Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

keliu tema i virsu.
pastebejau, kad mano odele nusausejo po Hyseac priemoniu unsure.gif atsirado serpetojimu doh.gif dabar visais imanomais budais gaivinu...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 06, 11:39)
keliu tema i virsu.
pastebejau, kad mano odele nusausejo po Hyseac priemoniu  unsure.gif atsirado serpetojimu  doh.gif dabar visais imanomais budais gaivinu...

as turiu matiskuma suteikianti losjona, tai man viskas ok. Vakare tepu drekinanciu kremuku riebiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 11 06, 10:53)
as turiu matiskuma suteikianti losjona, tai man viskas ok. Vakare tepu drekinanciu kremuku riebiai odai.

as irgi ta pati turiu - nusiprausiu Hyseac geliu, paskui tonikas, nakciai kremas su AHA, o dienai matiskumo suteikiantis fluidas arba atvirksciai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 06, 11:56)
as irgi ta pati turiu - nusiprausiu Hyseac geliu, paskui tonikas, nakciai kremas su AHA, o dienai matiskumo suteikiantis fluidas arba atvirksciai... doh.gif

as nakciai tepuos uriage cu-zn, tai viskas ok smile.gif oda visiskai neisausejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 11 06, 19:58)
as nakciai tepuos uriage cu-zn, tai viskas ok smile.gif oda visiskai neisausejo rolleyes.gif

turiu megineli - reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 11 06, 18:58)

po sio kremuko ryte mano oda taip pat buna atsigavusi, kadangi tepuosi nakciai..taciau ryte po maudyniu vel prasideda odos tempimai ir panasiai doh.gif, todel tenka kitomis priemonemis naudoit, kadangi sio kremo dienai nesitepu, nes jis labai jau riebus...
Atsakyti
Oda linkus sauseti, ypac dabar. Naudoju creme thermal , bet tik nakciai. Bijau kad oda nesaltu, tai diena netepu. Gal kas naudojat si kremuka ir diena??? Siaip tikrai drekina nerealiai smile.gif
Atsakyti
na, as nusipirku akcijos metu maitinanti uriage krema suppleance , nors jis skirtas sausai jautriai odai, bent jau kolkas tinka, ir mano misriai oda tokia svelni palieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 11 07, 01:04)
po sio kremuko ryte mano oda taip pat buna atsigavusi, kadangi tepuosi nakciai..taciau ryte po maudyniu vel prasideda odos tempimai ir panasiai doh.gif, todel tenka kitomis priemonemis naudoit, kadangi sio kremo dienai nesitepu, nes jis labai jau riebus...

as irgi dienai kitas priemones naudoju smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Uriage tonikas-valiklis jautriai sausai odai, nerealus, jau nežinau kelintą butelį naudoju ir nesiruošiu jo keisti į kitą, tik Rasos pienelį su pieno baltymais dar naudoju unsure.gif
Atsakyti
As ir jau baigineju savaji tonika.. labai patiko thumbup.gif Turiu ir avene, bet labai jau sausina. gal kas bnadet roseliane linijos kremuka su atspalviu???
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 06, 09:39)
keliu tema i virsu.
pastebejau, kad mano odele nusausejo po Hyseac priemoniu  unsure.gif atsirado serpetojimu  doh.gif dabar visais imanomais budais gaivinu...

Galėjo išsausėti ne tik dėl priemonių, bet ir dėl prasidėjusio šildymo sezono. Dabar kaip tik naudoju šitos serijos prausiklį ir nakčiai kremą su AHA, jokių priekaištų kol kas neturiu.

Pabandyk kokią priemonę su salicilo rūgštimi. Man išsprendė visas problemas su šerpetojimu, o anksčiau jokios pudros negalėjau tepti, nes veidas baisiai atrodydavo. Neseniai buvau išvažiavusi vos 4 dienoms, tingėjau pasiimti su savimi ir labai pasigailėjau, nes visos bėdos mygom sugrįžo, nors kiti kremai buvo tie patys doh.gif
Atsakyti