Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 18:53)
Nors viena suni jau turiu, bet parsivesciau dar koki tuzina murzinu ir apsepusiu, jei tik tai padetu verysad.gif  Ziuri suo dabar i mane ir nesupranta ko as cia verkiu verysad.gif

ech, laikykis. paverk truputėlį ir vėl į priekį, kas gi daugiau belieka friends.gif
Atsakyti
Na suo tai mano bute netilptu...
O katina radau laiptineje pries 6 metus ir paemiau...Dabar atrodo, kad ne jis pas mus, o mes pas ji gyvename...Bet katinas nepadeda...Ieskokite benamiu sunu...
O po vieno - kito IVF, tai tikrai gali tekti pabadauti...Dabar jau supratau, kodel 30 procentu, arba 3-ias kartas sekmingas - taigi pirmus kartus, dar taupai, bankui moki, o per trecia IVF jau ir valgyti nera uz ka...Va tada gal ir uzkibs...Nors siaip tai as is viso piktinuosi karmos teorijomis...Nu tai kuo as kalta uz savo giminaicius?..
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 08 08, 19:23)
O katina radau laiptineje pries 6 metus ir paemiau...Dabar atrodo, kad ne jis pas mus, o mes pas ji gyvename...Bet katinas nepadeda...Ieskokite benamiu sunu...
O po vieno - kito IVF, tai tikrai gali tekti pabadauti...Dabar jau supratau, kodel 30 procentu, arba 3-ias kartas sekmingas - taigi pirmus kartus, dar taupai, bankui moki, o per trecia IVF jau ir valgyti nera uz ka...Va tada gal ir uzkibs...Nors siaip tai as is viso piktinuosi karmos teorijomis...Nu tai kuo as kalta uz savo giminaicius?..

ech...gaila kad katinas nepadeda...as sunu nelabai megstu...
nu bet nieko, vakar prisipirkau visokiu akmenu tai gal pades ir nereiks suns smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 08 08, 19:23)

Meda-1, kaip gali suo bute netilpti jei jis budoj telpa lotuliukas.gif Pas mus irgi mazas butukas, ale mes visi ir dvigulej lovoj telpam jei ka biggrin.gif O jei nepriimam tai eina ir kampe guli, juk kiekvienam bute yra koks kampas smile.gif Taip kad viskas normaliai, gali priglausti koki, gal paskui pats iseis kaip pas Daiva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carmina @ 2007 08 09, 10:09)
Taip kad viskas normaliai, gali priglausti koki, gal paskui pats iseis kaip pas Daiva biggrin.gif

o jeigu neiseis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 09, 11:22)
o jeigu neiseis? smile.gif

