Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(lassie172 @ 2007 09 22, 13:27)
tai juk atsake, kad veikia smile.gif turiu krema cu zn, tai toks idomus, nakciai tepuos, tai ryte oda nerealiai svelni buna ir lygi, truputeli balina, visiskai panaikino pleiskanojima, kvepia naturaliai, beveik nera chemijos, reikes ir prausikli cu - zn isiyti smile.gif

Labas, man tai jis riebus pasirodė, kai parduotuvėje žiūrėjau, nors pati nebandžiau. Oda paskui daugiau negu paprastai nesiriebaluoja?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 09 22, 15:51)
Labas, man tai jis riebus pasirodė, kai parduotuvėje žiūrėjau, nors pati nebandžiau. Oda paskui daugiau negu paprastai nesiriebaluoja?

ne, tikrai nesiriebaluoja, bet reikia tepti nakciai, na, tas kremas man toks gydomasis pasirode. ryte oda buna svelnut svelnutele, panaikina visus pleiskanojimus ir paraudimus smile.gif ant spuogeliu patepu arbatmedzio aliejaus ir rezultatas super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 09 22, 12:27)
tai juk atsake, kad veikia smile.gif turiu krema cu zn, tai toks idomus, nakciai tepuos, tai ryte oda nerealiai svelni buna ir lygi, truputeli balina, visiskai panaikino pleiskanojima, kvepia naturaliai, beveik nera chemijos, reikes ir prausikli cu - zn isiyti smile.gif

as abu naudoju-ir krema ir prausikli, tai tikrai geri-kaip sakei thumbup.gif oda nebuni per riebi, svelni, ir tikrai balina, bet tai nieko, yra tam priemoniu uzmaskuoti mirksiukas.gif zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
siaip gal reikes ta cu-zn geriau isbandyt g.gif o viena cia buvo rasiusi kad naudojo balinama krema is sio firmos sake geras labai tai cia gal tas ir yra cu-zn ar kitas ? Gal kas zino ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 09 22, 21:15)
siaip gal reikes ta cu-zn geriau isbandyt  g.gif  o viena cia buvo rasiusi kad naudojo balinama krema is sio firmos sake geras labai tai cia gal tas ir yra cu-zn ar kitas ? Gal kas zino ? blush2.gif

as naudojau Uriage balinamaji krema, bet ne Cu Zn. neprisimenu pavadinimo. Buteliukas buvo su pompa, su rausva pakuote. Jis laabai riebus, bet balina gerai. tepdavau tik nakciai. As juo beveik issibalinau strazdanas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 22 rugsėjo 2007 - 19:49
QUOTE(winnerss @ 2007 09 21, 16:22)
tai geras  smile.gif  4u.gif  bet visiek idomu ar sios priemones veikia nes nieko nebandziau is sios firmos gal tu bandei ?

kazkada tureja Uriage su rugstimi is senos serijos - patiko, bet nesuzavejo, o va sita serija Hyseac - man super biggrin.gif turiu visa serija - prausikli, tonika, krema su AHA ir matiskumo suteikiancia zele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 23 rugsėjo 2007 - 14:51
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 23, 14:49)
kazkada tureja Uriage su rugstimi is senos serijos - patiko, bet nesuzavejo, o va sita serija Hyseac - man super  biggrin.gif turiu visa serija - prausikli, tonika, krema su AHA ir matiskumo suteikiancia zele  4u.gif

as ir dabar labai linkstu prie sios serijos, reikes nusipirkti manau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 24, 15:21)
as ir dabar labai linkstu prie sios serijos, reikes nusipirkti manau  ax.gif  4u.gif

buvau vakar eurovaistineje akropolyje, dar buvo nuolaida sioms prekems, nusipirkau matini kremuka
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 24, 15:29)
buvau vakar eurovaistineje akropolyje, dar buvo nuolaida sioms prekems, nusipirkau matini kremuka

Labai domina atsiliepimai 4u.gif Ar nenusirutulioja kaip AHA kremukas, ar islaiko oda matine visa diena? Pati norejau pirkt, bet susislaikiau, kai perskaiciau atsiliepimus apie AHA kr. rutuliojimasi.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2007 09 24, 17:20)
Labai domina atsiliepimai  4u.gif Ar nenusirutulioja kaip AHA kremukas, ar islaiko oda matine visa diena? Pati norejau pirkt, bet susislaikiau, kai perskaiciau atsiliepimus apie AHA kr. rutuliojimasi.

nezinau ar rutuliojasi, nes tepu krema sus spalva, bet zinau, gali drasiai tepti ant matiskumo suteikiancio fluido drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 23, 14:49)
kazkada tureja Uriage su rugstimi is senos serijos - patiko, bet nesuzavejo, o va sita serija Hyseac - man super  biggrin.gif turiu visa serija - prausikli, tonika, krema su AHA ir matiskumo suteikiancia zele  4u.gif

o prausiklis geresnis nei su Cu-Zn????
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 24, 22:09)
o prausiklis geresnis nei su Cu-Zn????

nusipirkau ta hyseac prausikli, tai tikrai neblogas mirksiukas.gif nesausina odos bigsmile.gif
Atsakyti