QUOTE(kobryte1414 @ 2007 08 21, 12:37)
sveikos... kas dar lankotes pas gydytoja Galvosiene, Salvijos centre?
Daugiausia kartu esu lankiusis pas gyd.V.Galvosiene... - super gera gydytoja.
Kazkas anksciau forme buvo klauses - ar ji priziuri tik neshtukes, tai galiu atsakyt - kad as pas ja visada einu profilaktiksam pasitikrinimui.
Ji be galo svelni ir labai maloni daktare. Kalba zemiskom frazem , o ne daktaru kalba.
Paskutini savo patikrinima turejau pas dr. V.Milkintaite - zinot - suzavejo ji mane.
Zmogus kalba - trumpai ir aiskiai, risliai ir be jokiu meee... beee...
Ir kita karta eisiu pas ja.
( Esu megeja pakaitaliot... ) hehe
O kai paskaiciau apie viena daktariuka... Atrodo ( atsiprasau,jei apsmeisiu,bet kazkaip atpazinau pazistamas istorijas ,nes as ja maciau tik 1 karta bet istorijos pasirode pazistamos ) apie daktare Intiene ar Intaite.. ir jos stebuklingus vaistus.
Zinot ka - man ji prirase tu kazkokiu "stebuklingu" piliuliu ir milteliu - kuriuos galima rast tik spec vaistineje... uz 350lt!!! Bet ten jie tik papildai kazkokie buvo, o ne vaistai... ( Seimos planavimo centre ta vaistine buvo - na pries Vokieciu vaistine - tame pastate.)
Po menesio ji paskambina mano MAMAI, nes as isvaziavau is klp ir ja pasikviecia pas save ( tai kur cia atsiprasau konfidencialumas???? ) ir dar pasako nupirkt tiek pat tu vaistu,kuriu as turejau visa maisa... Mama persigandusi zinoma - su manim nepasikonsultavusi - nupirko...
Ir ka... - jie man nei padejo nei ka...
Daugiau net nenoriu matyt... Net girdet... jauciuosi paprasciausiai apgauta ir toki nesiojuos skausma ant sirdies-neapykanta,na, kad kazkas manim tiesiog pasinaudojo,pasinaudojo daktaru isgalvotomis ligomis. ( nes ji mamai pasake,kad pas mane yra vezio lasteliu!!!!!!) Paskui atejau po 3 menesiu ar po 1/2 metu pas Galvosiene - sako - ka tu cia prisigalvojai??? Tai kaip tu zmogau gali ramiai gyvent?
Labai atsiprasau jei apshmeiziau... Tiesiog papasakojau savo kailiu patirta istorija.
Daugiau tokiu daktareliu kaip Galvosiene ir Milkintaite.
Beja, Milkintaite galite rasti AVIMEDOJE.
Sekmes!