Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Murano

QUOTE(Malena @ 2007 12 31, 13:00)
Del Mercedes sutinku,nelabai domiuosi senesniais auto drinks_cheers.gif
O Pathfinder tau dzipas?

Taip uztikrintai pasakei kad Mercedes tik neseniai dzipa isleido, tai pagalvojau jog domiesi biggrin.gif
O Pathfinder Nissan tinklapyje pristatomas kaip SUV, nors galima isigyt ir of-road komplektacija.
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2007 12 31, 14:24)
Net nesistengiu galvoti,pasitikiu tais ,kurie nusimano mirksiukas.gif

Pirma sakinio dalis geriausia lotuliukas.gif
QUOTE(Violetikas @ 2007 12 31, 14:32)
Taip uztikrintai pasakei kad Mercedes tik neseniai dzipa isleido, tai pagalvojau jog domiesi biggrin.gif
O Pathfinder Nissan tinklapyje pristatomas kaip SUV, nors galima isigyt ir of-road komplektacija.

O kaip tu manai?
Beje kokia tavo nuomone apie Nissan Murano kuom patinka kuom ne?
Atsakyti
Tiesa pasakius,man visiskai nusispjaut,kas geresnis,galingesnis ar koks nors.As isedu ir is tasko A vaziuoju i taska B,o visa kita,visus techninius nesklandumus uz mane issprendzia auto servisas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 31, 13:37)
Pirma sakinio dalis geriausia lotuliukas.gif
O kaip tu manai?
Beje kokia tavo nuomone apie Nissan Murano kuom patinka kuom ne?

As Murano tik macius, tai negaliu pasakyt kuo jis man patinka smile.gif Grazus ir tiek.
Sesuo turi, tai sake geras, rudeni i bagazine daug maisu su lapais telpa lotuliukas.gif Siaip dziaugiasi, kad isigijo kol kas. Tik jie ne Lietuvoj, tai man neteko juo pavazinet.
Atsakyti
Va va ta panele man ir nepatinka juk sededama uz vairo ja pirmiausia ir matai. Na sory man tai salono viena is svarbiausiu daliu. biggrin.gif O del dzipo nu tai ale dzipas nu o kaip kitaip juk mum moterim tokie ale dzipai patinka. biggrin.gif Na bent man
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2007 12 31, 14:57)
Tiesa pasakius,man visiskai nusispjaut,kas geresnis,galingesnis ar koks nors.As isedu ir is tasko A vaziuoju i taska B,o visa kita,visus techninius nesklandumus uz mane issprendzia auto servisas mirksiukas.gif

Viespatie uzvesdama sia tema tikrai nemaniau kad tokiu kvaileliu ateis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 04, 17:56)

Nu,brangioji,gal ramiau truputi su ta kvailele?As jusu taip nevadinu.Nors juokas ima,kai moteris apsimeta nusimananti apie auto ir irodineja,kad jos Murano yra pati sustriausia masina.Tai kam ta tema kuret,jei vis tiek viena nuomone jusu,kita neteisinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 01 04, 20:57)
Nu,brangioji,gal ramiau truputi su ta kvailele?As jusu taip nevadinu.Nors juokas ima,kai moteris apsimeta nusimananti apie auto ir irodineja,kad jos Murano yra pati sustriausia masina.Tai kam ta tema kuret,jei vis tiek viena nuomone jusu,kita neteisinga blink.gif

Nei irodineju kad nusimanau nei kad pati sustriausia tongue.gif Atidariau tam kad ateitu cia zmones kurie turi tuos automobiliukas ir pasipasakotu su kokiom problemom susidure,kaip jas sprendzia ir t.t. Taip pat idomu skirtumai tarp skirtingu metu modeliu,kas patobulejo ir t.t. Tikrai laukiu ismananciu vyru ir moteru sioje temoje ir turetu ka pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 04, 17:56)

atsiprasau, bet nesusilaikiau

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 08, 11:03)
atsiprasau, bet nesusilaikiau

laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Prasau prasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 18, 07:47)
Nesusipratimai - pavaru deze/variatorius, interjero medziagu kokybe.

QUOTE(superDEDE @ 2007 07 18, 22:04)
Nieko blogo nesidaro smile.gif Tik medziagos gana pigios panaudotos. Ergonomika irgi ne stebuklas pasirode.

QUOTE(superDEDE @ 2007 07 19, 08:31)
Ne, tikrai nejauciu Murano antipatijos smile.gif Klaidingas ispudis. Tiesiog po poros valandu praleistu prie jo vairo, galiu ji palyginti su kitais parketiniais SUV, pagrindiniais konkurentais. O is to pareina nuomone, kad Murano be isskirtines isvaizdos neturi nieko tokio ypatingo. Tik tiek smile.gif

Tiesiai sviesiai sakant, man svarbiausia vairavimo malonumas. O situo punktu Murano nepasizymi. Tiek variatorius, tiek elgesys ant kelio neblizga. Subaru B9 Tribeca, Infinity FX45 ar BMW  X5 tikrai malonesni vairuoti. Taciau ne visiems reikia to, ko reikia man is masinos. Taigi, skonio reikalas.

QUOTE(alfa159 @ 2007 07 19, 13:40)
X5 tai grozis, tiek is vidaus, tiek is isores. Kol kas nesu maciusi didesnio grozio ir gerio nei BMW X5. Stabilumas neuzkliuvo. Svajoju, kai daug daug dirbsiu dirbsiu ir uzsidirbsiu, iplauksiu i BMW salona ir paprasysiu man ji supakuoti...

O Murano yra Murano. Pirma, jis gi kainuoja 100 000 maziau n ei X5, tai gal nereiketu ir lyginti. O kaip masina uz 150 000 - buna ir geriau. Isore tai dar dar (nors manes ta blesiankia priekine neikvepia). O salonui pataupyta, matosi.

Nereikia masinos pirkti vien del isores, juk pats vaziuoji tai viduje. Jei vidus nuobodus ir skurdus, tai tikrai negerai.

Visiems pritariu. Kažkada teko rinktis. Vienas variantų buvo Murano, nes kaip ir Malena, susižavėjau jo inovatorišku dizainu ir t.t. Bet kai sėdau pravažiuoti testinio važiavimo nusivyliau. Viduj kvepia senove, uaziku. Langai maži, toks jausmas, kad sėdi daržinėj. Trūksta paprasčiausios erdvės, gaivos, šviesos. Per apvalumus nejauti gabaritų, tą pačią bėda turi Infinity. Greičiau važiuojant prasta garso izoliacija. Per aukšta kaina tokiam mašiniukui, be to jo nuvertėjimas yra labai didelis. Iš salono neverta pirkti. V.ž. susižavėjimas nuslūgo ir pasirinkau kitą variantą.
Atsakyti
MURANO- PARKETINIS dzipas...vazinejam ir vargo nematom... rolleyes.gif
Atsakyti