sorry,kad isikisiu,bet as is supermamos turbut negaleciau issiregistruoti

lankausi cia po kelis kartus per diena,aisku,as tiek daug nepatyriau,kaip Leta,man darys "tik" 3IUI...laukiu jo,bet nebijau taip,kaip bijojau tu dvieju buvusiu ir manau,kad bus lengviau net nesekmes atveju...as irgi liudziu,kai kazkam is mergaiciu nepasiseka ir dziaugiuosi kiekviene jusu sekme,kaip kad dziaugciausi del savo sekmes...visosjus cia esancios man suteikiat stiprybes,o jusu atkaklus siekimas tikslo neleidzia sustot ir man...dabar zinau,ko man truko,kai po kiekvieno nepasisekusio IUI zliumdavau po kelias valandas...o sunkiausia budavo tai,kad niekas manes nesuprasdavo ir negaledavo paguost taip kaip jus galit,nes jie to NEPATYRE...ir niekas to nesupras,as net savo mamai kazkada verkdama parasiau zinute,pasakyt jai buvo sunku,kad ji nors ir mano mama,bet jai to nebuvo ir ji manes negali suprasti,ji svajojo apie vaikucius ir jos svajones pildesi,o manosios dar stovi vietoje,nors atiduociau bet ka,kad jos taptu realybe...ir kai kas bando man sakyt,kad IUI ir IVF tik pinigu ir sveikatos svaistymas,atsakau,jog nieko nedarydama as isproteciau,beje,kol cia nebuvau prisiregistravusi,tai sakiau,jog IVF niekada nedarysiu,nes per brangu ir mazai sansu pastot,isvaziavau i uzsieni uzsidirbt butui ir dar keliems IUI,bet radau SUPERMAMA ir mano planai pasimirso,dabar susiplanavau vaziuot savo 3IUI,veliau,jei reikes,darysiu ir likusiasIUI ir IVF,viska,ka reikes,kad sulaukciau savo stebuklo,kaip jus jo sulaukiat,tik labai tikedamos ir eidamos i prieki ir nesekmes atveju zinau,kad turiu JUS,kad galiu cia issikalbet ir pasiguosti,to man labiausiai truko,ACIU jums,kad esat