Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

QUOTE(solo @ 2009 01 05, 17:30)
Vis ieškau geros (tiek specialistės, tiek kaip žmogaus), ne privačiai dirbančios ginės. Jūrinininkai man nepriklauso, ten ir su sintimu nerpiimtų. Prašau rekomendacijų  4u.gif  (nes visoj temoj šnekama apie privačias)  smile.gif


O kodel cia taip Jurininkai nepriima?
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte85 @ 2009 01 06, 11:47)
O kodel cia taip Jurininkai nepriima?

Nežinau, tiesiog mano šeimos gyd. visad duodavo siuntimą ir sakydavo bet kur, tik ne į jūrininkus, nes mums nepriklauso.
Atsakyti
as cia taip skaitineju ir vis neradau kokia gine rekomenduotumet po nestumo? as dabar nestuke.gif ir lankaus pas galvosiene GN tai suprantu, kad kai pagimdysiu ji manes jau nebepriims? o pas ka geriausiai butu eiti? ir dar kad nebutu privaciai? ax.gif
Atsakyti
Buvau susidurusi ir as su problema, kai pastojau ir neaisku, kur eiti, pas ka eiti. Pas gine profilaktiskai lankydavaus privaciai. Nestumas tokiu atveju kainuotu per daug, jei eini privaciai. Tai kai klinikoj patvirtino, kad laukiuos, paklause, ar turiu seimos gydytoja. Pasakiau, kad taip. Parase lapuka ir sako eik pas ji, pasakys, kokiu tyrimu reikia. Nuejau pas seimos gydytoja, kuri dirba 3 poliklinikoj, o ta man dar vos ne morala bande skaityti, ko privaciai eini, kam moki, gi ir mes turime. Sakau patinka ir einu. Pas ta gine noreciau ir ambulatorinej lankytis. Zodziu man siuntimo nedave, tyrimu nedave ir paliko "ant ledo". Dar kazka bande murmeti, kad joms uz nescias kazkas iskaiciuoja, tiksliai nesupratau. Ir dadejo, kad turesiu problemu... Nu zodziu, blaskiausi, kol galiausiai pazistami rekomendavo gera gine 3 poliklinikoj - A. Pauliukovic. Nutariau pabandyti. Aisku ispudis iejus i moteru auksta iskart kraupus, o ir zmoniu daug. Pralaukiau 2 valandas. Prieme. Ir tikrai patiko ir gydytoja, ir sesute. Malonios, rupestingos. Tuoj pat tyrimu siuntimus dave, viska isaiskino nuo iki, paeme i iskaita ir tik dabar dar dave siuntima pas seimos gydytoja, ale jei kokiu klausimu del vidaus ligu tureciau ir kad zinotu, kad laukiuos. Tai tikrai buvau suzaveta ir paliko gera ispudi. Dar bunant 8 sav. man truputi kraujo buvo pasirode ir iki to laiko nebuvau pas Pauliukovic ejusi, lankiausi pas Locaitiene. Tai Locaitiene padare echo, vaikiukui buvo viskas gerai, liepe tik ilsetis ir men. gale ateiti. Atejau pakartotinai, padare vel echo, viskas gerai, bet sako gimdos tonusas. Parase lapuka. As ji nunesiau dabar pas Pauliukovic, tai ji labai nusistebejo, kaip Locaitiene net magnio neisrase, kad gimda nors nakti pailsetu. Tai man kazkaip Locaitiene didelio pasitikejimo nebekelia, kazkaip abejingai ziuri. Ir apie vitaminus ji pasake mazdaug taip: jei nori gerk, jei nepykina. Pauliukovic kaip tik sake gerti, bet su pertraukom, kad organizmas per daug nepriprastu.
Tai va, dabar lankausi pas Pauliukovic ir tikrai jauciuosi patenkinta ir rami smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau jusu diskusijas. g.gif Tai va Chanele vitaminai geriami tik tada kai ko organizmui truksta, bereikalo ju nereik kist, jie maitiniesi normaliu subalansuotu maistu vitaminu daugiausiai ir nereikia, nebent kraujo tyrimai ka rodytu. Del Locaitienes, na nezinau, lankiausi vis savo nestuma, ne cento nemokejau, nes mano seimos gyd. rasydavo siuntima ir as pas ja eidavau i GN, nes kur buvo mano seimos gyd. ten dirbo viena ginekologe labai zinoma visoj kl. is Saviloviene taciau ji manes nepriieme, nors ir priklause, sako eik i GN(ta pati situacija, pirmas nestumas neziani kas ka ir t.t.)Be to isiunte i patologini skyriu, o kai nuvykau sako negalejo vitaminu israsyt butum pagulejusi namie ir praeitu. Gal norejo,kad pas ja privaciai lankyciausi.O Locaitienei net aciu nepasakiau kai lankiausi pas ja.Dabar net sirdy negera. Turejau bedu tai pas visus gyd. siunte ir nebuvo jokiu nesusipratimu. Ir kai truko vitaminu israse ir gelezies ir magnio. Dar i gimdyma atejo paziuret, nors vykau visiskai nesitarusi ir komplikaciju buvo, atejo 2gyd. ir 2akuseres, anestioziologas ir niekam ne cento nedaviau o padare viska iki galo, jug zmogaus nenumarins ir uz tave niekas nepagimdys. Per visa gimdymo laikotarpi gyd. buvo iejes 2 kartus, tai kam ir tartis. ax.gif
Dabar pati praejau akuserijos kursa tai gaudausi labiau. Ir per kita nestuma manes taip niekas nebevarines,ir eisiu tik i valstybine istaiga, kam moket tukstancius, jei ju prireiks auginat savo stebukleli. mirksiukas.gif Jei jauti sirdyje kad kazkas negerai,gali ir viena karta nueit privaciai,bet visa nestuma tirkai ne.
P.S.Cia mano asmenine nuomone.
Atsakyti
Del privataus lankymosi nestumo metu visiskai sutinku, kad per brangu. Tad pasirinkau valstybine istaiga su variantu, kad kai kils papildomu klausimu, nueisiu mokamai pas Locaitiene, kad isgirsti jos nuomone. smile.gif Pas ja privaciai lankydavausi. Galvoju, gal ir del gimdymo reiketu su ja sutarti, nes girdejau geru atsiliepimu. ax.gif Tik va dabar buvau suabejojusi ja, kai ji nedave magnio gerti, kai jo reikia. g.gif
O del vitaminu, tai ziema manau nelabai ju naturaliu yra, maximos vaisiuose ir darzovese daugiau chemijos, nei vitaminu ir organizmas, bent jau mano, po ziemos pastoviai buna nusilpes, prasideda persalimai, gripas ir t.t. Tai ziema zadu gerti vitaminus, o kai pavasari ir vasara atsiras sodo uogu ir vaisiu, tai vitaminu manau pilnai naturaliu uzteks smile.gif
Atsakyti
na taip kaip mergaites, pas ka geriausiai eiti neprivaciai jei nesilauki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2009 01 07, 08:27)
Nu zodziu, blaskiausi, kol galiausiai pazistami rekomendavo gera gine 3 poliklinikoj - A. Pauliukovic.


