai|) stiklą į vonią.
Bet vos tik sudėjo langus iš karto pasigailėjau - per tą stiklą praeina tikrai daug mažiau šviesos. Prie tokio lango jau nepasidažysi. Dar neapsisprendėm iki galo, bet manau, kad keisim tą paketą į skaidraus stiklo. Geriau jau dėsiu roletą ir užsitrauksiu, kai reikės.
ASA, nepamenu, bet jei nepamirsiu savaitgali pazadu paziureti
pas mus langas irgi i kaimynus, tik tiesa ten dar tusti laukai
bet planuoju deti ruleta

QUOTE(Betule @ 2007 09 14, 12:44)
Supermamos, turiu klausimuką
Pas mus name vonios patalpa bus pirmame aukšte su langu (į kaimynų pusę). Kokį lango stiklą patartumėt dėtis? Aš nelabai noriu užuolaidėlių vonioje, juk ten pastoviai garai 

pas mus langas irgi i kaimynus, tik tiesa ten dar tusti laukai

Okkey, kas baldelius vonioj gamino? Pas mus nestandartine vonia tai irgi reiktu kazko neparduotuvinio

QUOTE(Laura @ 2007 09 14, 13:25)
Okkey, kas baldelius vonioj gamino? Pas mus nestandartine vonia tai irgi reiktu kazko neparduotuvinio 

tas pats garazinukas kur ir virtuvini dare, http://www.supermama...?...4794&st=492
ir kolidor ir drabuzines ir visa kita

QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 14:38)
tas pats garazinukas kur ir virtuvini dare, http://www.supermama...?...4794&st=492

Gal kontakteli galetum brukstelt

O cia medziaga tokia kad dregmes nebijo, cia vonioj ta prasme

QUOTE(Laura @ 2007 09 14, 13:40)
Gal kontakteli galetum brukstelt

taip ta jau kaskokia atspari medziagi

QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 14:41)
Aciu, pagavau