Įkraunama...
Įkraunama...

„Baltai“ Kaune, Šilainiuose

Aš dar nebuvau, bet planuoju ketvirtadienį nulėkt. jei nepasikeis planai, papasakosiu įspūdžius. Nors po amazon gym Olego vedamų pilatesų man turbūt visur nepatiks biggrin.gif Ten tai buvo super.
Atsakyti
Tik nenueik pas vaiva smile.gif tada tirkai nepatiks. Eik pas nijole, jurate ar asta smile.gif nijole geriausia bet ir anos saunios smile.gif
Atsakyti
Mergynos, kas artimiausiu metu zada pradeti sportuoti aerobikos? Vienai nuobodu eiti ax.gif
O kas zino, kokios ten kainos ir kokiu laiku geriausia ir pigiausia (gal nuo laiko ir kaina priklauso) sportuoti?
Gal kas lankesi ir Oazej? Kur labiau patiko?
jau pavargau sedeti namie po gimdymo, stogas jau visai vaziuoja blink.gif O "Baltai" yra netoli namu, tai sugalvojau sau pramoga sioka tokia thumbup.gif
Laukiu jusu nuomoniu ir patarymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
niu ka vel pradedam sportus thumbup.gif
Atsakyti
Vakar teko Vaivos treniruotėje apsilankyti, tai susidarė įspūdis, kad pati nežino ką daro. Daugiau ten kojos nekelsiu.
Gerai, kad yra kitų puikių trenerių thumbup.gif Pvz.: jogos mergaitė super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 01 12, 19:56)
Vakar teko Vaivos treniruotėje apsilankyti, tai susidarė įspūdis, kad pati nežino ką daro. Daugiau ten kojos nekelsiu.
Gerai, kad yra kitų puikių trenerių  thumbup.gif Pvz.: jogos mergaitė super  smile.gif

as pas Vaiva nebuvus, bet kazkodel ir nenoriu, kiek esu macius, tai kazkokia pasimetus man ji ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Iš seniau lankančių gal kas pasakysit, ar keičia tuos treniruočių tvarkaraščius? Jei taip, tai kaip dažnai? Gal vasarai kitokios treniruotės būna?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 01 17, 13:55)
Iš seniau lankančių gal kas pasakysit, ar keičia tuos treniruočių tvarkaraščius? Jei taip, tai kaip dažnai? Gal vasarai kitokios treniruotės būna?

Vasarą būna mažiau treniruočių, nes mažiau lankančių.
Atsakyti
sveikos.

pigiai atiduodu baltu sporto klubo abonenta( aerobika +pirtis) (www.baltai.net) 5 kartai galioja iki vasario 3d galima eit bet kokiu metu. Tarkim 5lt kartas, nes skubiai gavau atostogu ir isvykstu i uzsieni, taigalit kas pasibandyti smile.gif rasykite i az. atiduot galiu tik rytoj t.y. sausio 26d.
Atsakyti
Sveikos, gal kartais kuri buvot NIA treniruotėje penktadienį nuo 16val. Kokie įspūdžiai, idomu būtų išgirsti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jau nuo kitos savaitės ketinu grįžti į baltus ax.gif Nors ir nepatogu gyvenamosios vietos atžvilgiu, bet kažkaip pasiilgta aplinka ten. smile.gif
Daug iš čia lankančių?
Tikiuosi Gerbera sutikti kada... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 10 kovo 2010 - 15:02
temutė ši apmirusi... merginos, kaip sportuojasi šiame klube? aš planuoju nuo rudens čia grįžt po dviejų metų pertraukos
Atsakyti