QUOTE(mamuke68 @ 2007 07 26, 09:32)
Aš galvoju pasieniui statyti skalbę, kriauklę ir komodai su stalčiais užteks vietos. Virš jų dėsiu bendrą stalviršį. O kad skalbė bus matyti, manu tikrai nieko blogo. Juk vonioje jai vieta 

QUOTE(mamuke68 @ 2007 07 26, 10:32)
Aš galvoju pasieniui statyti skalbę, kriauklę ir komodai su stalčiais užteks vietos. Virš jų dėsiu bendrą stalviršį. O kad skalbė bus matyti, manu tikrai nieko blogo. Juk vonioje jai vieta 

as taip turiu , stalvirsy imontuota kriaukle, tai pasakysiu is 10 metu patirties labai nepatogu, reikia valyt valyt ir dar karta valyt po kiekvieno nusiprausimo, nes vanduo gi taskosi? , as tai dar kazkaip ipratau pasaugoti nesiliukstent daug, o kai vaikai

QUOTE(Vi_zija @ 2007 07 26, 13:01)
as taip turiu , stalvirsy imontuota kriaukle, tai pasakysiu is 10 metu patirties labai nepatogu, reikia valyt valyt ir dar karta valyt po kiekvieno nusiprausimo, nes vanduo gi taskosi? , as tai dar kazkaip ipratau pasaugoti nesiliukstent daug, o kai vaikai
ypas mazasis, to po jo prausimosi gali eit drasiai valyt pritaskyta vandeni aplin kriaukle, tiktai dabar name aipe toki varianta net pagalvot
negaliu,

Bet kažkur atskirai statyti kriauklę irgi ne išeitis. Vietos tam nėra.

QUOTE(Vi_zija @ 2007 07 26, 12:01)
ypas mazasis, to po jo prausimosi gali eit drasiai valyt pritaskyta vandeni aplin kriaukle, tiktai dabar name aipe toki varianta net pagalvot
negaliu,

a tai koks gi jau tas kitoks variantas butu

nu ziurek virtuvese irgi visur kraiukle imontuotos i stalvirsius, ale negirdziu jokiu nusiskundimu

QUOTE(Vi_zija @ 2007 07 26, 13:01)
as taip turiu , stalvirsy imontuota kriaukle..... tiktai dabar name aipe toki varianta net pagalvot
negaliu,

Viskas priklauso nuo kriaukles formos, kokybes ir dydzio. Jei kriaukle didele, gili ir geros firmos (daug lengviau valosi) - tai viskas puiku. Buvau susizavejusi kriaukle, kuri yra kaip stalvirsis - per visa spintele, bet pas sese nuziurejau, kad nieko gero - ji apsitasko taip pat, tik ant kriaukles daug labiau matosi negu ant stalvirsio ir atrodo dar netvarkingiau. Tiesa, imontuojamai kriauklei labai svarbu kokybiskas ir dregmei atsparus stalvirsis
QUOTE(okkey @ 2007 07 26, 12:38)

o kas gamina ir is kokios medziagos?
man is dazyto mdf paskaiciavo virs 5k

QUOTE(vvandene @ 2007 07 26, 12:48)
o kas gamina ir is kokios medziagos?
brangoka 

stalvirsis is kaskokios tai vandeniui atsparios plokstes

Kaip įdomiai vonia įkomponuota...

Papildyta:
Čia užtikau tokį rusišką žurnalą, kaip perplanuoti nedidelius vonios kambarius. Tad jei nesupyksit, įdėsiu nuorodą:
Mažų vonių perplanavimas

Papildyta:
Čia užtikau tokį rusišką žurnalą, kaip perplanuoti nedidelius vonios kambarius. Tad jei nesupyksit, įdėsiu nuorodą:
Mažų vonių perplanavimas
QUOTE(Susiena @ 2007 07 27, 13:59)

Papildyta:
Mažų vonių perplanavimas
Visai įdomiai? 

Papildyta:
Mažų vonių perplanavimas

QUOTE(Susiena @ 2007 07 27, 13:59)

Papildyta:
Mažų vonių perplanavimas

Papildyta:
Mažų vonių perplanavimas
O man tei visai

Oi kaip mano mama nervuojasi,pasidarė vonioje remontą ir niekas nepasakė,kad pirmiau reikia spinteles virtuvėje pasikabinti,mat kai gręžė kelios plytelės vonioje suskilo,
tai dabar vėl reiks vonią remontuoti truputi!