Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(Miltė @ 2007 12 18, 15:02)
Pradėjau lankytis pas gyd. Galvosienę. labai patiko, viską nuodugniai papasakoja, išaiškina thumbup.gif

Super gydytoja!!!

Kur eini?
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 12 18, 17:32)
Super gydytoja!!!

Kur eini?

į Salviją. o galimą gal į ligoninę pas ją? g.gif
Atsakyti
Daug kas giria Konciutę, aš pas ją ėjau, bet užmušdavo šaltas bendravimas. Prieš keletą meų perėjau pas Valickienę toj pačios Kuncų ambulatorijoj, tai visada einu drąsiai, paaiškina kas ir kaip. Tik kainos ten, žinoma, ne pačios draugiškiausios.
Atsakyti
Tai norit pasakyti, kad III poliklinikoi geriau nesikreipti del nestumo prieziuros... pries kelis metus kai buvau ten pas tokia žavoronkova, tai man visai nieko pasirode. Moteris amziuje maloni. Na nzn ir is vis, kur man geriau kreiptis nes jau laikas pradeti sekti. verysad.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą lankiausi pas Chadarcevą doh.gif. Na, jeigu gydytoją negali nustatyti ar sėdi ar apsivertęs vaikas, tai aš nežinau tada. Visalaiką sakydavo, kad guli teisingai, o kai kitą dieną nuvažiavau Į GN, tai man ir pasakė, kad sėdi. Pilvelio gyventojas buvo ramus, tai stsisėsti nu nekaip negalėjo. schmoll.gif
Dabar pasirinkau Janušą. Kol kas esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(saule5 @ 2007 12 01, 16:41)
Gal kas operavosi pas gyd. V.Diržauską? Kiek girdėti, tai kalbos eina, kad jis specas. Gal galėtumėt apie jį parašyti savo nuomonę, nes man pas jį nusimato miomos operacija. Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Pats geriausias ginekologas is visu mano turetu (buvo berods 7 rolleyes.gif ).. Ne tik tikru tikriausias specas cool.gif, bet ir labai malonus zmogus. Pries 1,5 mėn. jis man operavo makšties cista. Viskas praejo sklandziai, be jokio streso ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsistojau ties III poliklinika, paskyre man Elena Pauliukovich, liuks daktare, jinai berods dar ir Kuncu dirba, kaip supratau is forumo, skirtumas tas, kad visi tyrimai nemokamai man kolkas smile.gif
Atsakyti
Ką manote apie šitas gines Audronė Šiaulienė, Nijolė Keidūnaitė
Atsakyti
keidūnaitė paliko žiežulos įspūdį. nuėjau med. apžiūrą dėl vairuotojo pažymėjimo. sakau, man tik parašiuko (labai nenorėjau ant samalioto lipti). privertė, bo būtų nepasirašiusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2008 01 10, 00:49)
Apsistojau ties III poliklinika, paskyre man Elena Pauliukovich, liuks daktare, jinai berods dar ir Kuncu dirba, kaip supratau is forumo, skirtumas tas, kad visi tyrimai nemokamai man kolkas smile.gif

Taip, ji Kuncu irgi dirba.

Lauksim tolimesniu tavo atsiliepimu apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2008 01 10, 00:49)

Labai maloni gydytoja.
Atsakyti
Ir as einu pas Pauliukovic,ir man ji visai thumbup.gif labai maloni,draugiska,visada paaiskina viska ir siaip rupinosi labai nestuke.gif visa nestuma pas ja eidavau,beto nestumas sunkus buvo 50%buvo tikimybe neisnesiuoti....Tai kartu,draugiskai viska nugaliejom.... thumbup.gif Siaip esu prirasita pas ja IIIpoliklinikoj,bet kokius 3-4kartus buvau pas ja ir kuncu.tai pinigelius paeme tik uz echo,o uz tepeneli ir nuotraukyte schmoll.gif sako,sito neirasisim biggrin.gif Nu vienu zodziu man ji patinka thumbup.gif
Papildyta:
ir dar teko pabendrauti su Dargene,kai gulejau su gresenciu prieslaikiniu gimdimu,tai ji irgi laaaaaabai gera ispudi paliko apie save 4u.gif O Satkus lotuliukas.gif malonus,kai dare echo,bet kai uzvare mane visa pilvota ant kedes.... doh.gif lotuliukas.gif tai ta akimirka pikau... blush2.gif pikau del to,kad viska puikiai mate per echo,bet vot vistiek uzvare ant kedes,o juk taip sunku uzsilipti su nestuke.gif ant jo.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti