Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(daisi @ 2007 07 30, 13:46)
verysad.gif  labai gaila, kad tokiais laikais taip atsitinka, nera žodžiu.... gaila artimu, vyro o labiausiai užgimusio kudikelio, kuris deja nepamatys mamos...
Aš šeštadienio Respublikoj skaičiau, ten straipsnis idetas
Papildyta:

II ligoninej buvo padarytas cezaris, ir užkretimas kraujo o tik veliau ji buvo perkelta i KMUK
Papildyta:
romce o gal žinai pas ka ji gimde?

bet zinutej ji nemini II ligonines, tik raso apie KMUK. Aisku, koks skirtumas, kur taip nutiko, vis tiek baisu...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 30, 18:30)
bet zinutej ji nemini II ligonines, tik raso apie KMUK. Aisku, koks skirtumas, kur taip nutiko, vis tiek baisu...

tu teisi, dabar jokio skirtumo verysad.gif jau nieko nepakeisi. Bet kaip Respublikoj raso tai kaip visada medikiai vengia ka nors komentuoti
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 30, 17:30)

Sveikos,

Na gal ką ir praleidau, ne tas buvo galvoj, Cezarį darė II ligoninėj, po jo, būklei pablogėjus, mergina buvo perkelta į KMUK.
Atsakyti
Oi kaip baisu kad siais laikais dar tiek daroma klaidu ir tokiu beviltisku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 31 liepos 2007 - 07:34
Nemanau, kad klaidu anksciau nebuvo. Buvo ir ne ka maziau, tik zmones tylejo. Kas nors atsitinka, visi tyli, bijo prasiziot, nes tokie laikai buvo. Dabar visai kas kita, uztat ir zinom kas dedasi.
Atsakyti
baisu,aišku,baisu.... niekas nenori ,kad taip atsitiktų,bet deja,nuo to niekas neapsaugotas.Sakoma:kas nedirba,tas neklysta...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 07 31, 10:43)
Nemanau, kad klaidu anksciau nebuvo. Buvo ir ne ka maziau, tik zmones tylejo. Kas nors atsitinka, visi tyli, bijo prasiziot, nes tokie laikai buvo. Dabar visai kas kita, uztat ir zinom kas dedasi.

aišku anksciau klaidu budavo gal net ir labai daug, bet buvo kiti laikai. o dabar yra viskas paviešinama

QUOTE(kiškutė @ 2007 07 31, 11:36)
baisu,aišku,baisu.... niekas nenori ,kad taip atsitiktų,bet deja,nuo to niekas neapsaugotas.Sakoma:kas nedirba,tas neklysta...

tu teisi, kas nedirba tas neklysta, tik va mediku klaidos buna labai skaudžios.... manu kad mediku darbas labai yra sunkus ir reikalauja labai dideles atsakomybes ir po tokio dalyko kas ivyko, tikriausiai ne tik artimiesiems labai sunku bet ir personalui antros ligonines. Toks dalykas gali nutikt bet kurioj ligoninej, pernai Lietuvoj nebuvo tokio atvejo. Tikekimes kad daugiau ir nebebus...
Atsakyti
sveikos, mamytes smile.gif
Labai gaila, kad vyksta tokios nelaimes...uzuojauta didziausia tai seimai...
Lengviausia kaltinti gydytojus...bet jie juk ne visagaliai...As pati laukiuosi, gulejau 2 lig. patologiniame, gimde cia mano giminaites ir drauges. labai normalus yra 2 ligonines daktarai. Negalvokit, kad daktarams buna lengva, kai tokios nelaimes atsitinka. manau, kad jie stengiasi padaryti viska, kad tik butu gerai. Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Laba diena,

Tikrai nuoširdi užuojauta vyrui ir vaikeliui likusiam be mamytės verysad.gif
Bet tiesiog zinau šį bei tą apie šią liūdna istoriją... Ir tie, kas sako, kad gydytojai kalti, noriu pasakyti štai ką - ši mergina kentėjo iki paskutinio ir nesikreipė į medikus, tik kai jau pasidarė visai blogai tik tada nusprendė paskambinti gydytojams... Jei ji būtų atvykusi iš karto, kai tik pasijuto negerai, gal dar būtų sveika ir gyva... Tai kad iš dalies čia yra ir jos kaltė... Žinome neginu ir gydytojų. Mano manymu, čia kaltos abidvi pusės.
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2007 07 31, 15:45)
sveikos, mamytes smile.gif
Labai gaila, kad vyksta tokios nelaimes...uzuojauta didziausia tai seimai...
Lengviausia kaltinti gydytojus...bet jie juk ne visagaliai...As pati laukiuosi, gulejau 2 lig. patologiniame, gimde cia mano giminaites ir drauges. labai normalus yra 2 ligonines daktarai. Negalvokit, kad daktarams buna lengva, kai tokios nelaimes atsitinka. manau, kad jie stengiasi padaryti viska, kad tik butu gerai. Cia tik mano nuomone.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena, 07,26 mums buvo atliktas planinis cezaris II ligoninėje. jau gryžom namulio ir esam labai patenkinti. Šaunus personalas, šaunūs daktarai. Rūpinimasis tai pat pagirtinas.
Perskaičius tokį atsitikimą liūdną net pačiai darosi baisu, nes ir mums buvo pakilusi temperatūra sad.gif
Bet tikrai daktarai prižiūri, ko nepasakyčiau jei būčiau gimdžius savam mieste.
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš irgi norėčiau pakomentuoti tą liūdną istoriją. Taip pat girdėjau, jog buvo laukta iki paskutinės minutės, nesikreipta į gydytojus. Tikrai didelė užuojauta vaikučiams netekusiems mamytės ir vyrui žmonos.Ką padarysi, kad taip jau nutinka, saugokime savo sveikata ir nedelskime iki paskutinės minutės.
Atsakyti