Gyd. Pauliukovič dirba ir Kuncų ambulatorijoje. Čia klausimas toms, kurios galvoja, kad privačiai geriau prižiūrės, tai kaip manot, ar pvz. gyd. Pauliukovič dirba praščiau 3 pol. negu Kuncų amb.? Manau, kad dirba vienodai. Aš pati pas ją sykį buvau nėštumo metu, kai Jočys atostogavo. Liuks gydytoja. Ir tyrimams davė siuntimus, ir kad nereiktų važiuot davė tlf. Nr., kad paskambinčiau dėl atsakymų. Beje, Jočiu irgi nesiskundžiu.

QUOTE(loonaxxx @ 2009 01 07, 09:15)
Tai va Chanele vitaminai geriami tik tada kai ko organizmui truksta, bereikalo ju nereik kist, jie maitiniesi normaliu subalansuotu maistu vitaminu daugiausiai ir nereikia, nebent kraujo tyrimai ka rodytu. Del Locaitienes, na nezinau, lankiausi vis savo nestuma, ne cento nemokejau, nes mano seimos gyd. rasydavo siuntima ir as pas ja eidavau i GN,


Aš nesu už besaikį vitaminų gėrimą, bet mano manymu, valgančių subalansuotą, sveiką ir t.t. maistą yra gal 1 proc. iš 100.
O dėl gyd. Locaitienės, eičiau pas ją tik tokiu atveju, jei ji bebūtų vienintelė gin. Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 01 07, 12:42)
na taip kaip mergaites, pas ka geriausiai eiti neprivaciai jei nesilauki?  ax.gif

Atrodo, kad rekomendacijų nelabai sulauksim ax.gif Tik anksčiau paminėta Gavrilova ir Pauliukevic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 07 sausio 2009 - 15:10
QUOTE(solo @ 2009 01 07, 15:06)
Atrodo, kad rekomendacijų nelabai sulauksim  ax.gif Tik anksčiau paminėta Gavrilova ir Pauliukevic.


reikia uzsirasyti kur nors biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 01 06, 15:33)
Nežinau, tiesiog mano šeimos gyd. visad duodavo siuntimą ir sakydavo bet kur, tik ne į jūrininkus, nes mums nepriklauso.

NA cia tai nesamone, is KLp miesto rajonu priima, tik siuntima tureti reikia, o cia...moterys is palangos, skuodo vaziuoja. Manau nueik i jurininkus ir bandyk kalbek.
Papildyta:
QUOTE(Apsimetele @ 2009 01 07, 20:48)
reikia uzsirasyti kur nors  biggrin.gif  thumbup.gif

Daug kas giria Salygiene, ji daugiau su nestukem dirba, Jurininkuose ambulatoriniam priima, kiek girdejau svelni, maloni gydoja, bet paciai pas ja neteko apsilankyt.
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2009 01 07, 20:25)
Daug kas giria Salygiene, ji daugiau su nestukem dirba, Jurininkuose ambulatoriniam priima, kiek girdejau svelni, maloni gydoja, bet paciai pas ja neteko apsilankyt.


aciu, turesiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti