Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Murano

QUOTE(Lenaa @ 2007 08 20, 23:04)
As tai manau, kad pacukai labiau megsta visokias ale sportines masinas, nes su dzipu tai nelabai ir pasidraskysi  smile.gif

draskosi, draskosi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 08 20, 12:05)
nu tai aisku  lotuliukas.gif , kad tik proto butu, sedant uz vairo  biggrin.gif

sitas galioja tiek dzipu,tiek golfu,tiek sportiniu,tiek traktoriu vairuotojam biggrin.gif mirksiukas.gif

Forume taip ir neatsirado kas turetu Murano ir galetu naudingai pasisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 19, 08:31)
Ne, tikrai nejauciu Murano antipatijos smile.gif Klaidingas ispudis. Tiesiog po poros valandu praleistu prie jo vairo, galiu ji palyginti su kitais parketiniais SUV, pagrindiniais konkurentais. O is to pareina nuomone, kad Murano be isskirtines isvaizdos neturi nieko tokio ypatingo. Tik tiek smile.gif

Tiesiai sviesiai sakant, man svarbiausia vairavimo malonumas. O situo punktu Murano nepasizymi. Tiek variatorius, tiek elgesys ant kelio neblizga. Subaru B9 Tribeca, Infinity FX45 ar BMW  X5 tikrai malonesni vairuoti. Taciau ne visiems reikia to, ko reikia man is masinos. Taigi, skonio reikalas.

tai gal geriau fx 35 lygink su murano, o ne 45.45 automatiskai geriau traukia ir malonesnis vaziavimas. vien kaiip riaumoja kai pagazuoji wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2007 08 23, 15:51)
sitas galioja tiek dzipu,tiek golfu,tiek sportiniu,tiek traktoriu vairuotojam biggrin.gif  mirksiukas.gif

Forume taip ir neatsirado kas turetu Murano ir galetu naudingai pasisakyt doh.gif

atsirado atsirado...
galiu pasakyti, kad manes ta gili panele nebezavi (infiniti grazesne ir apskritai infiniti salonas labiau vykes), vaziuokle irgi (jau uzsikabinau uz Lexus RX 330), deze per nepilnus metus jau subirejus buvo, kompu prisatyta ant kiekvieno mygtuko ir pan. zodziu, kai uzluzta tai uzluzta.
is isores grazi, vidus pas mane irgi "ryza" oda. siaip neblogai atrodo, bet...
na X5 neimciau vien del modelio ir naujas modelis neypatingas, infinity man per kieta ir "per sportine", tribecos nzn. kopiu aukstyn :0 ir zvalgausi i lexusa arba porsa. wub.gif
Atsakyti
as taip pat vazineju murano. man ji labai labai. ir taskas. manau skonio reikalas. jei ja rupiniesi,priziuri,tai nei barska,nei tarska. antrus metus vazineju-kol kas jokiu problemu neturiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaukseliss @ 2007 08 26, 12:40)
as taip pat vazineju murano. man ji labai labai. ir taskas. manau skonio reikalas. jei ja rupiniesi,priziuri,tai nei barska,nei tarska. antrus metus vazineju-kol kas jokiu problemu neturiu.  smile.gif

na as irgi rupinausi kaip priklauso, bet.... matyt man nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(Orebi @ 2007 08 27, 15:22)
na as irgi rupinausi kaip priklauso, bet.... matyt man nepasiseke.

tada labai gaila... doh.gif
beje,vyras turi lexus rx,gal ir nieko,bet viduje labai skurdi...bet kaip ir sakiau,skonio reikalas-vienam vieno reikia,kitam kito.. ax.gif
sekmes renkantis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orebi @ 2007 08 23, 19:55)
tai gal geriau fx 35 lygink su murano, o ne 45.45 automatiskai geriau traukia ir malonesnis vaziavimas. vien kaiip riaumoja kai pagazuoji wub.gif
Papildyta:

atsirado atsirado...
galiu pasakyti, kad manes ta gili panele nebezavi (infiniti grazesne ir apskritai infiniti salonas labiau vykes), vaziuokle irgi (jau uzsikabinau uz Lexus RX 330), deze per nepilnus metus jau subirejus buvo, kompu prisatyta ant kiekvieno mygtuko ir pan. zodziu, kai uzluzta tai uzluzta.
is isores grazi, vidus pas mane irgi "ryza" oda. siaip neblogai atrodo, bet...
na X5 neimciau vien del modelio ir naujas modelis neypatingas, infinity man per kieta ir "per sportine", tribecos nzn. kopiu aukstyn :0 ir zvalgausi i lexusa arba porsa. wub.gif

QUOTE(aaukseliss @ 2007 08 26, 12:40)
as taip pat vazineju murano. man ji labai labai. ir taskas. manau skonio reikalas. jei ja rupiniesi,priziuri,tai nei barska,nei tarska. antrus metus vazineju-kol kas jokiu problemu neturiu.  smile.gif

Labai smagu matyt kad atsirado zmoniu,kurie zino apie ka kalba thumbup.gif

Gal isduosit kur savuosius pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 28, 18:37)
Labai smagu matyt kad atsirado zmoniu,kurie zino apie ka kalba thumbup.gif

as pirkau pas gera drauga,buvau prasius kad tokio paieskotu,kokio noriu,na zinai-spalva,oda ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 28, 17:37)

o kur galima masina nusipirkti lotuliukas.gif , jei ne salonuose, turguose (situ gal nebus)
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 08 29, 11:08)
o kur galima masina nusipirkti  lotuliukas.gif , jei ne salonuose, turguose (situ gal nebus)

Tamsta tik tiek zinote? biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi galvojame pirkti murana ax.gif grazios masinytes, ir nerizikos masina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 29, 17:33)
Tamsta tik tiek zinote? biggrin.gif

Ponicka, as jums pavardinau kelis budus, kur galima nusipirkti tongue.gif , na jei zmones nezino, kur siais laikais masinas galima nuspirkti user posted image , nieko negaliu padeti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 29 rugpjūčio 2007 - 21:36