Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

okkey, nu fainai tau, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 14, 08:53)
nelabai spalvikes matosi... blush2.gif o ta spintele po lriaukle,tai bent jau man kazkaip labiau virtuve primena,o ne vonios kambari... g.gif

ale kas cia zino, gal kada kokiu sumustiniu ir vonioje pasigaminsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ale vistiek idomu kodel tau virtuve primena g.gif del to kad kriaukle yra lotuliukas.gif , del to kad stalciu yra o siaip ko tada truksta kad ji butu panasi i vonios spintele g.gif g.gif ranksluoscius ir dantu sepetukus palnuoju po 2 menesiu sudelioti..tai sakau gal tada i vonios spintele bus panasu mirksiukas.gif

QUOTE(AŠA @ 2007 09 14, 08:59)
Okkey, kokia dušo kabina blush2.gif

ai kitaiska kitaiska pas many blush2.gif
Atsakyti
okkey, gražu wub.gif
Ech, kad mano vonia jau būtų tokioj stadijoj lotuliukas.gif Užsisvajojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 10:36)
ai kitaiska kitaiska pas many  blush2.gif

tai aš ir klausiu, nes panaši, kaip pas mus blush2.gif koks modelis?
Atsakyti
Supermamos, turiu klausimuką ax.gif Pas mus name vonios patalpa bus pirmame aukšte su langu (į kaimynų pusę). Kokį lango stiklą patartumėt dėtis? Aš nelabai noriu užuolaidėlių vonioje, juk ten pastoviai garai g.gif
Atsakyti
Kokį lango stiklą patartumėt dėtis? Aš nelabai noriu užuolaidėlių vonioje, juk ten pastoviai garai g.gif

Kai dėjomės langus, tai vadybininkas įkalbėjo įsidėti tonuotą (rusvas su matiniais taškeliais, pats stiklas iš tiesų atrodė labai dailiai|) stiklą į vonią.
Bet vos tik sudėjo langus iš karto pasigailėjau - per tą stiklą praeina tikrai daug mažiau šviesos. Prie tokio lango jau nepasidažysi. Dar neapsisprendėm iki galo, bet manau, kad keisim tą paketą į skaidraus stiklo. Geriau jau dėsiu roletą ir užsitrauksiu, kai reikės.
Atsakyti
ASA, nepamenu, bet jei nepamirsiu savaitgali pazadu paziureti 4u.gif

QUOTE(Betule @ 2007 09 14, 12:44)
Supermamos, turiu klausimuką  ax.gif Pas mus name vonios patalpa bus pirmame aukšte su langu (į kaimynų pusę). Kokį lango stiklą patartumėt dėtis? Aš nelabai noriu užuolaidėlių vonioje, juk ten pastoviai garai  g.gif

pas mus langas irgi i kaimynus, tik tiesa ten dar tusti laukai lotuliukas.gif bet planuoju deti ruleta ax.gif
Atsakyti
Okkey, kas baldelius vonioj gamino? Pas mus nestandartine vonia tai irgi reiktu kazko neparduotuvinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 09 14, 13:25)
Okkey, kas baldelius vonioj gamino? Pas mus nestandartine vonia tai irgi reiktu kazko neparduotuvinio blush2.gif

tas pats garazinukas kur ir virtuvini dare, http://www.supermama...?...4794&st=492

ir kolidor ir drabuzines ir visa kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 14:38)
tas pats garazinukas kur ir virtuvini dare, http://www.supermama...?...4794&st=492 

ir kolidor ir drabuzines ir visa kita  ax.gif

Gal kontakteli galetum brukstelt blush2.gif
O cia medziaga tokia kad dregmes nebijo, cia vonioj ta prasme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 09 14, 13:40)
Gal kontakteli galetum brukstelt blush2.gif
O cia medziaga tokia kad dregmes nebijo, cia vonioj ta prasme ax.gif

taip ta jau kaskokia atspari medziagi 4u.gif kontaktus per az pasiusiu tuoj pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 09 14, 14:41)
taip ta jau kaskokia atspari medziagi  4u.gif kontaktus per az pasiusiu tuoj pat  4u.gif

Aciu, pagavau 4u.gif Dar klausimelis, ta spintute kiek pinigu atsiejo blush2.gif
Atsakyti