peg perego prima viaggio (0-13 kg)
kaina didelė (600 lt), bet man niekoi negaila savo mažiui. Didelis privalumas renkantis buvo tai, kad ši kėdutė fiksuojasi ant mūsų vežimo. Patogi nešti.
Dabar pirksiu kitą, jau didesnę, matyt tai bus Bebe Confort Iseos arba Maxi cosi. Dar neapsisprendžiau. Įdomi, aišku, kitų mamyčių nuomonė šiuo klausimu.
Abi dukrytės turi po Maxi cosi rodi kėdutę.
Rinkomės irgi pagal saugumo testus ir dar dėl to, kad ji vėliau vaikui tarnaus kaip pasostė, nes atlošas nusiima.

Aš tai gaunuosi Chicco gerbėja

nuo 0-13 kg naudojom Romer, o dabar turim Chicco. Chicco produkcija mums labai patinka, o kėdutės pasirinkima lėmė kokybės ir kainos santykis, geros medžiagos ir šiaip chicco labiausiai "lipo", rinkomės iš daug kėdučių

9-18 turi gulstesne padeti nei 9-36 kg , jei planuojama daug keliaut ir vaikiukas dar mazas tada geriau aisku ta kurioje geriau kudikelis pailses .
Mes pakeitem labai daug keduciu
Nesiokle Graco, veliau iki 18 kg. Safety Baby, bet ja pavoge is automobilio, nors ir labai dziaugiuosi, nes kedute
Veliau turejom Romer King, dar veliau Britax 9-25 kg. ir dabar jau atradom iki 36 kg.
Esu labai patenkinta Britax kedutemis, nesulyginmos su safety baby
Man dar iskilo tokia dilema, panaudojus kedeles ir noredama jas parduoti susiduriau su neigiamomis mamyciu nuomonemis, kad uz deveta prasoma daugiau nei uz nauja pvz. is bazes
Nes deveta jau yra patepliota, gal kiek patrinta, o ten nauja
Ir ligi siol nesuprantu pagal ka reikia rinktis: pagal uzvalkaliuko grazuma ar pagal kedutes konstrukcija ir teikiama sauguma

Man dar iskilo tokia dilema, panaudojus kedeles ir noredama jas parduoti susiduriau su neigiamomis mamyciu nuomonemis, kad uz deveta prasoma daugiau nei uz nauja pvz. is bazes

0-13 naudojom BC Elios SS, dabar naudojam BC Iseos SS. Elios buvo labai gerai važiuojant trumpais atstumais, galima dėti ant rėmo ir neimti vežimo. O ir mano vaikinas labai mėgo joje buti, gal dėl to kad ten ne visai gulima padėtis. Iseosa naudojam dar neseniai bet irgi patenkinti, o pirkom butent šią kedute dėl saugumo ir dėl to kad ji tvirtinasi dviem budais (galima tvirtinti veidu rieš eismą).
Pirma kėdutė buvo Graco, antra irgi ir jos turi pakakti iki tol kol aplamai kėdės reikia
Graco platinium

Aš naudojau Bebe confort ileos,o dabar iseos. Labai patenkinta. Ir dar man patinka tai,kad galima vaiko neprabudinus padaryti beveik gulimą padėtį. Ilgoms kelionėms į sodybą tai tiesiog liuks.
O dabar mano mažoji paaugus ir aš galvoju apie paaukštinimą. Kiek čiupinėjau man BC pasirodė pats patogiausias ir minkščiausias.
O dabar mano mažoji paaugus ir aš galvoju apie paaukštinimą. Kiek čiupinėjau man BC pasirodė pats patogiausias ir minkščiausias.
Man labai svarbu renkantis kėdutę jos saugumas ir kiek žinau Maxi Cosi pastoviai gauną apdovanojimus už tai

Pirkdami kėdutes žiūrėjom tik į saugumą. Dabar važinėjam su BebeConfort Elios SS, 0-12 kg. O netrukus persėsim į MaxiCosi kėdutę. Vat...