Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

QUOTE(grazke82 @ 2011 03 22, 09:33)
Su pirmu vaikeliu pradejau po 4men. nors maitinau. su antru prasidejo po 5men. Sunus prasidejus men pradedavo maziau valgyt, o po antru is vis nenorejo imti kruties. dukryte visada imdavo, nors tomis dienomis tikrai budavo maziau pieno. Tik nezinojau, kad galima kontraceptikus maitinancioms. Man gine po 6menesiu pasiule spirale.

zindymo metu Azalia naudoti galima, nes tai "mini" kontraceptikai, juose gerokai maziau hormonu, man gine situos nurode vartoti, taigi jauciuosi rami del mazyles ir savo saugumo thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Noriu paklausti-ar yra tokių,kurios dar nesulaukusios mėmių,nors vaikutis jau virš metukų(1,4m)?? blink.gif Be mėmių gyvenu jau virš 2m(paskutinės buvo 2009.03.11..) doh.gif Tiesa,mano vaikis vis dar žinda ax.gif Temos neseku-parašykit į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saraja: 23 kovo 2011 - 08:43
QUOTE(1981lina @ 2011 03 21, 19:27)
Man pirmosios mmm atsirado 4.5 men po gimdymo, t.y. vakar kiek gausiau kraujauvo , o vat siandien jau maziau  g.gif  , maitinu MP dar ir dabar, tik vat keista, kad siandien mazoji nelabai norejo imti papuko, kiek skaiciau mmm itakoja pieno skoni, ar kam buvo panasiai ? nors siaip galiu pasakyti, kad visa ta laika po gimdymo karts nuo karto "patepliodavo" kokias 2-3 dienas kas 2-3 savaites, paskui vel lyg niekur nieko... Taigi po vakar stipresnio pakraujavimo pradejau vartoti Azalia kontraceptines, nes antram leliukui dar anksti smile.gif

Čia babučių pasakos, skaičiau, kad taip negali būti, gal jam noro nebuvo ir tiek. Žindykite ir tiek, negalvokite apie tai.

Man pasirodė po 6 mėn, nors žindžiau dažnai ir naktimis dažnai, matyt toks organizmas, o dabar turėtų būti vėl, bet nėra, vėlgi skaičiau, kad taip būti gali. Žodžiu, žindant, mėnesinės gali būti nereguliarios.

Atsakyti
as maitinau mazyle iki metuku beveik.. o nesirgau metus ir 3 menesius doh.gif jau galvojau kad antro nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 23, 13:47)
Čia babučių pasakos, skaičiau, kad taip negali būti, gal jam noro nebuvo ir tiek. Žindykite ir tiek, negalvokite apie tai.

Man pasirodė po 6 mėn, nors žindžiau dažnai ir naktimis dažnai, matyt toks organizmas, o dabar turėtų būti vėl, bet nėra, vėlgi skaičiau, kad taip būti gali. Žodžiu, žindant, mėnesinės gali būti nereguliarios.

tai reiskias, jeigu man pirmosios menesines buvo prasidejusios pries3men, 2 men pasirode ir dingo, tai normalu. ar galima itarti nestuke.gif ???

p.s. auginu beveik 9men sunu ir vis dar maitinu pati, pirmosios pasirode apie 7men.
Atsakyti
mano leliukui 4men, po gimdymo valesi gimda apie 2-3sav, o praejus menesiui po kraujavimo atejo mm doh.gif , maitinu pati kas 1,5-2h, bet mm jau turejau 2kartus doh.gif
Atsakyti
po gimdymo praejus 2menesiukams ax.gif
Atsakyti
aš susirgau po gimdymo praėjus 10 mėnesiu ir 1 savaitė 4u.gif Bet dar tebemaitinu cool.gif
Atsakyti
na va pirmasyk ir as susirgau, po 2.5 men ax.gif . maitinti, gaila, bet teko nedaug, tik keleta savaiciu. pienas dingo ir psio, nieks nepadejo atsistatyti verysad.gif .
uztat su MB blush2.gif ax.gif bijau, kad galim prisizaist ax.gif nestuke.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
Pirma gimdyma buvo po 3 menesiu,o kita karta po gimdymo tik 8 menesi susirgau.
Atsakyti
po pirmo gimdymo pasirode praejus 4 savaitem,nors ir maitinau doh.gif dabar jau 7 savaites praejo ,bet kolkas nera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2011 02 23, 20:22)
ech, kaip as uzjauciu tave, as jau vat-4metai kaip kalidzioju ir bludiju, kaip ir buvo aiskus planas-idet spirale nes pas mane po Histeroskopijos paaiskejo kad yra placios saaugos, buvau pastojus-deja nelaimingai, persileidimas, dar viena abrazija...

aš su tokiom pačiom problemom jau du metai irgi klaidžioju... ir pas Ališauską buvau ir hormonus tyriausi ir histeroskopiją darė ir hormonus gėriau... kaip nėr taip nėr...
Atsakyti