Mes jau po krikstynu. Buvo labai idomu ir smagu.Krikstotevai buvo labai patenkinti dovanelemis nuo krikstadukros. Sake, kad kiek krikstijo dar niekas nera dovanojes jiems dovaneliu. Tik vienas dalykas nuvyle[COLOR=red]MAXIMA tortas. Na net nezinau kaip pasakyti, isvaizda labai grazi, o skonis toks slykstus, kad ne tas zodis. Jau geriau paprastas batonas su medumi ar su uogiene. Dar gyvenime nebuvau valgiusi, daugiau tikrai neuzsakynesiu.
As maniau, kad tortus tokioms sventems ruosia skanius, nes daugiausia juk buna vaiku, nes juk jie labiausia tokiu dalyku troksta.( Na nezinau reikia skunda rasyti.)
O siaip svente esu labai patenkinta tikrai buvo nuostabu ir mazoji labai graziai atrode, ir labai smagu daug juoko buvo.
Papildyta:
[quote=ausrenas,2007 08 02, 23:42]
[quote=GRAŽINA25,2007 08 02, 23:31]
Mūsų Mažosios krikštynos pirmą rugpjūčio šeštadienį, tai laukiu su nekantrumu. Taip seniai pradejau ruostis, tik abejoju dėl maximos torto, nes tik ten patiko, jie dabar kepami dviejų aukštų. Nežinau kaip atrodys, bet jai ką neimsiu, nesiruošiu mokėti pinigų jai man kas nors nepatiks.
sveika,
ar kalbi apie tuos tortus maximoj kur taip ir vadinasi: krikstynu tortasmergaitei arba berniukui. vienas ruzavas, kitas zydras ir dvieju aukstu.
as kazkada ziurinejau tortus internete ir radau toki pati (man aktualu zydras). jau norejau atsispauzdint ir nuotrauka veszt pas Gulbiniene ar dar kur ir uzciokinau kad maximoj ju yra. labai apsidziaugiau, nes kazkaip nepasizymi graziais puosimais nei viena kepykla. tik kai uzklausiau pardaveju koks vidus ir ar galima pasirinkt koki nori, tai tokia nesamone sumale, kad likau nieko nesupratusi. tepasake, kad yra aprasymas prie torto (jis ten beje labai skurdus ale nuostabaus skonio tortas su sokolado... , zodziu nieko nesakantis). ir nuejo pakviest kitos pardavesjos. kitoji man suburbuliavo ta pati ir dar pasake kad tortus kepa vilniuj ir jos nieko nezino. vot.... tai butu idomu is mamytes suzinot atsiliepimus apie ta torta... dekavoju is anksto
[/quote]
Labai neskanus tortas fui tikrai nepatarciau
Parasyta, kad tinka ir maziems vaikams, bet as gailiuosi kad uzsakiau.
jis buvo sviestiniu pertepimu, biskvitas nezinau net koks labai neskanu, o kuma kue buvo uzsakiusi buvo tikrai labai skanus, jos buvo advokatas toks toro pavadynimas. Mano nuomone tokia, kad maximoje tortu uzsakyneti nevera, tik isvaizda grazi, o vidus prastas
Papildyta:
QUOTE(nijako @ 2007 08 03, 14:01)
labas,
Man iskilo klausimas apie dovanu teikima. Kada yra teikiamos dovanos? Kokiu budu jus planuojat sveciams pasakyti, kad laikas teikti dovanas?
Pas mus krikstynas vede broliene ovanas teike jau po ceremonijos baznycioje, grizus namo. Uzvalgem tada mano mama pasveikino mazaja ir po to visi, nes buvo pasakyta, kad dovanos bus po apeigu baznycioje