QUOTE(Apvalute @ 2007 07 18, 12:42)
maciau, kad yra ir Gosh firmos makiazo baze,bet ji kaip zele- bespalve. Nzn, ka ji gali uzmaskuoti.
sveikutes, gosh baze, kaip zele, ji yra silikonine, o silikonine baze tinka daugiau brandziai odai, nes ji islygina veido oda, paslepia rauksleles ar duobutes. bet va mano drauge ja naudoja, tai labai graziai atrodo pudra ant sios bazes, o pas ja randeliu nuo spuogeliu yra, tai labai gerai paslepia. ir veidukas toks svarus ir lygus atrodo.as irgi jau ja susigundziau, bet dar nenusipirkau
Papildyta:
as va turiu sla naturalia baze.tai nepasakyciau, kad ji man labai patiktu, as ja naudoju pries darant kam nors makiaza( gal reiktu ir ant saves isbandyt). ji su ruzavu atspalviu, ji tik sudrekina vaida,nes veido oda turi gauti pakankamai dregmes, kad pudra ant odos graziai gultu ir atrodytu.
turejau kazkada sla zalia baze, ji reikalinga paslepti veido kapiliarus, spuogelius, demeles(ji uzmaskuoja raudona spalva), bet su ja reikia labai atsargiai, nes jei per daug uztepsi, net ir per pudra matysis zalias atspalvis
Papildyta:
as maciau kelios merginos snekejo, apie biria pudra tepama vietoj seseliu pagrindo..
as ir pati taip darau, nes man tas seseliu pagrindas subega i rauksles ir sunkiai seseliai tepasi. tai as teik birios pudros patepu ir seseliai ilgiau laikosi ir geiau tepasi, retusuojasi. ir blakstienom i nauda, nes labai gerai papudruoti blakstienas ir jas padazyti tusu, nes tada jos atrodo tankesnes.
pavyzdziui vakar as pasidaziau seseliais pries tai papudravusi, ir ka jus manot, lauke taip karsta, as namo gryzau visa slaput slaputele, o makiazas, nei kiek nenukentejo...
atleiskit kad uzvedziau sia tema, ne toj vietoj