Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.Simonavičiūtė

Tik patys geriausi atsiliepiami apie sia gydytoja wub.gif Susitariau paprastai, gavau telefono nr is drauges (ji pas ja gimde ir man rekomendavo), pasiskambinau ir gydytoja pasake kur ir kada ateiti- prieme labai maloniai. Gimdymas nors tikrai nebuvo lengvas (ilgai uzsitese, grese CP), bet su sios gydytojos pagalba viskas buvo gerai ax.gif
Atsakyti
labai puiki gydytoja svelni rupestinga
Atsakyti
Superine gydytoja!!! thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad ji grizo. Gimdziau pas ja dvynius, ir dabar ruosiuosi gimdyti tik pas ja smile.gif
Atsakyti

i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.
Atsakyti
Gimdziau lygiai pries metus prie sios Gyd.Jei reiktu kontaktu sios Gyd.prasom man i az,parasysiu,tik va turbut ji vel isvykus g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote ar gydytoja Lietuvoje? Ar isvykusi?
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2013 07 02, 19:59)
Sveikos, gal kas zinote ar gydytoja Lietuvoje? Ar isvykusi?
Dekui.

Taip, ji Lietuvoje ir dirba tose paciose klinikose, netgi dienu daugiau poliklinikoje sedi nei seniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2013 07 03, 14:59)
Taip, ji Lietuvoje ir dirba tose paciose klinikose, netgi dienu daugiau poliklinikoje sedi nei seniau  smile.gif

Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 19, 12:21)
Gimdziau lygiai pries metus prie sios Gyd.Jei reiktu kontaktu sios Gyd.prasom man i az,parasysiu,tik va turbut ji vel isvykus g.gif

Labai reikėtų šios gydytojos kontaktų, tel .nr.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

labai reiktu gydytojos kontaktu, gal kas i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2014 06 19, 22:44)
Sveikos mamytes 4u.gif

labai reiktu gydytojos kontaktu, gal kas i az 4u.gif

4u.gif nueikit konsultacijai pas sia gydytoja,ji pati duos savo kontaktus,manau lengvai susitarsit del gimdymo be jokiu tarpininku smile.gif
Gimdziau pas sia gydytoja nesitarus,nes buvo tikimybe,kad ji atostogaus per mano gimdyma,tai issigandus su kita susitariau,bet taip sutapo,kad ji budejo kai atvaziavau gimdyti ,o manoji su kuria susitariau buvo isvykusi biggrin.gif Galiu pasakyt,kad ji labai miela,rami.Jei reiketu vel gimdyti,tarciausi su ja.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 07 02, 15:18)
4u.gif nueikit konsultacijai pas sia gydytoja,ji pati duos savo kontaktus,manau lengvai susitarsit del gimdymo be jokiu tarpininku smile.gif
Gimdziau pas sia gydytoja nesitarus,nes buvo tikimybe,kad ji atostogaus per mano gimdyma,tai issigandus su kita susitariau,bet taip sutapo,kad ji budejo kai atvaziavau gimdyti ,o manoji su kuria susitariau buvo isvykusi biggrin.gif  Galiu pasakyt,kad ji labai miela,rami.Jei reiketu vel gimdyti,tarciausi su ja.

uzsiregistravau pas ja konsultacijai, man dar tik nestumo pradzia, bet as noriu pas ja ankytis nestumo metu blush2.gif nes pirmo nestumo galas buvo komplikuotas, o su siuo nestumu irgi nebuvo lengva pradzia blush2.gif
Atsakyti