Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

man ten viskas thumbup.gif neturiu jokiu priekaistu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 01 11, 20:36)
aš panašiu laiku gimdžiau.  ax.gif Tikrai nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyti blush2.gif > Ėjo,klausinėjo ar nereik pagalbos,nuoširdžiai aiškino. Nors ir antrą gimdžiau,atrodo viskas aišku turėtų būti,bet vistiek su maitinimu pirmas dienas sunku buvo... Nuo krūties nesitraukė pirmą parą visai,o paskui dienom tik valgydavo ir miegodavo,o naktim "gyvendavo". tai aš vidurnaktį ir prisikėliau akušerę,paaiškino,pamokino,kai grįžom namo visai atpainiojom daienas ir naktis blush2.gif

Ne panašiu,prieš metus blush2.gif blush2.gif blush2.gif Pamačiau panašią datą ir susimašiau..... Bet personalas patiko ir tada,prieš metus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rritukas: 11 sausio 2008 - 22:02

Viskas ligoninėj buvo gerai. Personalas thumbup.gif , nepasitaikė nei viena nemaloni,nei viena rėkianti.Aišku, palatos, tualetai prašosi remonto bet man tas netrukdė
Atsakyti
merginos ar cia aprasot gimdymus susitarus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 01 15, 14:43)
merginos ar cia aprasot gimdymus susitarus ar ne?

Bent jau aš važiavau nesusitarus 4u.gif
Atsakyti
o as susitarus vaziavau blush2.gif tiksliau jau dvi savaites pries gimdyma gydytoja buvo apsiguldzius i ligonine, tai kaip cia pasakius,kai niekas neprasidejo po tu savaiciu nuleido manoji gydytoja mane i gimdykla-ir pradejo gimdymo veikla skatinti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal gali parasyti i az kiek mokejai?
aciu
Atsakyti
galiu parekomenduoti nuostabia gyd. Kriūnienę Živilę. jei ka parasysiu jos tel.nr. Mano vyras traumatologas, tai mes per pazintis ir per nuogirdas nuejom pas ja man iki gimdymo likus 2savaitem. viskas vyko puikiai, tikrai. as zinojau kad tex cezaris, tai iskar ir taremes del operacijos. dovanu (padeka) davem po operacijos, galiu pasakyti, kiek pamenu davem 300Lt.
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2008 01 12, 20:33)
Viskas ligoninėj buvo gerai. Personalas thumbup.gif , nepasitaikė nei viena nemaloni,nei viena rėkianti.Aišku, palatos, tualetai prašosi remonto bet man tas netrukdė

na as irgi ten gimdziau antra leliu,maistas patiko,nes namuose sau tokio nepasigaminciau,tik porcijos galetu buti didesnes,juk mums reikia daugiau stiprybes,o daktarai,sesutes,geri,kaip bebutu dirbo savo darba,juk uz tai algas gauna.tik problemos su tualetu,bet kai gimdziau,buvo atejusi komisija apziureti tualetu,kad darytu remonta.patiko man dusai,labai patogus,net nesinorejo islysti
Atsakyti
man irgi patiko gimdyti sioje ligonijeje. tik labai nepatiko ir labai nepatogu buvo, kad dusai ir tuoletai atskirai sad.gif( maistas tiko, kaip valgyti nori, viskas tinka smile.gif daktaru, akuseriu prieziurai priekaistu neturiu -rupinosi tiek manimi, tiek kudikeliu. likau labai patenkinta ir antra gindysiu ten pat ir tikiuosi pas ta pacia tiek gydytoja, tiek akusere.. buvo super!!!
Atsakyti
as irgi sakiau antra leliu gimdysiu tik II ligoninej thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
gimdziau abu vaikus cia,gal sakyciau per daug tylu cia ir koridoriai tokie tamsus ir nejaukus,kad lb.norejau namo,nakti daktaru ne su zvake nerasi o va pirmo auksto dienos stacionaras irengtas pagal visus standartus,visgi rinkciausi klinikas,nesusitarus vaziavau,tai taip baisu buvo uz sienos viena gimdo saukia rekia,o as viena palikta saukiu kad gimdau bet niekam neidomu,taip kad kazinau.....
Atsakyti