Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(dijaarntuis @ 2008 08 07, 14:27)
niu mes sawaitele buwom paguldyti i antra ligonine ir mums cia wisai patiko  biggrin.gif , geras kolktywas  tongue.gif  tik wa maistas galetu buti gersnis  blush2.gif

maistas tai žinok visur kaip ligoninėse, aš tai tikiuosi, kad mane mama palepins naminiu maisteliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 06, 22:39)
o gali ir vyras pafilmuot...su tuščia kamera  tongue.gif  blink.gif

lotuliukas.gif Tai gali, laisvai gali, bet kam jam tas stresas, lai buna su manim ir glosto mane wub.gif Uzteks man ir jiems turbut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 08 08, 16:40)
lotuliukas.gif Tai gali, laisvai gali, bet kam jam tas stresas, lai buna su manim ir glosto mane  wub.gif Uzteks man ir jiems turbut   thumbup.gif

tai aišku, pajuokavau lotuliukas.gif
o tu gal susitarus su kokia gydytoja, jei 2 lig. planuoji gimdyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra--mandra: 08 rugpjūčio 2008 - 15:46
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 08, 15:46)
tai aišku, pajuokavau  lotuliukas.gif
o tu gal susitarus su kokia gydytoja, jei 2 lig. planuoji gimdyt?

Kolkas nea, su vyru pasitarem ir vaziuoti planuojam nesitare. Vistiek atsilyginsim, kas bebutu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau kai kuriuos pasisakymus ir irgi negaliu partiketi, kad tai apie antra ligonine. Man ten labai npatiko, nuotaika tik gadino pora naujagimiu skyriaus seseliu. Jau tokios ruksnos buvo schmoll.gif bebe.gif
Papildyta:
Visas kita personalas elgesi puikiai. Todel dbr irgi ten vaziuosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele @ 2008 08 11, 22:40)
Skaitau kai kuriuos pasisakymus ir irgi negaliu partiketi, kad tai apie antra ligonine. Man ten labai npatiko, nuotaika tik gadino pora naujagimiu skyriaus seseliu. Jau tokios ruksnos buvo schmoll.gif  bebe.gif
Papildyta:
Visas kita personalas elgesi puikiai. Todel dbr irgi ten vaziuosiu  thumbup.gif

Smagu girdeti dar viena gera nuomone drinks_cheers.gif Kuo daugiau geru - tuo mums drasiau thumbup.gif O gimdei pirma susitarus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele @ 2008 08 11, 22:40)
Skaitau kai kuriuos pasisakymus ir irgi negaliu partiketi, kad tai apie antra ligonine. Man ten labai npatiko, nuotaika tik gadino pora naujagimiu skyriaus seseliu. Jau tokios ruksnos buvo schmoll.gif  bebe.gif
Papildyta:

Mes su naujagymiu skyriumi labai gerai sugyvenom. Zinoma buvo atveju kai nesusikalbejom, pvz kad vaika nunesem ant ranku parodyt, o jos ten pradejo saukti kad lopsi atvest. Tipo negali kolidoriais vaiku nesiot. doh.gif Vyras mano sako o kur taisyklese parasyta kad negalima. Nesupazindinta. Parodykit ir pan. Tai susiprato, kad nevisaziniai esam. Bet siaip gerai su slaugem sugyvenom tuo labiau kad mianiskiai inkubatoriuje augo, o paskui dar ilgai buvom. Dave ir drabuziu ir pampersu ir paluciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele @ 2008 08 11, 23:40)
Papildyta:

Labai smagu girdet thumbup.gif Dar noreciau mamyciu paklaust, gal gali papasakot kur ten reikia vykti kai gimdymas prasideda, nes kazkaip ekskursijos dar neapturejau po ta istaiga (kazi ar apturesiu) tai kur ten pagalbos reik prasytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2008 08 12, 10:52)
Labai smagu girdet  thumbup.gif  Dar noreciau mamyciu paklaust, gal gali papasakot kur ten reikia vykti kai gimdymas prasideda, nes kazkaip ekskursijos dar neapturejau po ta istaiga (kazi ar apturesiu) tai kur ten pagalbos reik prasytis  blush2.gif

Reikia vykti kipir visur į priėmimą mirksiukas.gif Kai ateini prie akušerijos koruso,kairėj pusėj yra durys. Man atrodo kad užrašas kabo priėmimas(jei neklystu), paskui pro dvejas stiklines duris ir patenki tiesiai į priėmimą
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 08 12, 13:16)
Reikia vykti kipir visur į priėmimą mirksiukas.gif Kai ateini prie akušerijos koruso,kairėj pusėj yra durys. Man atrodo kad užrašas kabo priėmimas(jei neklystu), paskui pro dvejas stiklines duris ir patenki tiesiai į priėmimą

dekuj uz info, tikiuosi nepasiklysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, patarkit man , nes esu " zalia" sitoj srity, pries kiek laiko mazdaug reikia tartis su gydytoja del gimdymo g.gif planuoju sitoj ligoninej gimdyt, spali, tai gal jau laikas, kaip manot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2008 08 12, 20:20)
Sveikos mamytes, patarkit man , nes esu " zalia" sitoj srity, pries kiek laiko mazdaug reikia tartis su gydytoja del gimdymo g.gif planuoju sitoj ligoninej gimdyt, spali, tai gal jau laikas, kaip manot rolleyes.gif

Sveika, as tai tariausi kai man buvo 35 savaites.. cool.gif
Atsakyti