Aš dar nebuvau, bet planuoju ketvirtadienį nulėkt. jei nepasikeis planai, papasakosiu įspūdžius. Nors po amazon gym Olego vedamų pilatesų man turbūt visur nepatiks
Ten tai buvo super.

Tik nenueik pas vaiva
tada tirkai nepatiks. Eik pas nijole, jurate ar asta
nijole geriausia bet ir anos saunios

Mergynos, kas artimiausiu metu zada pradeti sportuoti aerobikos? Vienai nuobodu eiti
O kas zino, kokios ten kainos ir kokiu laiku geriausia ir pigiausia (gal nuo laiko ir kaina priklauso) sportuoti?
Gal kas lankesi ir Oazej? Kur labiau patiko?
jau pavargau sedeti namie po gimdymo, stogas jau visai vaziuoja
O "Baltai" yra netoli namu, tai sugalvojau sau pramoga sioka tokia
Laukiu jusu nuomoniu ir patarymu

O kas zino, kokios ten kainos ir kokiu laiku geriausia ir pigiausia (gal nuo laiko ir kaina priklauso) sportuoti?
Gal kas lankesi ir Oazej? Kur labiau patiko?
jau pavargau sedeti namie po gimdymo, stogas jau visai vaziuoja

Laukiu jusu nuomoniu ir patarymu

niu ka vel pradedam sportus

Vakar teko Vaivos treniruotėje apsilankyti, tai susidarė įspūdis, kad pati nežino ką daro. Daugiau ten kojos nekelsiu.
Gerai, kad yra kitų puikių trenerių
Pvz.: jogos mergaitė super

QUOTE(Cinside @ 2010 01 12, 19:56)
Vakar teko Vaivos treniruotėje apsilankyti, tai susidarė įspūdis, kad pati nežino ką daro. Daugiau ten kojos nekelsiu.
Pvz.: jogos mergaitė super 

as pas Vaiva nebuvus, bet kazkodel ir nenoriu, kiek esu macius, tai kazkokia pasimetus man ji

Iš seniau lankančių gal kas pasakysit, ar keičia tuos treniruočių tvarkaraščius? Jei taip, tai kaip dažnai? Gal vasarai kitokios treniruotės būna?
QUOTE(Cinside @ 2010 01 17, 13:55)
Iš seniau lankančių gal kas pasakysit, ar keičia tuos treniruočių tvarkaraščius? Jei taip, tai kaip dažnai? Gal vasarai kitokios treniruotės būna?
Vasarą būna mažiau treniruočių, nes mažiau lankančių.
sveikos.
pigiai atiduodu baltu sporto klubo abonenta( aerobika +pirtis) (www.baltai.net) 5 kartai galioja iki vasario 3d galima eit bet kokiu metu. Tarkim 5lt kartas, nes skubiai gavau atostogu ir isvykstu i uzsieni, taigalit kas pasibandyti
rasykite i az. atiduot galiu tik rytoj t.y. sausio 26d.
pigiai atiduodu baltu sporto klubo abonenta( aerobika +pirtis) (www.baltai.net) 5 kartai galioja iki vasario 3d galima eit bet kokiu metu. Tarkim 5lt kartas, nes skubiai gavau atostogu ir isvykstu i uzsieni, taigalit kas pasibandyti

Sveikos
Jau nuo kitos savaitės ketinu grįžti į baltus
Nors ir nepatogu gyvenamosios vietos atžvilgiu, bet kažkaip pasiilgta aplinka ten.
Daug iš čia lankančių?
Tikiuosi Gerbera sutikti kada...

Daug iš čia lankančių?
Tikiuosi Gerbera sutikti kada...

temutė ši apmirusi... merginos, kaip sportuojasi šiame klube? aš planuoju nuo rudens čia grįžt po dviejų metų pertraukos