tai ir gyvens su Jumis saugos seimos zidini lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip iki sirdies gelmiu pazistama situacija... Kasdien girdziu "stebuklingu" istoriju apie per stebukla gimusius vaikus po to, kai zmones atsipalaiduoja.... As suprantu, jei fiziniu problemu nera, o tik galvoje - tada gal ir pasiseka zmonems.. Man toki gydymo "metoda" dar pries 12 metu bande taikyti gydytojai ir pazistami.... Cia tas pats, kaip alkanam negalvoti apie maista, kaip istroskusiam negalvoti apie gurksni vandens...
Pakeiciau gyvenimo vieta, pakeiciau gyvenimo drauga, kardinaliai pasikeite mano gyvenimas. Beje, namuose net du sunys, pulkas pauksciu, zuvu - pilna oaze atsipalaidavimui, ir vyras geras, ir darbas yra, deja...... Fiziniu problemu niekas neisgydys, tik medicina.. Todel savo artimiesiems esu pasakiusi, kad man patarimu nedalintu... Tiesiog todel, kad man sirdis ir taip plysta is skausmo, kam ja "draskyti" visokiom keistom priemonem...
Todel puikiai jus visas suprantu, gaila, tik kad taip skaudziai reaguojate i zmogaus nora "padeti". Nebukim piktos....
O uzsimirsti man labiausiai padeda sportas... Bent jau tada zinau, kad gyvenu sau..
Sekmes visoms
Atsakyti
oho net nesitikejau sukelt tokios audringos reakcijos huh.gif na viena jusu teisingai pasake,nelisk maždaug kur nereikia ir panašei,na aš ir nelendu daugiau tada,jau pasigailejau kad ilindau.bet viena gera darba tikrai padariau bent turejot apie ka pakalbet,net 2 puslapius aptaret biggrin.gif vis kažkoks prasiblaškimas tongue.gif viskas gerai tik kaip nors prieš skireli,matomoi vietoj parašykit su patarimais netrukdit quiet.gif šeimoms turinčioms vaiku irgi.o kodel jus galvojat kad pvz aš neturejau bedu su pastojimu?pagal liniotes?bet jug ten parašyta tik kiek laiko mes santuokoi ir kiek sunui metu,tai dar nieko nereiškia kad jei vede 7metus o vaikui 4 tai viskas lengvai ejosi o gal mes nesusituoke prieš tai givenom 10metu ir negalejom pastot ar pan.aš tik noriu pasakyt kad nereikia apie žmogu sprest tik iš liniočiu.kita vertus jei čia kažka kažka rašo reiškia nera abejingas jusu ir kitu situacijai.žinot jau sakiau kad turiu daug visokiu problemu ir bedu bet nekarto nesu susibesinus del to kad kažkas kažka man patare kad jau ir 10000 karta man tai reiškia kad žmogus,domisi nera abejingas jam rupiu.aš isivaizdavau bet tikrai nežinojau kad jus tai girdit kiekviena diena,tikrai iš visos dušios rašiau kaip išpažinti kunigui ax.gif biggrin.gif ir tikrai buvo abidna kai pradejot aptarinet neva aš jus tik ižeidžiau..tikrai nieko nenorejau iskaudint ar ižeist ir arsiprašau jei taip atsitiko..mano tikslas buvo netoks.. schmoll.gif taigi baigiu ta ka norejau pasakit ir pažadu daugiau čia nelist.jums linkiu visa ko TIK geriausio.fsio.
Atsakyti
Niu va merginos, uzgavot Lera, o juk ji tikrai neturejo kazkokiu blogu ketinimu. As puikiai suprantu, kad kol pats to nepatiri tai ir sunku isivaizduoti. Ir zinau kiek skausmo tenka isgyventi, kai daug metu nieko neiseina. Bet... i kito kaili neilysi... O jei zmogus su gerais ketinimai tai jei nepatinka patarimas gal geriau praleist pro ausis ir tiek, bet nereikai isizeisti, zodziu Lera, tu nepyk ant sio skyrelio , nes cia tikrai daug gyvenimo dramu manau. O mes stengsimes pozityviai mastyti ir kartais darytis masazus smile.gif O tos poros kur po 10 metu atsipalaidavimo pastojo, gali buti tik tyliai tyliai daresi IVF???? ir niekam nieko nesisake... o gal ir ne...
Atsakyti
QUOTE(Carmina @ 2007 08 10, 11:04)
kartais darytis masazus smile.gif  O tos poros kur po 10 metu atsipalaidavimo pastojo, gali buti tik tyliai tyliai daresi IVF???? ir niekam nieko nesisake... o gal ir ne...

Va va.Jeigu aš kada nors stebuklingai pastosiu,tai irgi būsiu priskirta prie atsipalaidavusių,nes apie mano dabartinę veiklą nežino visiškai niekas,tik aš,vyras,ir gydytojai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sweikutes 4u.gif esu jusu likimo drauge,ilga laika wis ka nors pasiziurineju pasiskaitineju,ir wis nenusprendziau kur man apsistoti ax.gif kadangi,siuo metu nera daroma kazkas tokio kad pasisektu man pastoti,o cia merginos tai wiena tai kita jau daro.todel nusprendziau parasyt cia,tikiuosi priimsit,ir patarsit ka nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausen @ 2007 08 10, 14:17)
Sweikutes 4u.gif esu jusu likimo drauge,ilga laika wis ka nors pasiziurineju pasiskaitineju,ir wis nenusprendziau kur man apsistoti ax.gif kadangi,siuo metu nera daroma kazkas tokio kad pasisektu man pastoti,o cia merginos tai wiena tai kita jau daro.todel nusprendziau parasyt cia,tikiuosi priimsit,ir patarsit ka nors blush2.gif

cia tikrai rasi patarimu,o kokios problemytes pas jus? blush2.gif
Atsakyti