oho net nesitikejau sukelt tokios audringos reakcijos

na viena jusu teisingai pasake,nelisk maždaug kur nereikia ir panašei,na aš ir nelendu daugiau tada,jau pasigailejau kad ilindau.bet viena gera darba tikrai padariau bent turejot apie ka pakalbet,net 2 puslapius aptaret

vis kažkoks prasiblaškimas

viskas gerai tik kaip nors prieš skireli,matomoi vietoj parašykit su patarimais netrukdit

šeimoms turinčioms vaiku irgi.o kodel jus galvojat kad pvz aš neturejau bedu su pastojimu?pagal liniotes?bet jug ten parašyta tik kiek laiko mes santuokoi ir kiek sunui metu,tai dar nieko nereiškia kad jei vede 7metus o vaikui 4 tai viskas lengvai ejosi o gal mes nesusituoke prieš tai givenom 10metu ir negalejom pastot ar pan.aš tik noriu pasakyt kad nereikia apie žmogu sprest tik iš liniočiu.kita vertus jei čia kažka kažka rašo reiškia nera abejingas jusu ir kitu situacijai.žinot jau sakiau kad turiu daug visokiu problemu ir bedu bet nekarto nesu susibesinus del to kad kažkas kažka man patare kad jau ir 10000 karta man tai reiškia kad žmogus,domisi nera abejingas jam rupiu.aš isivaizdavau bet tikrai nežinojau kad jus tai girdit kiekviena diena,tikrai iš visos dušios rašiau kaip išpažinti kunigui

ir tikrai buvo abidna kai pradejot aptarinet neva aš jus tik ižeidžiau..tikrai nieko nenorejau iskaudint ar ižeist ir arsiprašau jei taip atsitiko..mano tikslas buvo netoks..

taigi baigiu ta ka norejau pasakit ir pažadu daugiau čia nelist.jums linkiu visa ko TIK geriausio.fsio.
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень