QUOTE(Miltė @ 2007 12 18, 15:02)
Pradėjau lankytis pas gyd. Galvosienę. labai patiko, viską nuodugniai papasakoja, išaiškina 

Super gydytoja!!!
Kur eini?

. Na, jeigu gydytoją negali nustatyti ar sėdi ar apsivertęs vaikas, tai aš nežinau tada. Visalaiką sakydavo, kad guli teisingai, o kai kitą dieną nuvažiavau Į GN, tai man ir pasakė, kad sėdi. Pilvelio gyventojas buvo ramus, tai stsisėsti nu nekaip negalėjo.
. Na, jeigu gydytoją negali nustatyti ar sėdi ar apsivertęs vaikas, tai aš nežinau tada. Visalaiką sakydavo, kad guli teisingai, o kai kitą dieną nuvažiavau Į GN, tai man ir pasakė, kad sėdi. Pilvelio gyventojas buvo ramus, tai stsisėsti nu nekaip negalėjo.   

).. Ne tik tikru tikriausias specas
 ).. Ne tik tikru tikriausias specas  , bet ir labai malonus zmogus.  Pries 1,5 mėn. jis man operavo makšties cista. Viskas praejo sklandziai, be jokio streso ir pan.
, bet ir labai malonus zmogus.  Pries 1,5 mėn. jis man operavo makšties cista. Viskas praejo sklandziai, be jokio streso ir pan.  

labai maloni,draugiska,visada paaiskina viska ir siaip rupinosi labai
 labai maloni,draugiska,visada paaiskina viska ir siaip rupinosi labai  visa nestuma pas ja eidavau,beto nestumas sunkus buvo 50%buvo tikimybe neisnesiuoti....Tai kartu,draugiskai viska nugaliejom....
 visa nestuma pas ja eidavau,beto nestumas sunkus buvo 50%buvo tikimybe neisnesiuoti....Tai kartu,draugiskai viska nugaliejom....  Siaip esu prirasita pas ja IIIpoliklinikoj,bet kokius 3-4kartus buvau pas ja ir kuncu.tai pinigelius paeme tik uz echo,o uz tepeneli ir nuotraukyte
 Siaip esu prirasita pas ja IIIpoliklinikoj,bet kokius 3-4kartus buvau pas ja ir kuncu.tai pinigelius paeme tik uz echo,o uz tepeneli ir nuotraukyte  sako,sito neirasisim
 sako,sito neirasisim  Nu vienu zodziu man ji patinka
 Nu vienu zodziu man ji patinka 
 O Satkus
 O Satkus  malonus,kai dare echo,bet kai uzvare mane visa pilvota ant kedes....
 malonus,kai dare echo,bet kai uzvare mane visa pilvota ant kedes....  
   tai ta akimirka pikau...
 tai ta akimirka pikau...  pikau del to,kad viska puikiai mate per echo,bet vot vistiek uzvare ant kedes,o juk taip sunku uzsilipti su
 pikau del to,kad viska puikiai mate per echo,bet vot vistiek uzvare ant kedes,o juk taip sunku uzsilipti su  ant jo....
 ant jo....