Įkraunama...
Įkraunama...

Kertelė mūsų sieloms...

Saule3, manau tai geras ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2007 07 29, 19:13)
turbut dauguma, kurie neturi vaikų turi kokį nors gyvūną.. Jį mylį, globoja....
Man teko "laimė" pamatyt, kaip atimama gyvybė.....
....mb turėjo nuvežt savo tėvus į laidotuves, o aš su jo sesers dukra likom prižiūrėt ūkį...Na ūkis neddelis tai susitvarkėm.....    ta vat, ramiai sau sėdim žiūrim serialą kažkokį, staiga pralekia kažkokai mašina ( pro langą keliukas matosi) ir netrukus įlekia į trobą kažkoks diedas... aš persigandus visa, nu nesmagu, gi ne savo troboj esi, paklausė ar netrūksta šunų.. pažiūrėjau, abu savo vietoj, sakau ne... tai jis apsisuko ir nuėjo link mašinos.... Žiūriu.,kad jis nuo to keliuko į pievą įvairavo (priešais namo langus), išlipęs  išsitraukė medžioklinį šautuvą... staiga šūvis.... aš apmirus stovėjau prie lango... nenorėjau patikėt kad ėmė ir nušovė šunį.... taip paprastai.... aišku, savotiškai užpsichavau tai ir dukterėčia pradėjo psichuot...
kiek vėliau, ėjom pavedžiot šunis, ko gero bobiško smalsumo vedama ėjau žiūrėti ar tikrai nušovė.. o gal ne.. Deja, taip..... Gražus šuva, toks juodas su rudu atspalviu.... gulėjo ant šono prasižiojęs o pro snukį kraujas su seilėm išsilejęs....
gan ilgai dvejojau eit užkast, ar palikt taip kaip yra....
vis dėl to ėjau... vienuoliktą valandą vakaro.... pavedžiojau dar kartą šunis, pasiemiau "šiupelį" iš daržnės ir nuėjau.... Dabar suprantu tėtį, ką jis turėjo išgyvent, kai kasė duobę savam šuniui... o aš kasiau duobę kažkieno šunėkui.... žiauriai sunku buvo, juk aš miestėtė, nepratus kastuvu mosikuot...... kiek sugebėjau tiek iškasiau duobę...  ko gero sunkiausia buvo tą šunį įritinti į duobę, atsiprašinėjau, meldžiaus ir keikiau Dievą.... aišku, iš  manęs duobaksė prasta, bet kiek sugebėjau tiek... žinot, tas vaizdas kai pradėjau mest žemes ant to šuns ir iš po žemių krūvos matėsi jo snukis išsikišęs.... nu siaubo filmas.... šiaip ne taip kaukdama "palaidojau" nabagą ir ėjau atgalios..... visa tai nieko palyginus su tuo kaip po to pasijutau....  man grįžus į kiemą ( šunys aplojo mane kaip svetimą, nors turėjo pažint iš tokio atstumo), vienas šunėkas iškart į būdą, o kitas lyg norėjo dėmėsio, bet užteko ištiest ranką kuria čiupinėjau mirusį šunį, iškart apsisuko ir nulindo kuo toliau...  ir abu inkštė taip gailai....o aš stovėjau kaip kokia mulkė, lyg būčiau nužudžius tą šunėką......
jau kažkiek atsigavau, ir kažkiek guodžiu save kad tik aš temačiau..... o įsivaizduokit jei mažas vaikas būtų matęs kaip nušaunamas šuo? Kaip su vyru liūdnai pajuokavom, aiškini vaikui kad reikia mylėt gyvūnus, negalima jų skriaust o kažkas ima ir nušauna po langais kone.... ar norėtumėt tai pamatyt? ar kad jūsų vaikas tai pamatytų?

Siaubas verysad.gif
Atsakyti
man dabar taip š... ant širdies....
o čia dar prisiminimus sukėlė.... blush2.gif

cray.gif

Atsakyti
Speranza, neliūdėk labai.... gyvenimas dryžuotas, tik juodos juostos platesnės verysad.gif
Reiks pagerti greitu metu friends.gif alc.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 07 15, 13:34)
Speranza, neliūdėk labai.... gyvenimas dryžuotas, tik juodos juostos platesnės  verysad.gif
Reiks pagerti greitu metu  friends.gif  alc.gif  ax.gif

nu ką aš daryčiau be Tavęs blush2.gif
labai tikiuos, kad ta juoda juosta greitu laiku pavirs jei ne į baltą, tai nors į šviesiai pilką rolleyes.gif

Atsakyti
Gryztu i savo kiema ax.gif Nakvisa parvijo
Kaip bebutu liudna, jauciu, tuoj turesiu rinktis - vyra ar svajone nestuke.gif
Noreciau jusu nuomoniu ar patarimu 4u.gif
Kartu men beveik 4m,gyvenam nesusituoke, abiem tai antras bandymas rasti laime.
Dabar situacija tokia, kad yra vyriskos vaisingumo problemos ir belieka tik bandyti IVF ir gal su ICSI. Aisku, suprantat, kaip noriu vaikelio, pavargau laukti, kenteti, esu bet kam pasiryzusi, be to jau 30m perkopiau. Beda tame, kad jis nenori taip bandyti pradeti vaikeli ir atsisako pradeti taupyti tam pinigelius... Tai turi buti abieju bendras tikslo siekimas. Viena as siam lauke ne karys. Jis turi vaika is pirmos santuokos, tai gal del to tas vaikelio troskimas nera toks, kad galetu per ugni ir vandeni eiti g.gif
Siaip gyvenime, kaip ir kiekvienoj seimoj, visko buna - ir dziugiu ir liudnu akimirku. Bet kuo toliau tuo itampa del tos problemos dideja, barniai ir blogos nuotaikos dazneja. Ne karta diskutavom apie tai, kaip toliau gyventi, tai jis siulo likti tik draugais, kad as galeciau sutikti kita, su kurio buciau laiminga ir gal naturaliai susilaukciau vaiku... Jis gana ambicingas, tik daznai jo kalbos ir lieka kalbomis ir matosi, kad niekur jis kraustytis nesiruosia
Sunkiausia, kad ir kaip bebutu, as ji myliu ir jis neabejingas, bet tokioj savigrauzoj ir liudesy jau per sunku gyventi...
Tai ir nebezinau, ka pasirinkti - ar gyventi su tokiu vyru, koki turiu, ir bandyti laidoti vilti, kad kada susilauksim vaikelio ar bandyti paciai deti taska ir leistis i nezinomybe - gal kada kazkur sutiksiu kita, su kuriuo gal susilauksim vaiku
Tai tiek... ax.gif
Istikruju, tai pavargau saves gaileti, stoveti vietoj, noriu kazka daryti, tik niekaip neisirenku ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 15, 16:51)
Gryztu i savo kiema ax.gif  Nakvisa parvijo
Kaip bebutu liudna, jauciu, tuoj turesiu rinktis - vyra ar svajone  nestuke.gif
Noreciau jusu nuomoniu ar patarimu  4u.gif
Kartu men beveik 4m,gyvenam nesusituoke, abiem tai antras bandymas rasti laime.
Dabar situacija tokia, kad yra vyriskos vaisingumo problemos ir belieka tik bandyti IVF ir gal su ICSI. Aisku, suprantat, kaip noriu vaikelio, pavargau laukti, kenteti, esu bet kam pasiryzusi, be to jau 30m perkopiau. Beda tame, kad jis nenori taip bandyti pradeti vaikeli ir atsisako pradeti taupyti tam pinigelius... Tai turi buti abieju bendras tikslo siekimas. Viena as siam lauke ne karys. Jis turi vaika is pirmos santuokos, tai gal del to tas vaikelio troskimas nera toks, kad galetu per ugni ir vandeni eiti  g.gif
Siaip gyvenime, kaip ir kiekvienoj seimoj, visko buna - ir dziugiu ir liudnu akimirku. Bet kuo toliau tuo itampa del tos problemos dideja, barniai ir blogos nuotaikos dazneja. Ne karta diskutavom apie tai, kaip toliau gyventi, tai jis siulo likti tik draugais, kad as galeciau sutikti kita, su kurio buciau laiminga ir gal naturaliai susilaukciau vaiku... Jis gana ambicingas, tik daznai jo kalbos ir lieka kalbomis ir matosi, kad niekur jis kraustytis nesiruosia
Sunkiausia, kad ir kaip bebutu, as ji myliu ir jis neabejingas, bet tokioj savigrauzoj ir liudesy jau per sunku gyventi...
Tai ir nebezinau, ka pasirinkti - ar gyventi su tokiu vyru, koki turiu, ir bandyti laidoti vilti, kad kada susilauksim vaikelio ar bandyti paciai deti taska ir leistis i nezinomybe - gal kada kazkur sutiksiu kita, su kuriuo gal susilauksim vaiku
Tai tiek...  ax.gif
Istikruju, tai pavargau saves gaileti, stoveti vietoj, noriu kazka daryti, tik niekaip neisirenku ka doh.gif

Aš tai bloga patarėja, bet man vyrai lieka vyrais, o va galimybė susilaukti vaiko yra tik kartą gyvenime, kad paskui nebūtų vėlu tiems vaikams ir netektų gailėtis. Ir pati labai bijočiau atsidurti tokioj situacijoj kai ne duok dieve tektų visvien skirtis su vyru dėl tam tikrų ar kitų priežasčių kaip dažnai būna, o aš taip ir likčiau ir be vaikų ir be vyro verysad.gif Deja už ateitį nei vienas negarantuotas. Nesupykit už mano nuomonę kam ji nepriimtina.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 15, 15:51)
Gryztu i savo kiema ax.gif  Nakvisa parvijo<...>

Aš neparvijau, tik ten nemaža dalis kvaksinčių vištų, kurios įsitikinusios, kad jau DA - tai 100 % garantija, kad nieščia.
Pasikartosiu (atsiprašau, kad dabar bus labai grubiai ir labai piktai) - imčiau diedą už kiaušų, užknisa, kai pradeda myžčioti ir trydalioti vidury kelio. Neturi pinigų - tegul pradeda kas mėnesį į bendrą sąskaitą pervedinėti pinigus. Po 100 litų tikrai nenubiednės, mažiau pragers. Nenori taupyti, per sunku - tegul ima paskolą. Siūlo likti draugais - tegul kraustosi nahrien, tavo naujam draugui reikės vietos, o be to jei tai bus ir tėvelis, tai jis tuo labiau maišys.

Galbūt, kai pasakysi, jam kelis galimus variantus, pradės mastyti, o ne sysioti į batą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 15, 17:06)
Aš neparvijau, tik ten nemaža dalis kvaksinčių vištų, kurios įsitikinusios, kad jau DA - tai 100 % garantija, kad nieščia.
Pasikartosiu (atsiprašau, kad dabar bus labai grubiai ir labai piktai) - imčiau diedą už kiaušų, užknisa, kai pradeda myžčioti ir trydalioti vidury kelio. Neturi pinigų - tegul pradeda kas mėnesį į bendrą sąskaitą pervedinėti pinigus. Po 100 litų tikrai nenubiednės, mažiau pragers. Nenori taupyti, per sunku - tegul ima paskolą. Siūlo likti draugais - tegul kraustosi nahrien, tavo naujam draugui reikės vietos, o be to jei tai bus ir tėvelis, tai jis tuo labiau maišys.

Galbūt, kai pasakysi, jam kelis galimus variantus, pradės mastyti, o ne sysioti į batą?  g.gif

bigsmile.gif Va kad man taip ivaldzius tokia griezta kalba ir viska isrezus, tai jauciu deciau as ji i vieta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2008 07 15, 17:00)
Aš tai bloga patarėja, bet man vyrai lieka vyrais, o va galimybė susilaukti vaiko yra tik kartą gyvenime, kad paskui nebūtų vėlu tiems vaikams ir netektų gailėtis. Ir pati labai bijočiau atsidurti tokioj situacijoj kai ne duok dieve tektų visvien skirtis su vyru dėl tam tikrų ar kitų priežasčių kaip dažnai būna, o aš taip ir likčiau ir be vaikų ir be vyro  verysad.gif Deja už ateitį nei vienas negarantuotas. Nesupykit už mano nuomonę kam ji nepriimtina.

4u.gif Kiekviena nuomone kazkuom naudinga.
Turbut tas ir vercia mane kazka galvoti ir daryti, kad viena diena gali ma likti bisai be nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 15, 16:12)
bigsmile.gif Va kad man taip ivaldzius tokia griezta kalba ir viska isrezus, tai jauciu deciau as ji i vieta smile.gif

Galiu pamokyt smile.gif
Pirma susirašai monologą, po to susirašai (pažinodamą jį) galimus argumentus "prieš". Atstistoji prieš veidrodį ir treniruojies - veido išraišką, intonaciją, kūno judesius, akių žvilgsnį. O po to kokį vakarą iš anksto informuoji, kad turėsite rimtą pakolbį, kad reikia galų gale kažkokius judesius daryti.
4u.gif
Atsakyti
Oi, Nakviša, pralinksminai biggrin.gif
Aš dabar tokiuose pačiuose apmąstymuose, kaip ir Relaks g.gif Ot, didžiausia problema pačiai su savim susitarti doh.gif Iš šalies viskas daug aiškiau atrodo biggrin.gif
Bet stengiuosi neprarasti jumoro jausmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 07 15, 16:24)
Oi, Nakviša, pralinksminai  biggrin.gif

Aš piktas, bet ne todėl, kad mano vardas Keksas, todėl, kad aš patelė... Kai taip tai:"Keksas, Keksas.." O patys..

QUOTE(Pelargonija @ 2008 07 15, 16:24)
Aš dabar tokiuose pačiuose apmąstymuose, kaip ir Relaks  g.gif Ot, didžiausia problema pačiai su savim susitarti  doh.gif Iš šalies viskas daug aiškiau atrodo  biggrin.gif
Bet stengiuosi neprarasti jumoro jausmo  biggrin.gif

Realiai aš visada tikiuosi, kad pas juos gal įsijungs tam tikras tubleris, kuris atsakingas už smegenų veiklą ir pradės galvoti ką jie daro. Na negali gi būti tokie beviltiški suobriai. Nesilaiko kažkokių teologinių dogmų, kas jiems neleidžia atlikti DA. Šiaip gi - užsisipyrė kaip ilgaausiai gyviai ir stovi. g.gif
Atsakyti